Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Parrot Zik 3 Black Croc

Termékkatalógus
Parrot Zik 3 Black Croc
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Philippe Starck design, érintőképernyő, 40 mm-es neodímium mágnessel iPhone / iPod / iPad és okostelefon Android OS, NFC, Bluetooth 3.0, az akkumulátor élettartama akár 18 órán át tart
Kód:  PR103b2 Termékszám:  PF562020A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 3 Black Croc

Vezeték nélküli, kiemelkedő minőségű, és ultra érzékeny - ez a Parrot Zik 3 fejhallgató. Új technológis és szoftver vezérli, okos eszközökkel könnyen összeköthető, és hibátlan kommunikációt ígér. Elegancia, kényelem és kitartás - ezek fogják hallgatói élményét megnövelni.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis okos órákkal és telefonokkal
  • Külső zajszűrés
  • Lejátszási módok alkalmazkodnak a környezethez
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Philippe Starck által tervezve
  • Egyszerű érintőképernyős vezérlő
  • Fekete krokodilbőrt imitáló elegáns kialakítás 

Prémium hangzás és az eredeti design

A Parrot Zik 3 vezeték nélküli fejhallgató remek hangzást, modern designt és kényelmes viseletet biztosít. A tervező, Philippe Starck által tervezve. A kivételes hangzás egy fejhallgató legfőbb ismérve. 32-bites digitális audio feldolgozást engedélyez, teljesen személyre szabható frekvenciákkal, és 5 féle hangszínszabályozóval, amelyhez legkönnyebben a Parrot Zik 3 külön erre a célre készült alkalmazásán keresztül lehet hozzáférni.  A készülék automatikusan kiválasztja a legjobb zenelejátszási módot a kitűnő zenei élmény érdekében.

Tiszta hangzás zajmentesen

Az új zajcsökkentő technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezethez, így Önnek más dolga sincs, mint élvezni a zenét. Megalkuvás nélkül megszünteti az összes zavaró tényezőt, hogy Ön nyugodtan használhassa a fejhallgatót az irodában, vagy akár tömegközlekedési eszközökön. Amint Ön belép egy zajos helyre, a készülék azonnal analizálja a hangokat, és azoknak ellentmondó akusztikus hullámokat generál, amelyek segítségével kizárja a zavaró tényezőket. Ennek eredménye a kristálytiszta hangzás, és környezettudatos kialakítás.

Parrot Concert Hall

A Parrot Zik 3 fejhallgató felszereltségébe tartozik egy nagy teljesítményű processzor, mely olyan hangszínt állít be, amely a hallgatott zene műfajára jellemző. A Parrot Concert Hall fantázianevű hangszínszabályozó funkció így gyors, és intuitív módon hozza egyensúlyba az Ön által hallgatott zenéket. A funkciót különböző környezetekben lehet használni, ez azt jelenti, hogy ha Ön éppen egy csendes szoba akusztikáját szeretné beállítani, könnyedén megteheti. Választhatja továbbá egy koncertterem vagy akár egy jazz klub akusztikáját is. Minden Önön múlik. 

A mobiltelefonok és táblagépek legjobb barátja

Kiváló előny a fejhallgató esetében az a tény, hogy teljes mértékben kompatibilis az okostelefonokkal, táblagépekkel és számítógépekkel. Támogatja a legtöbb audio kodeket (különösen az AAC formátumot), és úgy tervezték, hogy az iPhone, iPod vagy iPad leghűségesebb társa váljon belőle. A beépített NFC támogatásnak köszönhetően, könnyedén párosítható bármilyen okostelefonnal. Bluetooth-on keresztül gyerekjáték lejátszani vele kedvenc slágereinket, de ha esetleg az Ön készüléke nem támogatja a Bluetooth technológiát, a mini jack bemeneten keresztül megteheti mindezt.

Az utcai üzemmódban, a fejhallgató hangszigetelése megszűnik, így Ön érzékelheti a külvilágot. Amikor megcsörren a telefonja, a szigetelés szintén törlődik, hogy Ön hallhassa saját beszédhangját. A fejhallgató HD minőségű hang felvételére képes, amely javítja a hangminőséget, amikor Ön családjával vagy barátaival telefonál. Nem számít, éppen milyen környezetben van - lehet az egy forgalmas, szeles utca, vagy tömegközlekedési eszköz - a hangja mindig tisztán fog csengeni, annak az erőteljes algoritmusnak köszönhetően, amely elválasztja a beszélő hangját a környezet zajaitól. A Caller ID ezután pedig megmutatja, ki az, aki zenehallgatás közben megzavarja Önt.

Kompatibilis az okos órákkal

Könnyedén letöltheti a fejhallgató alkalmazását okos órájára is, amivel így szabadon állíthatja a hangszínszabályozó effektjeit, megnézheti a töltöttségi szintet, és még sok más funkciót.

Sci-Fi-szintű irányítás

A Parrot Zik 3 fejhallgatót nagyon egyszerű irányítani. Az érintős vezérlőpanelen keresztül könnyen és gyorsan változtathatja készüléke beállításait. Ha rákoppint, a lejátszás abbamarad. Ha felhúzza rajta az ujját, a zene hangosodik, ha lefelé, akkor fordítva. És hogyan kell váltani számokat? Csak mozgassa az ujját a szélen. Tegye ugyanezt, ha olyan bejövő hívása van, amelyet el szeretne utasítani: érintse meg a képernyőt, és tartsa rajta az ujját 2 másodpercig, és máris nem fogja senki megzavarni zenehallgatás közben! Amikor pedig leveszi a fejéről az eszközt, az automatikusan leállítja az éppen játszott zenét, amikor pedig újra felteszi, a zeneszám folytatóik.

Tökéletes hosszú utakra

Az akkumulátor élettartama is kiváló, 18 órás üzemidővel rendelkezik. A fejhallgató ideális választás a hosszú repülőjáratokra vagy bármilyen más hosszú útra. 

További információk:

Csatlakozás:
Bluetooth 3.0
NFC

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

Méretek:
175 x 202 mm

Hangszóró mérete:
39,3 mm-es

USB / micro USB kábel hossza:
1,3 m

Mini-jack kábel hossza:
1,3 m

Akkumulátor:
Li-on 830 mAh

Az akkumulátor élettartama:
Repülő üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás): 18 óra
Eco üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás + térbeliesítő hatás): 7 óra

In Standard mode (ANC activated + Bluetooth + térbeliesítő hatás): 6 óra

A teljes töltés:
2,5 óra

A csomag tartalma:
Parrot Zik 3 fejhallgató
 Li-Ion 830 mAh akkumulátor
Line-in kábel
Micro USB kábel
Hordtáska
Felhasználási javaslat

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 3 Black Croc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 3 Black Croc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik 3 Black Croc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Black Croc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Black Croc.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ