Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Parrot Bebop Blue

Termékkatalógus
Parrot Bebop Blue
5 1 értékelés
Drón - quadcopter, 4 x propeller, alkalmas beltéri és kültéri repülésre, WiFi-n keresztül vezérelhető, 14 Mpx (Fish-eye) lencse, belső tárhely: 8 GB, sebessége: akár 11.11 m/s, iOS/Android kompatibilitás, 2 x akkumulátor (1200 mAh), ajánlott korosztály: 14 éves kortól
Kód:  FTBA008e Termékszám:  PF722001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop Blue

Készítsen lélegzetelállító felvételeket madártávlatból a Parrot Bebop quadcopter pilótájaként. A készülék számos kulcsfontosságú technológiával és funkcióval rendelkezik, amelyek e drónt igen keresett repülőtárssá teszik. Legyen akár teljesen kezdő vagy már tapasztalt pilóta. Tegyen eleget igényeinek és emelje a repülést, fényképezést és filmezést egy teljesen új szintre.

Repülés nagy "R"-rel

Az eszköz leginkább a szinte már hihetetlen stabil repüléssel emelkedik ki. Erről a beépített szenzorok gondoskodnak. Az általuk szolgáltatott adatok feldolgozását és kiértékelését processzor végzi el. Mindez maximális stabilitásban és kezelhetőségben nyilvánul meg, a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények esetén is.

Mindez az abszolút felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazás segítségével vezérelhető, amely a tulajdonos számára lélegzetelállító, 180 fokos látómezejű "first-person" nézettel szolgál. Ezen eszközökkel a kézben a készülék irányítása valóban gyerekjáték lesz.

Lélegzetelállító alkotások azonnal megosztva

Készítsen felvételeket Magáról és barátairól a legkiválóbb 14 Mpx-es részletességgel vagy akár bármilyen szögből, FullHD felbontású panoráma felvételeket. A digitális képstabilizátor gondoskodik a borotvaéles felvételekről és a hagyományos kamerákkal szemben minderre a horizont nemkívánatos görbülete nélkül tehet szert.

Ossza meg felejthetetlen élményeit barátaival a ParrotCloud alkalmazás segítésével és tegye közzé alkotásait YouTube-on, Facebookon vagy Parrot Academy-n, ahol több mint 200 000 regisztrált felhasználó található. 

A biztonság mindenekelőtt

A rendszer tervezésénél ügyeltek a lehető legbiztonságosabb repülés bebiztosítására. Mindössze emelje a fellegekbe ezen amerikai apróságot további felesleges fáradalmak nélkül. Az eszköz nem csupán bármilyen ütközésnek ellenálló, robusztus anyagból készült, de azok bekövetkeztekor a sérülések teljesen megelőzhetők az automatikus propeller leállításnak köszönhetően. A drón ráadásul "Return Home" funkcióval is büszkélkedik, amely a GPS-el együttműködve visszavezeti a készüléket az indulási ponthoz. Természetesen az azonnali leszállás céljából adott a krízis üzemmód is.

  • Stabil repülés
  • Egyszerű kezelhetőség a tabletre illetve okostelefonra tervezett alkalmazás segítségével
  • 180 fokos látómező
  • 14 Mpx fényképezőgép
  • FullHD kamera
  • Képstabilizátor
  • ParrotCloud
  • Automatikus propeller leállítás
  • Krízis üzemmód
  • "Return home" funkció

További információk:

  • A készüléken 2 WiFi antenna került elhelyezésre, amelyek lehetővé teszik a jelközvetítést a 2.4 és 5 GHz-es (802.11) frekvenciákon
  • Beépített érzékelők: giroszkóp, mágnestérmérő, 3 tengelyes gyorsulásmérő, 1 darab 8 méteres hatótávolságú ultrahangos érzékelő, 1 nyomásérzékelő, függőleges sebességmérő kamera
  • Mindez úgy tervezve, hogy ezeket bárki, akár egyedül is le-/felszerelhesse (leszerelhető alkatrészek a könnyű szállítás érdekében)
  • Maximális sebesség: 11.11 m/s
  • Belső tárhely: 8 GB

Kompatibilitás:
iOS, Android okostelefonok/tabletek

Fényképezőgép:
"Fish-eye" lencse (Halszemoptika) 
Videó stabilizálás
Videó - 1920 x 1080p (30fps)
Fotók - 4096 x 3072 px
Képformátumok: JPEG, RAW, DNG

Akkumulátor:
1200 mAh kapacitású lítium-polimer akku
22 perc repülési időtartam

Processzor:
Kétmagos Parrot P7 CPU Cortex 9
Linux operációs rendszer

Méretek:
28 x 32 x 3.6 cm oldalrész nélkül
33 x 38 x 3.6 cm oldalrésszel

Tömeg:
Akkumulátorral, oldalrész nélkül: 390 g
Akkumulátorral, rögzített oldalrésszel: 410 g

A csomag tartalma:
1 x Parrot Bebop drón
2 x Akkumulátor
1 x Töltő
1 x MicroUSB kábel
2 x Oldalrész a biztonságos repülésért (beltéri repülés)
4 x Kiegészítő propeller
1 x Felszerelés a propeller rögzítéséhez
1 x Útmutató

Szín:
Kék

Paraméterek

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
2 db Kész!
Tömeg
410 g Kész!
Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
2 db Kész!

Tömeg

Tömeg
410 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Bebop Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Bebop Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bebop Blue Parrot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bebop Blue Parrot.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ