AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Peak Design Lens - Nikon

Termékkatalógus
Peak Design Lens - Nikon
Adapter lencsékhez és gyors váltáshoz, Nikon F tartó bajonett
Kód:  PED2005a1 Termékszám:  LC-N-1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Peak Design Lens - Nikon Megszűnt

Peak Design Lens - Nikon

Minden profi fotós, valamint egy amatőr rajongónak biztosan több lencséje van a kamerájához. És ismeri a gyors cseréhez kapcsolódó buktatókat is. Nem mindig van lehetősége arra, hogy elosztsa mindent körülötted, helyettesítse a lencséket, és újra tisztítsa őket. Gyakran szükség van egy gyors változtatásra, és lehetőség szerint egy kézzel. És ez a tökéletes lencse tartó.

Főbb jellemzők

  • Két lencse szurony
  • Minőségi anyag
  • Könnyű kezelhetőség
  • Vízálló kivitel
  • Nikon lencsékhez tervezve

Könnyen kezelhető

Egyszerűen CONNECT a lencsetartóját Peak Design Capture Camera Clip-jéhez, hogy szilárdan tartsa azt. A jelenleg használaton kívüli lencsét a fényképezőgépeken lévő bajonett mechanizmus segítségével rögzítik. Ő szorosan ott ragad, és nem fenyegeti megszabadulását. Két lehetőség van arra, hogy a lencséket a konzolra szerelje fel. Az egyiket olyan lencsén használja, amelyre nincs szüksége, a másik pedig a cserélendő objektív rögzítésére szolgál. Ennek köszönhetően a csere nagyon gyors, kényelmes és könnyen kezelhető egy kézzel.

Minőségtervezés

A rendkívül erős és biztonságos tartó a lencse bármilyen méretétől és tömegétől függetlenül megtartja a fényvisszaverők, a nehéz professzionális objektívek objektívjeit. A két bajonett tartónak köszönhetően egyszerre két lencse csatlakoztatható, vagy egy bajonett szabadon hagyhatja a lencséket gyorsan. Üvegszálerősítésű nejlonból készült, falfestéses dúbusz szalagokkal. Két bajonett sapkát tartalmaz, amelyek megakadályozzák a por és a víz belépését a készüléApproxe.

Csomag tartalma:
Lens Kit adapter
Allen kulcs
Mikroszálas tasak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Lens - Nikon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Špičkový dizajnový objektív - Nikon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Lens - Nikon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Lens - Nikon.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ