AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Peak Design Capture BINO távcső tartó

Termékkatalógus
Peak Design Capture BINO távcső tartó
5 9 értékelés
Tartó - távcsövekhez
Kód:  PED2002c1 Termékszám:  CBIN-1
Peak Design Capture BINO távcső tartó Megszűnt

Peak Design Capture BINO távcső tartó

A Peak Design Capture BINO kifejezetten távcsövek rögítésére készült. Lehetővé teszi a távcső kényelmes és biztonságos rögzítését övre vagy hátizsákra, bármilyen fizikai tevékenység során. A tartó minden távcsővel kompatibilis, amely szabványos 1/4"-20"-os állványmenettel rendelkezik. A zár erős, akár 90 kg-os teherbírású. Egyszerűen, a piros gomb megnyomásával rögzítheted vagy távolíthatod el a távcsövet. A távcső eltávolítását követően ARCA állványrendszerre is csatlakoztatható. A gyorskioldó szerkezet úgy működik, mint egy állványfej.  

A fő előnyök

  • Kényelmes és biztonságos rögzítés távcsövek számára
  • Minden távcsővel kompatibilis
  • Erős tartás
  • Könnyű rögzítés és kioldás
  • Kompatibilis az ARCA állványokkal
  • Alkalmas bármilyen övhöz és pánthoz
  • Zárkioldó gomb
  • Időjárásálló anyagból

Tökéletes eszköz a távcső tárolására

A tartó bármilyen övre vagy pántra csatlakoztatható, többek között vállpántra vagy derékövre, mászó hevederre, biztonsági övre, vagy bébihordozókra, melyek szélessége 7,6 cm, vastagsága pedig 1,3 cm. A tartó kioldó gombbal felszerelt, amely megakadályozza a véletlen kioldást. Ráadásul az extrém könnyű kivitelnek köszönhetően kényelmesen hordhatod a távcsövet. A tartó nagyon ellenálló alumínium ötvözetből és edzett üveggel erősített műanyagból készült. Ezek az anyagok rendkívül ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben. Szerezd be ezt a minőségi segítőt, amely egyszerű, de mégis biztonságos a távcsövek számára.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Capture BINO . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Peak Design Capture BINO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Bino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Bino.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ