A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Parrot MINIKIT Neo 2 HD zöld

Termékkatalógus
Parrot MINIKIT Neo 2 HD zöld
4,8 10 értékelés
Kihangosító autóba - autóba való kihangosító, NFC, hangvezérlés, Dual Mode két Bluetooth telefonhoz, 3W hangszóró, Bluetooth 4.0, maximális hatótávolsága 10 méter, zöld színű
Kód:  JQ455a4h Termékszám:  PF420333 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot MINIKIT Neo 2 HD zöld

A tökéletes társ minden autóba - ez a PARROT MINIKIT Neo 2 HD autós kihangosító. A népszerű modell utódjaként továbbfejlesztett hanggal rendelkezik, amely lenyűgözi természetességével, tisztaságával és tiszta hangvisszaadásával. A kihangosítónak olyan jó szintű hangzása van, hogy megfelel a HD hangminőségnek. Ezen felül, a hangvezérlésnek hála ténylegesen "Kéz nélküli" kihangosítóként működik.

A legfontosabb előnyök:

  • Élvezze a kristálytiszta HD hangzást
  • Kompatibilis a HD szabvánnyal
  • Kényelmes kapcsolat Bluetooth 4.0 - án keresztül
  • Hangvezérlésű irányítás
  • Több órányi beszélgetési idő
  • Kettős párhuzamos kapcsolat csak két eszközzel (többpontos)
  • Ingyenes praktikus alkalmazások Android és iPhone készülékekre 

A PARROT MINIKIT Neo 2 HD autós kihangosító készülék automatikusan szinkronizálódik a telefonkönyvével is. Csak mondja azt, hogy "MINIKIT", majd adja hozzá a tárcsázni kívánt illető kapcsolattartási adatait. Ennél egyszerűbb nem is lehetne! Ezenkívül a készülék azonnali kapcsolatot tesz lehetővé két eszközzel is egyszerre, amely számos lehetőséget biztosít. A telefonok közötti váltás is egyszerű - egyetlen finom mozdulattal a csúszkát eltolva és már kész is van. 

Ezen kívül a telefonhívások hangjának átvitele mellett a PARROT MINIKIT Neo 2 HD alkalmas még bármilyen, a telefonon tárolt zene vagy hang visszajátszására is. A 3W hangszóró meglepően erős és kiváló minőségű hangzást biztosít. 

A gyártó a kihangosító felhasználóbarát voltára is gondolt és ezért az auto-start, automatikus elindítás funkcióval és egy kényelmes felfüggesztő rendszerrel is ellátta, amellyel a készülék tökéletesen belesimul az autó belső terébe és nincs interferencia zavarás sem. A PARROT MINIKIT Neo 2 HD készülék tápellátásáról az 1000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor gondoskodik. Ez megbízható alapot biztosít akár 10 órányi beszélgetéshez is. Az akkumulátort microUSB kábelen keresztül töltheti fel. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot MINIKIT Neo 2 HD zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot MINIKIT Neo 2 HD CZ Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot MINIKIT Neo 2 HD CZ Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Papagei MINIKIT Neo 2 HD CZ Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Papagei MINIKIT Neo 2 HD CZ Grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ