A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Parrot Airborne Night SWAT

Termékkatalógus
Parrot Airborne Night SWAT
5 3 értékelés
Drón 4x propeller, bel- és kültéri repülésre is alkalmas, Bluetooth Smart vezérlés (hatótávolsága: 20 m), amelyet az Apple iPhone, iPod Touch, iPad iOS 7.1 vagy Android telefonról / tabletról irányíthat (Bluetooth 4.0), 14 éves kortól ajánlott
Kód:  FTBA008a1 Termékszám:  PF723106AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Airborne Night SWAT

A Parrot Airborne egy kitűnően kidolgozott repülő játék, amelyben nem csak a gyermekek, de a felnőttek is örömüket lelik. Kialakításának köszönhetően kül- és beltéri repülésre is alkalmas. A kvadrokopter maximális repülési sebessége 18 km / h. A drón Apple iPhone, Apple iPad, vagy Google Android eszközzel irányítható, amelyhez Bluetooth-on keresztül tud kapcsolódni. Az irányító FreeFlight 3 alkalmazás ingyenesen letölthető AppStore-ról vagy a Google Play-ről.

A drón vertikálisan lefelé néző kamerája élő képet sugároz a vezérlő eszközre. Ez nem csak a leszállásban segít, hanem fényképezőgépként is funkcionál, a mellyel szép légi felvételeket készíthet környezetéről. A drón az elkészült képeket az 1 GB-os belső tárhelyre menti. Mindezek mellett a kvadrokopteren találhatóak szabályozható fényerejű LED diódák, melyek egyrészt megvilágítják a drón előtti akadályokat, másrészt fényjelzések küldésére is alkalmasak. 

3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp elemzi a kvadrokopter minden mozdulatát, és ha kell, a robotpilóta beavatkozik, és korrigálja a drón mozgását. A Parrot Airborne képes különböző trükköket végrehajtani, képes a 90 ° és 180 °-os forgásra, azonnali gyorsulásra és a gyors bal-jobb irányváltásokra, s mindezt néhány mozdulattal érheti el a vezérlőeszköz képernyőjén. A nagy teljesítményű propellereket poliamid keret védi, így nem kell aggódnia, hogy azok megsérülnek egy esetleges ütközés során.

Műszaki adatok:

Maximális sebesség:
18 km / h

Az akkumulátor élettartama:
9 perc 
Gyorstöltés 25 perc alatt (a 2,6A-s töltő nem része a csomagolásnak)

 

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
Töltési idő
24,51 perc Kész!
Csomag tartalma
Drón Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Akkumulátor

Töltési idő
24,51 perc Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Airborne Night SWAT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Airborne Night SWAT . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Airborne Night SWAT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Night SWAT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Night SWAT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ