A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Parrot Zik 3 Brown Croc

Termékkatalógus
Parrot Zik 3 Brown Croc
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Philippe Starck design, érintőképernyő, 40 mm-es neodímium mágnessel, iPhone/ iPod /iPad-hez és okostelefonokhoz Android operációs rendszerrel, NFC, Bluetooth 3.0, akár 18 órás akkumulátor élettartam
Kód:  PR103b2f Termékszám:  PF562023A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 3 Brown Croc

Ha tökéletes hangzással rendelkező fejhallgatót keresel, de nem szeretnél egy vagyont költeni rá, akkor megtaláltad a tökéletes darabot! Ez a modell a rendkívül népszerű, és a kritikusok által is elismert Parrot Zik 2.0 méltó utódja. A Parott Zik 3 azonban új technológiákkal és szoftverekkel gazdagodott, ezáltal az okostelefonoddal is jobb kommunikációt biztosít. Elegáns kivitelezése mellett tökéletes hangzásélményt, és páratlan kényelmet garantál.

Legfontosabb jellemzői

  • Okostelefonnal való párosíthatóság
  • Adaptív zajszűrő technológia a környezeti zajok kiszűréséért
  • A lejátszás módja mindig a környezethez igazodik
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Népszerű művészekkel kifejlesztett fejhallgató
  • Egyszerű érintővezérlés és fejlett technológiák
  • Elegáns kivitelezés barna krokodilbőr mintázattal

Prémium hangzás és eredeti design

A Parrot Zik 3 vezeték nélküli fejhallgató ötvözi a legjobb hangminőséget a modern kivitelezéssel, és a kényelmes viselettel. A termék Philippe Starck tervező segítségével lett kifejlesztve.

A kivételes hangzás a Parrot Zik 3 alapvető tulajdonsága. 32-bites digitális processzorral, teljes mértékben testre szabható jelfrekvenciával, 5 professzionális ekvalízerrel, és a speciális fejlesztésű Parrot Zik 3 alkalmazással rendelkezik. A headet a legkiválóbb zenehallgatási élmény érdekében automatikusan választja ki a legmegfelelőbb lejátszási módot.

Kristálytiszta hangzás külső zajok nélkül

Az új zajcsökkentő technológia rendkívül hatásos. A környezetedhez igazodik, így mindig tiszta hangzásélményben lehet részed. A fejhallgató használata során kiszűr minden zavaró tényezőt, legyél akár az irodádban, akár egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön. A mikrofonok azonnal érzékelik a külső zajokat, és ellensúlyozó hanghullámokat generálnak, így semmi sem zavarhat meg a kedvenc zenéidben való elmerülésben. A technológiának köszönhetően a kristálytiszta hangzást biztosító headset rendkívül felhasználóbarát.

Parrot Concert Hall

A Parrot Zik 3 fejhallgató nagyteljesítményű processzorral lett ellátva, amely a zenei műfajnak megfelelően állítja be a hangzást. A Parrot Concert Hall effekt a zenei beállítások egy új, gyors és intuitív módja. Az ekvalízer a különféle környezeti feltételeknek megfelelően – egy csendes szobától kezdve a koncert teremig - szabályozza a hangzást. Így átélheted a koncert termek és jazz klubok egyedi hangzását, vagy a szobád csendes nyugalmát. A döntés a te kezedben van…

A mobiltelefonok és tabletek legjobb barátja

A Parrot Zik 3 egyik legnagyszerűbb tulajdonsága az okostelefonokkal, tabletekkel és számítógépekkel való, teljes mértékű kompatibilitás. A készülék támogatja a legtöbb audió kodeket (főleg az AAC formátumot), és elsősorban iPhone-ok, iPod-ok, és iPad-ek számára fejlesztették ki. A beépített NFC technológiának köszönhetően bármilyen mobileszközzel egyszerűen párosítható. A kedvenc zenéid lejátszása Bluetooth-on keresztül is megvalósítható. Természetesen 3,5 mm-es jack csatlakozóval is csatlakoztathatod az eszközeidhez.

A Street üzemmód aktiválásával a fejhallgató passzív izolációs funkciója kikapcsolódik, így újra hallhatóak lesznek a külső zajok. Telefonálás közben természetes módon hallhatod a saját hangodat. A headset HD Voice technológiával is rendelkezik, amely feljavítja a hangod minőségét a családoddal, vagy a barátaiddal való beszélgetés közben. Nem számít, hogy épp egy zajos utcán ácsorogsz, szeles időben kapkodod a lábad, vagy egy zsúfolásig megtelt buszon utazol – a hívásaid mindig kristálytiszták lesznek. Ez a nagyteljesítményű algoritmusnak köszönhető, amely hatékonyan különíti el a hangodat a környezeti zajoktól. A hívóazonosító funkciónak köszönhetően pedig mindig tudni fogod, hogy fogadni szeretnéd-e a bejövő hívást, vagy sem.

Kompatibilis okos órákkal

A fejhallgatóhoz való csatlakoztatáshoz ajánlatos letölteni a megfelelő alkalmazást az okostelefonodra. Ennek köszönhetően mindig figyelemmel követheted az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve szabályozhatod a hangbeállításokat, és az egyéb funkciókat.

Irányíts úgy, mint a sci-fi filmekben

Az igazi művészek számára kifejlesztett Parrot Zik 3 rendkívül egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az érintővezérlés segítségével minden könnyedén és gyorsan beállítható. Csak nyomd meg, és a zene megáll. Az ujjad elhúzásával növelheted a hangerőt, visszafele pedig csökkentheted. Na és a számok közti váltás? Csak mozdítsd oldalra az ujjad! Ugyanígy fogadhatod a bejövő hívásokat is, amelyeket akár el is utasíthatsz. Érintsd meg a vezérlőt és tartsd nyomva 2 másodpercig, hogy senki ne zavarjon meg a kedvenc zenéid hallgatása közben.

A készülék további kiváló funkciója, hogy amint leveszed a fejhallgatót, a zene szünetel. A visszahelyezést követően pedig pontosan ott folytatódik, ahol abbahagytad.

Tökéletes a hosszú utakra

Az akkumulátor kiváló élettartammal rendelkezik: akár 18 órányi, szüntelen zenehallgatás biztosítására is képes. Ennek köszönhetően a Parrot Zik 3 tökéletesen alkalmas a kontinensek között hosszú repülőutakra, vagy más hosszabb utazásokhoz.

További információk:

Csatlakoztatás:
Bluetooth 3.0
NFC

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

Méretek:
175 x 202 mm

Hangsugárzó mérete:
39,3 mm

USB / micro USB kábel hossza:
1,3 m

Mini-jack kábel hossza:
1,3 m

Akkumulátor:
Li-on 830 mAh

Az akkumulátor élettartama:
Repülő üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás): 18 óra
Eco üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás + aktív speciális effekt): 7 óra

Teljes töltés hossza:
2,5 óra

A csomag tartalma:
Parrot Zik 3 fejhallgató
830 mAh-s  Li-Ion akkumulátor
Line-in kábel
Micro USB kábel
Hordtáska
Használati útmutató

Paraméterek

Szín
Barna Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 3 Brown Croc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 3 Brown Croc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik 3 Brown Croc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Brown Croc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Brown Croc.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ