Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Peak Design MICRO Plate

Termékkatalógus
Peak Design MICRO Plate
Tartozék - gyorskioldó lemez
Kód:  PED2020 Termékszám:  PL-M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Peak Design MICRO Plate Megszűnt

Peak Design MICRO Plate

A Peak Design márka egy a legapróbb részletekig kidolgozott gyorskioldó lemezt dob a piacra. A Micro Plate modell minden típusú és méretű mirrorles fényképezőgéppel kompatibilis. Első pillantásra élénkvörös, tartós, a készülék csatlakoztatása közbeni tekeredést megakadályozó alátétjével ragadja meg a figyelmet, amely megadja a Peak Design termékek sajátos stílusát. A lemez anyaga eloxált alumínium, amelyet CNC-vel munkáltak meg. Sima felülete biztosítja a könnyű és pontos rögzítést az állvány fejéhez. Az élethosszig tartó garancia és a minőségi és tartós anyag ideálissá teszi a hosszú és problémamentes használathoz.

Fő jellemzők

  • Karc- és időjárásálló
  • Minden típusú és méretű mirrorles fényképezőgéppel kompatibilis
  • D-csavar a könnyű rögzítéshez
  • A csavar maximális megszorításához hatoldalú kulcs használható - imbusz
  • Kiváló minőségű alumínium anyag
  • Élethosszig tartó garancia
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design MICRO Plate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Peak Design Micro Plate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör Peak Design MICRO Platte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör Peak Design MICRO Platte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ