AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Parrot Zik 2.0 sárga

Termékkatalógus
Parrot Zik 2.0 sárga
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Philippe Starck design, érintőképernyő, 40 mm-es neodímium mágnessel iPhone / iPod / iPad és okostelefon Android OS, NFC, Bluetooth 3.0
Kód:  PR103b1d Termékszám:  PF561022 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 2.0 sárga

Gyártó Parrot együttműködik vezető művészek, akik ellátta állandó visszajelzést. Amikor az új termékek fejlesztésében, így reagálva a gondjaikat, és keményen dolgozik, hogy javítsa. Zenei előadó nekik köszönhetően Ön is az lehet. Parrot Zik vezeték nélküli fejhallgató kiváló 2.0 megszünteti a környezeti zaj és maximális minőség zenei élményt. 

legfontosabb jellemzői

  • kiváló hangzás hatékony felszámolása a környezeti zaj
  • játszani módok szabni az akkumulátor élettartamát
  • hosszú akkumulátor-élettartam, ha használja Flight
  • fejhallgató kifejlesztett vezető művészek
  • modern design, a könnyű kezelhetőség és a fejlett technológia
  • Szakmai hangszínszabályzók még jobb hangélmény

Premium hangzás 3 módban állóképesség

Vezeték nélküli fejhallgató Parrot Zik 2.0 nyújtja a legjobb hangzás és a modern design és kényelmes legyen. Úgy alakult együttműködve tervező Philippe Starck. 17% -kal könnyebb, mint az előző generációk, hogy van vastagabb párnázat és így kényelmes viselet. 

Egy kiváló előny fejhallgató teljes mértékben kompatibilis az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken. Ezek támogatják a legtöbb audio codec (különösen az AAC formátumban), és úgy tervezték, az iPhone, iPod vagy iPad. Beágyazott NFC könnyű párosítani a mobil eszközön. Kedvenc zenéit, majd játssza le a Bluetooth használatával. 

Az akkumulátor élettartama is kiváló. Attól függően, hogy a kiválasztott üzemmódot, akkor a szerkesztéshez és elérni akár 18 óra folyamatos lejátszást. Ideális választás a hosszú járatok kontinensek közötti. Része vezeték nélküli fejhallgató Parrot Zik 2.0 mód:

  • Flight - akár 18 órányi zenelejátszást kábel
  • Eco - akár 7 órányi lejátszást kábellel zene mód Parrot Concert Hall
  • Normál - akár 6 órányi lejátszási Bluetooth-on keresztül a rendszer Parrot Concert Hall

Equalizer Parrot Concert Hall egy új, gyors és intuitív módon, hogy egyensúlyt a zenét. Ez egyesíti a nagy teljesítményű digitális audio akusztikáját koncertterem harmonikus és természetes hallgatási élményt biztosít. Ugyancsak csökkenti a fáradtságot a hosszú hallgatás. 

Figyelj, és beszélni anélkül, rohanás

Kivételes hang egy alapvető jellemzője fejhallgató. Ezért Parrot Zik 2,0 kínál 32 bites digitális hang feldolgozása, jel frekvenciája teljesen személyre szabható az öt szakmai kiegyenlítő és a kifejezetten ezekhez tervezett alkalmazás Parrot Zik 2.0. Ez automatikusan kiválasztja a legjobb előre megszólalást maximális zenei élmény érdekében.

Egy új zajcsökkentő technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezethez, így élvezheti a zenélés megvadul. Megalkuvás nélkül megszünteti az összes zavaró, hogy használja a fejhallgatót az irodában, vagy a tömegközlekedés. Azonnal 6 mikrofonok elemzi a zaj zavarja hallgatni. Így hatékonyan alkalmazkodni a környezethez.

A Canon Street törli a hatását passzív szigetelés fejhallgató, akkor újra reálisan érzékelik a külső környezet. Amikor telefonon hatás eltűnik, akkor természetesen érzékelik a saját hangját. A fejhallgató is HD hang, amely javítja a hangminőséget Telefonálás közben a családjával vagy barátaival. Kettős mikrofon mindkét oldalon, és egy új zajcsökkentő algoritmus biztosítja a zavartalan beszélgetést. Caller ID majd becsapja az egyik zavarja, hogy közben hallgatja a bejövő hívást. 

Parrot Zik fejhallgató 2,0 tökéletes igazi művész egy egyszerű művelet. Minden gyorsan és könnyedén ellenőrizni közvetlenül a készülék érintőképernyőt. Csak érintse meg és a zene megáll. Amikor húzza az ujját felfelé a hangerő növeléséhez, fordított irányban csökken. És hogyan kell váltani számokat? Csak mozgassa az ujját az oldalon. Ugyanez igaz, ha hívásvezérlésért, ahol van elérhető elbocsátását. Érintse meg a képernyőt ujjával balján 2 másodpercig, és senki sem fogja zavarni, hogy közben hallgatja. 

Műszaki adatok:

audio:
beágyazott 192 kHz - 24-bites digitális audio konverter
teljesítmény DSP algoritmus

csatlakozás:
Bluetooth 3.0

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

méretek:
175 x 202 mm

Meghajtó mérete:
39,3 mm-es

A hossza USB / micro USB kábel:
1 m

Hossza mini-jack kábel:
1,3 m

elemek:
Li-on 830 mAh

A teljes töltés:
2,5 óra

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 2.0 sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 2.0 žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik 2.0 žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 2.0 gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 2.0 gelb.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ