Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Parrot Zik 3 Camel Leather-grain

Termékkatalógus
Parrot Zik 3 Camel Leather-grain
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Philippe Starck design, érintő-kezelőpanel, 40 mm-es neodímium mágnessel, iPhone-hoz, iPod-hoz, iPad-hez és Android-os okostelefonokhoz, NFC, Bluetooth 3.0, az akkumulátor üzemideje akár 18 óra
66 740 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PR103b2k Termékszám:  PF562027A
Parrot Zik 3 Camel Leather-grain 66 740 Ft Felbontott raktáron

Parrot Zik 3 Camel Leather-grain

Parrot Zik 3 Camel Leather-grain egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha minden környezetben tökéletes hangzást vársz a head-set-edtől, és hajlandó vagy többet fizetni érte, akkor megtaláltad, amit keresel. Ez a fejhallgató a népszerű és nagysikerű Parrot Zik 2.0 utódja. Viszont új technológiákkal és szoftverekkel gazdagodott, amelyek biztosítják a még jobb hangzást és kommunikációt az okosórákkal. Elegáns kialakításban tökéletes hangzást és felbecsülhetetlen kényelmet nyújt.

Fő jellemzők

  • Kommunikáció okos órákkal
  • Tökéletes hangzás a környezeti zaj hatékony kizárásával
  • A környezethez alkalmazkodó lejátszási módok
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Vezető művészek által kifejlesztett fejhallgató
  • Egyszerű vezérlés az érintő-kezelőpanellel és fejlett technológiák
  • Elegáns, barna, tevebőrt imitáló kialakítás

Prémium hangzás és eredeti design

A Parrot Zik 3 vezeték nélküli fejhallgató a legjobb hangzást kombinálja a modern design-nal és kényelmes viseletet biztosít. Philippe Starck tervezővel együttműködve fejlesztették ki.

A kivételes hangzás a fejhallgató alapvető jellemzője. 32 bites digitális hangfeldolgozást kínál, öt sávos, professzionális, full parametrikus Pro EQ-val és a speciálisan tervezett Parrot Zik 3 alkalmazással. Utóbbi automatikusan kiválasztja a legjobb beállításokat a maximális zenei élmény érdekében.

Zaj- és zavarásmentes, tiszta hangzás

Az új zajkizáró technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezetedhez, hogy a legteljesebb mértékben kiélvezhesd a lejátszott zenét. Megalkuvás nélkül megszünteti az összes zavaró elemet, használd akár az irodában, vagy tömegközlekedési eszközön. A külső zajt a számos beépített aktív mikrofon érzékeli, és a fejhallgató az általa küldött zajvédő hanghullámok segítségével  megszünteti. Ezáltal hatékonyabban alkalmazkodik a környezethez és kristálytiszta hangzást alkot.

Parrot Concert Hall

Parrot Zik 3 fejhallgató fel van szerelve egy nagy teljesítményű processzorral, amely pontosan úgy állítja be a hangzást és olyan akusztikát hoz létre, hogy az tökéletesen megfeleljen az adott zenei műfajnak. A Parrot Concert Hall kiegyenlítő egy új, gyors és intuitív mód a zenei egyensúly létrehozására. Alkalmazkodik a különböző környezetekhez, a csendes szobától a hangversenyteremig. Ennek köszönhetően olyan akusztikát kapsz, amely megfelel egy koncertteremnek, jazz klubnak, vagy egy csendes szobának. A választás csak rajtad áll.

A mobiltelefonok és tabletek legjobb barátja

A fejhallgató egyik kiváló előnye, hogy teljes mértékben kompatibilis az okostelefonokkal, tabletekkel és számítógépekkel. Mivel támogatja a legtöbb audio codec-et (különösen AAC formátumban), és úgy tervezték, hogy iPhone-okkal, iPod-okkal vagy iPad-ekkel is együttműködjön. A beépített NFC támogatásnak köszönhetően könnyen párosíthatod bármilyen mobil eszközzel. Kedvenc zenéidet így Bluetooth segítségével is lejátszhatod. Mini jack csatlakozós hárompontos kábele is van, hogy olyan eszközökkel is összekapcsolhasd, amelyek nem teszik lehetővé a vezeték nélküli kapcsolatot.

A Street mód törli a fejhallgató passzív szigetelésének hatását, hogy újra reálisan érzékeld a külső környezetet. Telefonáláskor a hatás eltűnik, hogy természetesen érzékeld a saját hangodat. A fejhallgató része a HD Voice is, amely telefonálás közben javítja a hangminőséget, hogy jobban halld a családodat vagy barátaidat. Nem számít, hogy forgalmas utcán, szeles környezetben vagy tömegközlekedési eszközön vagy. A hívás mindig kristálytiszta. Ezt az erőteljes algoritmusnak köszönheted, amely elszigeteli a hangodat a környezeti zajtól. A hívó fél számának kijelzése elárulja, ki zavar zenehallgatás közben.

Kompatibilis okosórákkal

Az okosórádra is le lehet tölteni alkalmazásokat ehhez a kiváló fejhallgatóhoz. Így követheted rajta az akkumulátor állapotát, és módosíthatod a kiegyenlítő beállításait és egyéb funkciókat.

Sci-fi filmbe illő vezérlés

Az igazi művészeknek tervezett Parrot Zik 3 fejhallgató egyszerű vezérlést kínál. Minden gyorsan és könnyedén ellenőrizhetsz a közvetlenül a fülkagylón található érintő-kezelőpanelről. Csak érintsd meg, és a zene megáll. Amikor felfelé húzod az ujjadat, növeled a hangerőt, fordított irányban csökkented. És hogyan kell váltani a számok között? Csak mozgasd oldal irányba az ujjadat. Ugyanez igaz a hívásvezérlésre, amellyel nem csak fogadhatod, de el is utasíthatod a hívást. Érintsd meg a panelt, tartsd rajta 2 másodpercig az ujjadat, és senki sem fog zavarni zenehallgatás közben.

Jól jön az a technológia is, amely leállítja a zenelejátszást, amint leveszed a fejhallgatót a füledről. Amint ismét felveszed, a lejátszás onnan folytatódik, ahol abbahagytad.

Tökéletes hosszú utakra

Az akkumulátor üzemideje is kiváló. Akár 18 órán át is szól folyamatosan. Így ideális választás a hosszú, kontinensek közötti repülésekhez, vagy bármilyen hosszú útra. 

További információk:

Csatlakozás:
Bluetooth 3.0
NFC

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

Méretek:
175 x 202 mm

Meghajtó mérete:
39,3 mm

Az USB / micro USB vezeték hossza:
1,3 m

A mini-jack vezeték hossza:
1,3 m

Akkumulátor:
Li-on 830 mAh

Az akkumulátor üzemideje:
Repülőgép üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás): 18 óra
Eco üzemmód (aktivált ANC + line-in csatlakozás + térhatás bekapcsolva): 7 óra

Az akkumulátor teljes feltöltésének ideje:
2,5 óra

A csomag tartalma:
Parrot Zik 3 fejhallgató
Li-Ion 830 mAh akkumulátor
Line-in vezeték
Micro USB vezeték
Hordozó tok
Használati útmutató

 

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Barna Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 3 Camel Leather-grain
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ