Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Parrot Jumping Race Jett

Termékkatalógus
Parrot Jumping Race Jett
4,0 2 értékelés
Drón 2x kerék, VGA 640x480 felbontású kamera, Wi-Fi vezérlés (hatótávolság 50 m-ig), amelyet az Apple iPhone, iPod Touch, iPad iOS 7.1 vagy Android telefonról / tabletról irányíthat (amennyiben támogatja a Wi-Fi 2.4GHz vagy 5 GHz sávját), 4GB beépített memória, 14 éves kortól ajánlott
Kód:  FTBA005n Termékszám:  PF724305AA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Jumping Race Jett

Higgye el, hogy ez a Parrot Drone Jumping Race Jett Smart drón nem csak egy újabb játék, amellyel a gyermekeinek szerez örömet. Ez a drón egy megrögzött távol- és magasugró, egy született akrobata hatalmas versenyszellemmel, amelynek köszönhetően nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is sok szórakoztató pillanatban lehet részük.  A robotot néhány mozdulattal, nagyon egyszerűen irányíthatja bármely telefon vagy tablet segítségével a Freeflight 3 alkalmazáson keresztül. Nincs szüksége hozzá másra, csak egy Android vagy iOS eszközre, amely támogatja a Wi-Fi 2,4 vagy 5 GHz-s sávját. 

Legfontosabb jellemzői

  • A robotot egy okostelefon vagy tablet segítségével lehet vezérelni
  • Wi-Fi vezérlés (hatótávolság 50 m-ig)
  • A beépített kamera felbontása 640 × 480 pixel
  • Beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt nagyobb távolságból is
  • 4 Gb beépített memória a videók és fényképek tárolására
  • A szabadalmaztatott rugózási rendszer? 75 cm magasságba, vagy ugyanilyen távolságba repíti a robotot
  • A két széles kerék minden felületen jó tapadást biztosít

Nincs több akadály

Ezt a drónt két extra széles és kitűnően húzó kerék hozza mozgásba, így a legkülönbözőbb felületeken a legkülönbözőbb vezetési stílusokhoz is alkalmazkodik. A robot sebessége eléri a 13 km/h-t, miközben stabilitása nem változik. Mindkét kerék saját motorral rendelkezik, így biztosított a tökéletes mozgás akár nehezebb terepen is, és könnyedén vesz bármiféle akadályt.

Semmi sem állhat az egyedülálló rugós rendszer útjába, amelynek köszönhetően könnyedén leküzdi az akár 75 cm magas akadályokat. Itt azonban a képességei messze nem érnek véget. Az előre programozott mozdulatoknak hála a robot képes egy helyben forogni, ugrálni, és automatikusan visszafordulni, ha véletlenül felborult. A robotnak saját parancssorokat is írhatunk kombinálva ezeket az előre programozottakkal.

Határtalan szórakozás

Minden kalandjáról felvételt készíthet hála a széles látószögű kamerának. A robot nem csak a 4 Gb kapacitású belső tárhelyre menti a képeket és videókat, hanem egyenesen képes ezek közvetítésére az irányító eszközre. Vagyis 640x480 felbontású kamerának köszönhetően egyenes adásban láthatja, hogy mit lát a drón. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően kommunikálni tud a roboton keresztül a robot környezetével. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Jumping Race Jett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Jumping Race Jett. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Jumping Race Jett. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Springen Rennen Jett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Springen Rennen Jett.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ