Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Parrot Zik 3 Black Leather-grain

Termékkatalógus
Parrot Zik 3 Black Leather-grain
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Philippe Starck design, érintőképernyős, 40 mm-es neodímium mágnessel, iPhone/iPod/iPad és Android okostelefonok számára, NFC technológiával, Bluetooth 3.0, az akkumulátor élettartama akár 18 óra
Kód:  PR103b2c Termékszám:  PF562022A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 3 Black Leather-grain

Ha szeretne a fej-set tökéletes hangzást bármilyen környezetben és nem veti rá valami külön kell fizetni, akkor megtalálta, hogy pontosan mit keresnek.Ez a headset jött létre, mint utódja, a népszerű és nagy sikerű Parrot Zik 2.0. Ezek azonban gazdagodott új technológia és szoftver, amely lehetővé teszi még jobban figyel és kommunikációs funkciók intelligens órák. A keskeny kialakítású, így kap a tökéletes hang és felbecsülhetetlen kényelmet.

legfontosabb jellemzői

  • Kommunikáció okos órák
  • Tökéletes hangzás eredményes megszüntetése a környezeti zaj
  • Lejátszási módok alkalmazkodni a környezet
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Fejhallgató kifejlesztett vezető művészek
  • Egyszerű érintőképernyős vezérlők és a fejlett technológiák
  • Elegáns kialakítás utánzat fekete bőr

Prémium hangzás és az eredeti design

Parrot Zik vezeték nélküli fejhallgató 3 kínál a legjobb hangzás és a modern design és kényelmes viseletet biztosít. Úgy alakult együttműködve tervező Philippe Starck. 

Kivételes hang egy alapvető jellemzője fejhallgató. Ez most kínál 32 bites digitális hang feldolgozása, jel frekvenciája teljesen személyre szabható az öt szakmai kiegyenlítő és a kifejezetten ezekhez tervezett alkalmazás Parrot Zik A harmadik automatikusan kiválasztja a legjobb előre megszólalást maximális zenei élmény érdekében.

Zajmentes, tiszta hangzás és a környezeti zaj

Egy új zajcsökkentő technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezethez, így élvezheti a zenélés a legteljesebb. Megalkuvás nélkül megszünteti az összes zavaró, hogy használja a fejhallgatót az irodában, vagy a tömegközlekedés. Hned několik mikrofonů analyzuje šum, který vás ruší při poslechu a generují protichůdné akustické vlny, které okolní šum eliminují. Hatékonyabban és alkalmazkodni a környezet és a termel kristálytiszta hang.

Parrot Concert Hall

Parrot Zik fejhallgató 3 fel van szerelve egy nagy teljesítményű processzor, mely beállítja a hang és a zaj létrehozása pontosan úgy, ahogy volt, a zenei műfaj ruhák.Equalizer Parrot Concert Hall egy új, gyors és intuitív módon, hogy egyensúlyt a zenét. Ez equalizer adaptálható különböző környezetekben, a csendes szoba a hangversenyteremben. Ez ad megfelelő akusztikus koncert terem, jazz klub, vagy egy csendes szobában. A választás az Ön számára..

A legjobb barátja a mobiltelefonok és táblagépek

Egy kiváló előny fejhallgató teljes mértékben kompatibilis az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken. Ezek támogatják a legtöbb audio codec (különösen az AAC formátumban), és úgy tervezték, az iPhone, iPod vagy iPad.Köszönhetően a beépített NFC támogatás könnyen párosítva bármilyen mobil eszközről.Kedvenc zenéit, majd játssza le a Bluetooth használatával. Ott van még a lehetőség, hogy keresztül csatlakozik hárompontos kábel mini jack csatlakozó eszközök, amelyek nem teszik lehetővé a vezeték nélküli kapcsolat.

A Canon Street törli a hatását passzív szigetelés fejhallgató, akkor újra reálisan érzékelik a külső környezet. Amikor telefonon hatás eltűnik, akkor természetesen érzékelik a saját hangját. A fejhallgató is HD hang, amely javítja a hangminőséget Telefonálás közben a családjával vagy barátaival. Ez nem függ attól, hogy voltam egy forgalmas utcán egy szeles környezetben vagy tömegközlekedési eszközökkel. A hívás mindig kristálytiszta köszönhetően erőteljes algoritmus, amely elszigeteli a hangot a környezeti hangot. Caller ID majd becsapja az egyik zavarja, hogy közben hallgatja a bejövő hívást.

Kompatibilis okos órák

K těmto výborným sluchátkům můžete stáhnou aplikaci i na vaše chytré hodinky. Rájuk akkor majd követni, például az akkumulátor állapotát, és módosíthatja az equalizer beállításait és egyéb funkciókat.

Irányítása alatt a sci-fi film

Parrot Zik fejhallgató 3, létre az igazi művész, ez egy egyszerű művelet. Minden gyorsan és könnyedén ellenőrizni közvetlenül a készülék érintőképernyőt. Csak érintse meg és a zene megáll. Amikor húzza az ujját felfelé a hangerő növeléséhez, fordított irányban csökken. És hogyan kell váltani számokat? Csak mozgassa az ujját az oldalon. Ugyanez igaz, ha hívásvezérlésért, ahol van elérhető elbocsátását. Érintse meg a képernyőt ujjával balján 2 másodpercig, és senki sem fogja zavarni, hogy közben hallgatja.

Výborná je také technologie, která pozastaví hudbu ve chvíli, kdy sluchátka sundáte z uší. Miután újra telepítését, a zene újra indul a ponton, ahol abbahagyta.

Tökéletes hosszú utakra

Az akkumulátor élettartama is kiváló. Dosahuje až osmnácti hodin nepřetržitého přehrávání. Ez a fejhallgató ideális választás a hosszú járatok kontinensek között, vagy bármilyen hosszú útra. 

További információk:

csatlakozás:
Bluetooth 3.0
NFC

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

méretek:
175 x 202 mm

Meghajtó mérete:
39,3 mm-es

A hossza USB / micro USB kábel:
1,3 m

Hossza mini-jack kábel:
1,3 m

elemek:
Li-on 830 mAh

Az akkumulátor élettartama:
Flight mode (aktivált ANC + line-in csatlakozás): 18 óra
Eco üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás + aktív hatásai szakirány): 7 óra

A teljes töltés:
2,5 óra

A csomag tartalma:
Parrot Zik fejhallgató 3
Batterie Li-Ion 830 mAh
Line-in kábel
Micro USB kábel
hordtáska
Felhasználási javaslat

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 3 Black Leather-grain Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 3 Black Leather-grain. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik 3 Black Leather-grain. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3-Schwarz-Leder-Korn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3-Schwarz-Leder-Korn.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ