AP+ nový vizuál Shop roku

PEAK DESIGN Capture PRO Fényképezőgép tartó

Termékkatalógus
PEAK DESIGN Capture PRO Fényképezőgép tartó
5 9 értékelés
Tartó - Digitális kamerákhoz alkalmas, kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, biztonságosan és gyorsan lecsatolható, 90kg-os maximálsi teherbírás, alkalmas arra, hogy állványfejként szolgáljon
Kód:  PED2002b1 Termékszám:  CP-2
PEAK DESIGN Capture PRO Fényképezőgép tartó Megszűnt

PEAK DESIGN Capture PRO Fényképezőgép tartó

Ez a fényképezőgép tartó olyan felhasználók számára készült, akik mindenkor szeretnék maguknál tudani készüléküket. A csat rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén, gyorsan és biztonságosan mozogj, miközben a kamera a szíjadhoz van rögzítve. Ennek eredményeképpen soha nem fogod kihagyni azt a tökéletes pillanatot, amikor érdemes megörökítened a tájat, amit éppen gyalogtúrád közben csodálsz. A mágneses zár ellenáll akár 90kg-os terhelésnek is. Ezért képes megtartan még egy professzionális tükörreflexes fényképezőgépet is egy nehéz objektívvel. Maga a tartó kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, míg a hátlapot üvegszál erősítésű edzett műanyagból készítették. Mindez garantálja az ellenállóságot mindenféle körülmények között.

A digitális fényképezőgépekhez készült univerzális tartó két részből áll: egy csatból, amivel övhöz, hátizsákhoz vagy táskához lehet rögzíteni, valamint egy mágneses zárból. Nagy teherbírásának köszönhetően biztonságosan hordozhatod a kamerát még egy nagyobb objektívvel is.

Főbb jellemzők

  • Digitális kamerákhoz alkalmas
  • Kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült
  • Biztonságosan és gyorsan lecsatolható
  • 90kg-os maximálsi teherbírás
  • Alkalmas arra, hogy állványfejként szolgáljon

Miért válaszd a Peak Design Capture PRO-t?

A teljes konstrukció alkalmas nagy professzionális fotográfiai berendezésekhez és intenzív fizikai aktivitásra. Van egy nyílása az állványra való közvetlen felszereléshez. Ezért egy monopodhoz vagy egy tripodhoz is használható gyorsan feloldható csatként.

A tartóhoz rögzítve a fényképezőgép 100%-ig rögzített helyzetben marad, és megbízhatóan van rögzítve a véletlen kioldás ellen is. Karnyújtásinyi távolságban van, ha használni akarod, csak a kart kell elforgatnod a piros gomb megnyomásával, a zár már ki is engedett és a kamera készen áll.
 

A csomag tartalma:
Fényépezőgép tartó
Imbuszkulcs
Mikroszálas tartó

Paraméterek

Terhelhetőség
90 kg Kész!

Terhelhetőség

Terhelhetőség
90 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Capture PRO Camera Clip. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Peak Design Capture PRO Camera Clip. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Capture PRO Camera Clip. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Capture PRO Camera Clip.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ