Shop roku Akvizice ApF HU

Patriot Hellfire 480 gigabájt

Termékkatalógus
Patriot Hellfire 480 gigabájt
4,0 1 értékelés
SSD meghajtó - M.2 interfész, NVMe, NGFF, olvasási sebesség akár 2400 MB / sec, írási sebesség akár 3000 MB / s, 22x80mm
Kód:  DP825b2 Termékszám:  PH480GPM280SSDR Gyártó honlapja:

Patriot Hellfire 480 gigabájt

Növelje meg a teljesítményt és a megbízhatóságot. A Patriot Hellfire a megfelelő megoldás mindazon szakembereknek, akik nagyon gyos indítást, azonnali adatelérést és egy abszolút ütésálló megoldást szeretnének a mobil eszközeikhez. A Hellfire  M.2 verziója a legjobb megoldás az all-in-one PC-k ( minden az egyben PC-k), laptopok vagy asztali és játék PC-k frissítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • A legigényesebb felhasználóknak és az ő megoldandó feladataihoz
  • Összességében felgyorsítja az adatműveleteket
  • Kivételes teljesítményt nyújt az NVMe  PCIe x 4 interfészen
  • Tökéletes rezgés-, és ütésállóság
  • Védelmi funkciók garantálja a megbízhatóságot

Úgy, mint senki más

A stabil meghajtó teljesítményt kihasználja a legújabb NVMe PCIe x 4 interfész. Együttesen a különleges Phison Hellfire 5007 vezérlővel akár 4x gyorsabb sebességgel működik mint a hagyományos SATA SSD. Pontosabban, ez 3000 MB / s sebességgel képes olvasni. Sziklaszilárdan biztosítja a teljesítményt majd végrehajtja a fejlett technológiai szintű szerkezetek kopását csökkentő eljárást. Ennek köszönhetően ez a meghajtó a legmegbízhatóbbak közé tartozik a kategóriájában.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Patriot Hellfire 480 gigabájt
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Patriot Hellfire SSD 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Patriot Hellfire 480GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Patriot Hellfire 480 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Patriot Hellfire 480 Gigabyte.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ