Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Parrot Mambo

Termékkatalógus
Parrot Mambo
1,0 1 értékelés
Drón - 4 propeller, 30 km / h sebesség, robotpilóta, függőleges stabilizáció, 7 perces akkumulátor élettartam, Bluetooth V4.0 BLE, iOS / Android kompatibilitás, Flypad meghajtó (6 órás akkumulátor élettartam), 14 éves kortól ajánlott
Kód:  FTBA008r Termékszám:  PF727021AA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Mambo

A Parrot Mambo minidrón tele van izgalmas meglepetésekkel. Kis mérete ellenére ez a vicces és vidám drón órákon át képes lebilincselő szórakoztatást nyújtani. A Parrot Mambo minidrón képes más drónokkal versenyezni, akrobatikus mutatványokat végezni, vagy csak az öröm kedvéért repülni. A drón masszív szerkezetű, könnyű kezelni és remek repülési tulajdonságokkal rendelkezik – ezek miatt fogja azonnal megkedvelni ezt a kis eszközt.

Legfőbb jellemzők

  • Egyszerű okostelefonos vezérlés
  • Tüzelési képesség
  • Legfeljebb 4 g tömegű tárgyak szállítására alkalmas
  • Stabilizációs szenzorok
  • Robotpilóta – a biztonságos repülésért
  • Kiegészítők nélkül 9 perces üzemelési idő (kiegészítőkkel 7 perc)
  • Akár 30 km / h sebesség

Lőjön le vagy szállítson tárgyakat

A Parrot Mambo-t ágyúval (Cannon) is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy a drónból golyókat lőhessünk ki. Több drónnal és pilótával akár légi csatákat és ügyességi játékokat is rendezhetünk, például céllövést. A drónhoz járó golyók teljesen ártalmatlanok, így biztosan lehetünk benne, hogy a drón által kínált szórakozás teljesen biztonságos.

Ha belefáradt az akciódús lövöldözésbe, rögtön légipostássá is válhat. A Parrot Mambo minidrón ágyúját kicserélhetjük a Grabber-re, amely egy fogóval ellátott kar, és amely segítségével akár 4 gramm tömegű tárgyat is szállíthatunk. Például barátok egymásnak szánt titkos üzeneteit továbbíthatjuk titokban a Parrot Mambo minidrónnal.

Robotpilóta vezérlés

Fejlett vezérlőjével és nagy teljesítményű szenzorjaival a Parrot Mambo irányítása pofonegyszerű. A vezérléséhez nincs szükség semmilyen tudásra, mert teljes egészében hagyatkozhat a robotpilótára, hogy mind a két keze szabad maradhasson. Mindez a beépített robotpilótának köszönhető, amely szükség esetén átveszi az irányítást. A robotpilóta remek lehetőség kezdő vagy gyakorló pilótáknak, mivel minden veszélyes helyzet, lehetséges ütközés vagy törés könnyedén elkerülhető a segítségével. A drónt továbbá vészleállító rendszerrel is felszerelték, mely baleset esetén azonnal leállítja a motort.

A drón vezérlését a FreeFlight Mini mobil applikáción keresztül végezhetjük – iOS és Android rendszerre is elérhető, Bluetooth-on keresztül pedig akár 20 méteres hatósugáron belül is működik. Az applikáció számtalan előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület, az egyszerű kezdés és bejelentkezés, és a csatlakoztatott eszközök azonnali felismerése. Ezen túl a drón akkumulátorának töltöttségi szintjét és a hátralévő repülési időt is jelzi.

A csomag tartalma:

  • 1 x Parrot Mambo
  • 1 × Cannon (ágyú)
  • 1 × Grabber (fogókar)
  • 1 x USB kábel
  • 50 × golyó
  • 1 x kézikönyv
 

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
30 perc Kész!
Tömeg
63 g Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
30 perc Kész!

Tömeg

Tömeg
63 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Mambo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Mambo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Mambo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Mambo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Mambo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ