Shop roku Akvizice ApF HU

Parrot Zik Sport

Termékkatalógus
Parrot Zik Sport
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Kód:  PR103f

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik Sport

Ez az egyedülálló vezeték nélküli fejhallgató a maga szokatlan megjelenésével nagyszerű kiegszítő a sport szerelmeseinek, akik az edzés alatt sem szeretnének lemondani a zenehallgatásról, illetve akik a minél több adatot szeretnének megtudni a futási stílusukról. A Parrot Zik Sport izzadtságálló, és az innovatív megjelenése a francia Philip Starck által lett megtervezve, hogy még futás közben is a maximális stabilitást és kényelmet nyújthassa. Ha pedig nem használod, egyszerűen csak lerakod.

Végre kiélvezheted a semmi által nem zavart hangzást az adaptív zajszűrésnek köszönhetően, függetlenül attól, hogy csendes vagy zajos környezetben tartózkodsz. A Street Mode üzemmód képes kiszűrni a fontos zajokat, ami kapóra jön, ha forgalmas helyeken futsz éppen. A fejhallgató DSP (Digital Sound Processor) algoritmussal is el lett látva, amely a koncertterem hatását képes kelteni, mintha a zene elölről jönne.

A beépített biometrikus pulzusmérő a letölthető alkalmazásokkal összedolgozva teljes áttekintést biztosít majd a futási stílusodról. Konkréten érzékeli az emelkedőket, az időt, hogyan állsz kapcsolatban a talajjal, vagy épp a vertikális kilengést. A fejhallgató Bluetooth 4.0 segítségével szinkronizálódik a sport-alkalmazásaiddal, ahol is megjelennek az elért értékeid. A Parrot Zik Sport ráadásul még a hívsfogadást és indítást is egyszerűvé teszi. A gyártó garantálja az akár 5 órás üzemidőt.


További információk:

Jellemzők:
Vezeték nélküli csatlakozás: Bluetooth 4.0
Akkumulátor éüzemideje: akár 5 óra

Kivitel:
Innovatív design Philippe Starck designertől
A modern design és kényelmes viselés
Izzadságálló
Összecsukható

Nagyszerű hangzás:
Street Mode üzemmód
32-bites DSP (Digital Sound Processor):  koncertterem hatás
Zajszűrés
Környező hang szűrése

Letölthető alkalmazásokkal:
Biometrikus pulzusmérés
Futóstílus elemzés: emelkedők, talajjal való érintkezés, vertikális kimozgás
Szinkronizáció futó-alkalmazásokkal


 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik Sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik Šport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik Sport.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ