PC Összeszerelés

Termékkatalógus
150x
0
PC Összeszerelés -
-100%
Áfával
18 350 Ft
13 Ft
ÁFA nélkül 10 Ft
Megrendelhető
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 36 hónap Kód:  SL010i
Garantáljuk a karácsonyi kiszállítást Hozzáadás a listához Ajándéklista Hozzáadás a listához Kívánságlista
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
PC Összeszerelés 18 350 Ft 13 Ft Megrendelhető
Vásárlás
4,1
150 vásárló értékelte.
5 82x
4 32x
3 10x
2 8x
1 18x
76 % ügyfél ajánlja

PC Összeszerelés

Már megvannak az új számítógéped összeállításához szükséges komponensek? Technikusaink ezeket összeszerelik egy Általad választott számítógépházba és működését alaposan letesztelik. Amennyiben az összeszerelés közben bármilyen kompatibilitási probléma lépne fel, amely akadályozhatja a napi üzemképességet, szakembereink haladáktalanul kapcsolatba lépnek Veled egy lehetséges megoldással. Kész számítógépedet átveheted a rendeléstől számított 5 napon belül. Az általunk összeállított számítógépekért kezeskedünk. Minden általunk összeszerelt PC-ért 3 éves garanciát és olyan átlagon felüli előnyöket ajánlunk, amelyeket máshol nem kaphatsz meg. 

PC komponens összeszerelés az Alza.hu-n

3 éves garancia valamennyi nálunk összeszerelt számítógépre

Hardver- és operációs rendszerhiba esetén 3 éven keresztül díjmentes szervízt nyújtunk. A működésképtelen komponenseket cseréljük, az operációs rendszerbe igyekszünk életet lehelni, szükség esetén újratelepítjük. Mindeközben a személyes adatokat igyekszünk maximálisan megtartani. 

 • Hiszünk a kiválasztott komponensek minőségében.
 • Hardverhiba esetén díjtalan szervízelés.
 • Az operációs rendszerrel kapcsolatos problémákat is megoldjuk.

Garantált javítás 5 munkanapon belül

Minden egyes nap, amelyet számítógéped nélkül töltesz, ugyanolyan fontos nekünk is mint Neked. Amennyiben a határidőt nem tudjuk tartani, visszafizetjük számítógéped vételárát vagy egy teljesen újat küldünk. A javítási időt az ügyféltől való átvételtől számítjuk egészen addig, amíg a megjavított termék át nem vehető. 

 • Maximum 5 munkanapig maradsz számítógép nélkül.
 • A javítást maximális prioritással kezeljük.
 • A garanciális időszak alatt a szervízelés teljesen ingyenes.

Hiba esetén az elszállítás ingyenes

Kényelmed fontos számunkra. A mindennapos működést gátló bármilyen hiba esetén elég ügyfélszolgálatunkat hívni a 06 1 701 1111-es telefonszámon. Számítógépedet egy Általad választott, tetszőleges címen vesszük fel, ahová a megjavított gépet ki is szállítjuk. 

 • A PC komponens összeszerelési szolgáltatás keretében az általunk összerakott számítógépeket bárhol felvesszük.
 • A megjavított számítógépet saját költségünkön házhoz is szállítjuk.
 • Elég egy telefonhívás az átadás idejének és helyének pontosításához.

Egyszerű komponensbővítés vagy -csere 

A számítógépet nem plombáljuk és nem is látjuk el zárjeggyel, így tetszés szerint cserélheted az alkatrészeket. Memória vagy meghajtóbővítés esetén nem kell a számítógépet sehová sem bevinned, ezt otthonról megoldhatod Te is. Amennyiben segítségre van szükséged, hívj vagy írj e-mailt. Mi hiszünk Neked, ezért nem veszted el a garanciát. 

 • A komponenscsere nem okozza a garancia elvesztését.
 • A bővítést otthonról is megoldhatod.
 • Ha segítségre van szükséged, állunk rendelkezésedre.

Komponensek összeszerelése és azok kíméletlen tesztelése

A számítógépeket kiszállítás előtt Windows 10-es tesztkörnyezetben vizsgáljuk. Minimum 12 órán keresztül terheljük a processzort, a videókártyát, az operációs memóriát, de a csatlakozókat és az alaplapot is. A tesztelésből az USB és az audió kimenetek sem maradnak ki.

 • Kiszállítás előtt a számítógépeket leginkább igénybe vevő alkalmazásokkal futtatjuk.
 • Valemennyi komponenst és csatlakozót 12 órán keresztül tesztelünk.
 • A tesztelés profi 3DMark és PC Mark 8 tesztalkalmazásokkal történik.

Vitafórum a profik részvételével

Fordulj technikusainkhoz, bármilyen kérdésed is adódna. Minden kérdésedre válaszolnak a termék alatt lévő vitafórumon. Legyen az hardver, szoftver vagy játék, nem okozhat gondot.

 • A PC komponens összeszerelés szolgáltatás vitafórumán azok a technikusok válaszolják meg kérdéseid, akik a gépeket is összerakják.
 • Minden kérdésedre válaszolunk.
 • További komponensek kiválasztása is megoldható.

A számítógép-komponensek összerakásán kívül szívesen segítünk azok kiválasztásában is. Válassz PC összeállítási csomagjaink közül. Több információt a PC összeállítása az Alza-hu-n találsz. Ha saját magad szeretnél PC-t építeni, készítettünk egy részletes cikket arról, hogyan kell összeállítani egy PC-t.

 
Paraméterek
Processzor sorozat
Nem meghatározott Kész!
A rendszer típusa
Játék Kész!

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
4,1
150 vásárló értékelte.
5 82x
4 32x
3 10x
2 8x
1 18x
76 % ügyfél ajánlja
Vojtěch, Praha 8 2012.12.21.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Jó együttműködés Mr. technikus, megkérdeztem néhány változtatást az eredeti sorrendben, és semmi sem volt probléma. Talán többet vártam rad nehéz megmondani, hogy elégedett volt egy ember, aki pontosan tudja, mit akar.
Jiří, Praha 4 2013.03.04.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Minden működik, ahogy kellene, akkor várj emellett HDD saját adatait. A megrendelőlap sehol levelet különleges követelmények. A szerelvény csak az SSD, Adatlemezt szeretném felvenni a saját. Ezt készségesen várakozás közben szolgáltatás, de ha nem volt kész helyzet HDD (kábelek, melléklet) kell tachnik kevesebb problémát.
Dominika, Šurany 2014.10.19.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Abszolút elégedetlenség, a számítógép már 2x oda igények, illetve a felhasználási hónap során csak mintegy 2 hétig, vagy olyan mennyiségben nem rendeli volt augusztus végén, csak ez hordozza azt egy harmadik alkalommal, neodskusane úgy, ahogy lennie kell, nem funkcionális, de minden esetben figyelembe a szolgáltatás a számítógépen halmoztak béke, most csak a miatt a gyors megoldások panaszokat, mivel nem teszt, hogy megfelelő, és nem érzékeli hibáját árut. Ha nem lett volna benyújtani a hazai biztosan vyhovoria neked hibák miatt / kár az áruk és semmi nem fog neuznaju és este lekérése pénzt járulékosan hibák megtalálása, amikor valójában nem tudom.
gyors megoldások panaszok - körülbelül 7 és 10 nap Neotestovanie HW keepers volt 3 panaszokat az üzemzavar a szállítás időpontjában
Peter, Bratislava - Dúbravka 2016.12.27.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Ne szedje ezt a szolgáltatást, ha van egy hónap alatt !!! Deception csak néhány pontot említett termék leírását a példa: help egy választott komponensek = no, ha nem vagyunk biztosak benne, vagy akkor üljön vsetko ellenőrizze előre képzett Kamara esik nejakom PC előtérbe. Mert egyik úgy dönt, hogy konzultáljon! -dokonale Bound = összesen flop, vezetékek csak úgy lóg. Egy másik jó vicc „Delivery követő 5 napon belül visszaigazolást a konfiguráció az ügyfél” mivel úgy dönt, nem konzultál senkivel, így senki nem fog még javasolni valamit amin, ergo nincs mit tanúsítják. Én ezt a szolgáltatást szeretnék próbálni, mert lusta volt ez áll sam szerencsére nem nyomja időben inac szeretne rendelni kellett mondania, azt is szeretnék ezt a szolgáltatást fizetett több mint 0,04 € (az állítólag részvényárfolyam, így talán még a „Share” viselkedés az ügyfelek). Érdekes szolgáltatásokat csak és minden összetevőjének Rendeltem 11.13 és értékesítés vyzdvyhnuti volt 8.12. Igen szinte látni a megfelelő hónapban, és ez is csak azért, mert ezek azt sürgette. Az általános benyomás nagyon, nagyon, nagyon gonosz. Én nem ajánlom ezt a szolgáltatást.
PC-t dobott, még működött nyilvánított majdnem tizennyolc hónapig, és miután urgenciach! ingyenes segítséget kiválasztásában alkatrészek kétséges, hogy valaki ellenőrizze a kompatibilitást a szakmai telepítés: eddig csak kábelek lógtak
Matouš Voldřich 2017.02.23.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Ez látható a fenti összeállítás Tim nem hiszem, túl sokat. Nandaj ott, véletlenszerűen elhelyezett nyakkendők, kitolja a dobozba, és a fóliát. Holt összeszerelő üzem. Skoda volt lehetősége, így nem fog fizetni, hogy bárki is csinálni rendesen, és egy kis agy.
Számítógép funkciók, ahogy kellene. Fürgén összeszerelt (3 nap). Gyenge kábelrendező kapcsolatok túlságosan felülről nézve gondolkodtam. Tömött csavarokat (akár az önfeszítő) Kábelek vezetni, hogy lehetetlen, hogy illeszkedjen a grafikus kártya, vegye fel a helyét. Bár a fent ez a hely elég.
Jakub 2015.03.04.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Kitaláltam egy törött számítógép grafikus kártya ..... így senki nem feltétlenül neozkoušel
  grafikus kártya a számítógép nem hamis adatokat (nem teszt egy) körhinta panaszok
jan 2013.04.30.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Örülök igénybe ezt a szolgáltatást, és volt tanácsot a szakember. Gondolkoztam már kész szerelvényt a HP, de meg akartam nyerni a 7. :) és a kiemelkedő teljesítményt, én választottam ezt a lehetőséget, és nem bántam egyáltalán. Számítógépes óramű minden gond nélkül. Én, aki hezitál a már összeszerelt és Alza Egyéni és változtatni szeretne valami határozottan javasoljuk, hogy használja.
Szupergép Konzultáció & tanácsadás Építeni egy hétig tartott, de mivel ez volt testre sem szeret várni :) Ígéret játék Assasinss hitvallás a dobozban nem volt arról, hogy vegye fel őt személyesen Altair :)
Dominik, Ostrava - Bělský les 2014.03.18.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

  Vettem egy PC-t 52 ezer, és átadta a kosárba ezt a szolgáltatást, amikor megérkezett a fiókiroda pc nem működik merevlemez .. mintha meg sem próbálta !!
Miroslav, Roudnice n/L 2013.08.19.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Jó együttműködés a t kem összeállításakor. Mivel meg kellett tennie a panasz beérkezését követően, dicséret és panaszok szolgáltatás esetében az árfolyam táblák és erőforrások Panaszok? Hogy a fenébe próbál? sztrippeljük csavarok kívül és belül (technikák panaszkodni élvezte)
Cég, Bratislava 2014.10.29.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Szlovák ezt a szolgáltatást nem működik. A termék leírása van írva (október 28. 2014): „Ha nem biztos a kiválasztás az alkatrészek, rendelés csupán egy szerviztechnikus tájékoztatja Önt e-mailben.” Szolgáltatások tettem a kosárba, online fizetni, és várt egy hetet ... vártam, hogy ő lesz a kapcsolatot valaki hívott ... én .... én válaszolok: Ez nem így működik, hogy a szolgáltatás. Mégsem példányát a bankszámlakivonatot, időveszteség / adtam egy második esélyt, hogy válasszon a komponensek, amelyek vettem, hogy OK, de nem vagyok benne ved szakembernek km szervezi és értéknövelt szolgáltatások Alza egyéni. A 4. napon SMS számítógép be van kapcsolva Centrale. KÉRI a Centrale, amit ez ??? Ved talán nezlozili ... és mi van, ha meg akarom változtatni alkatrészek ??? Mert én olyan vagyok, mint tanácsot, vettem szolgáltatást? !! V: A számítógép ide, ha meg szeretné változtatni során panasz ... wtf? Nagy köszönet segítséget kiválasztása alkatrészek!
nincsenek előnyei, egyik sem példa senki nem fog hívni, és nem csinál neobjednavajte önálló szolgáltatási senki sem tudja, hogy a szolgáltatás a saját alkotások, és hogyan kell rendelni időveszteség a számítógépen, amit ténylegesen létre kéne hallókészülékek és valami hülye játék, de még ez nem tettem
123 ...
 
Értékelés PC Összeszerelés
Kiegészítők a következő temékhez: PC Összeszerelés
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB17

Miért vásárolj nálunk? Gyors és kényelmes vásárlás mobilról Több infó »