Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

PENTAX K-1 fekete váz

Termékkatalógus
PENTAX K-1 fekete váz
Digitális fényképezőgép - 36,4 megapixeles Full Frame CMOS képérzékelő, 3,2 inch (8,13 cm) méretű LCD, Full HD videó, HDMI, SD / SDHC / SDXC, csak váz
Kód:  OX270np Gyártó honlapja:

PENTAX K-1 fekete váz

A masszív magnézium ötvözet vázba épített, időjárásálló szigeteléssel ellátott gép 36,4 Mpixeles, AA szűrő nélküli CMOS szenzorral dolgozik, amely természetesen stabilizált kialakítású. A 87 tömítés a K-1 vázában ellenállóvá teszi a fényképezőgépet az időjárás viszontagságaival szemben, illetve ellenáll az akár -10°-os fagynak is. Ezek a tulajdonságok a K-1-et egy rendkívül megbízható, sokoldalú képalkotási rendszerré teszik, ami helytáll még zord körülmények között is. A K-1 a PENTAX K-bajonettes digitális tükörreflexes fényképezőgépek között első ízben tudhat magáénak újonnan fejlesztett 35mm-es full-frame CMOS képérzékelőt. A felbontás és élesség priorizálása első számú szempont a készítők számára, minimális zajszinttel. Wi-fi kapcsolat is elérhetővé vált, így könnyebben megoszthatók a készített képek, videók. 


Fantasztikus képminőség, minimális zaj 

 A képérzékelő egy nagysebességű képfeldolgozó processzorral és az új fejlesztésű PRIME IV képfeldolgozó motorral 14 bites nyers képek készítésére alkalmas, optimalizálva a 36,4 megapixel felbontóképességét. A K-1 rossz fényviszonyok között is helytáll a maximum 204800-as ISO érzékenységgel.


Hatékony stabilizálás

A K-1 a PENTAX által fejlesztett SR II (Shake Reduction II) öt tengelyes rázkódáscsökkentéssel szerelve érkezik, ami még a full-frame méretű szenzor bemozdulásait is hatékonyan csökkenti a kompatibilis objektívekkel. A kamera automatikusan érzékeli az mozgatás irányát és mindig éles képek készíthetőek minimális zajszinttel. 


Gyors AF rendszer

A K-1 új fejlesztésű SAFOX 12 AF szenzor kiterjesztett fókuszmezején összesen 33 fókuszpont kapott helyet (ebből 25 kereszt típusú). A középső, illetve a közvetlenül alatta és felette lévő fókuszpont az F2,8-as fényerejű optikák fényáteresztő képességéhez lett tervezve, lehetővé téve a hajszálpontos fókuszálást a fényerős objektívekkel. 


PENTAX pentaprizmás optikai kereső

A 35mm-es full-frame géphez újonnan tervezve, a K-1 optikai keresője közel 100%-os lefedettséget biztosít kb. 0,7-szeres nagyítás mellett. Natural Bright Matt III mattüveggel szerelve érkezik, ami lehetővé teszi a könnyű fókuszálást manuális módban is.


Flexibilis LCD

A K-1 hátulján található LCD kijelző horizontálisan, vertikálisan, és diagonálisan is dönthető anélkül, hogy a felhasználónak változtatnia kéne az optikai tengelyt. Ez a kijelző lehetővé teszi a különleges képek készítését szokatlan irányokból, helyzetekből. 


Full HD videofelvétel

A K-1 fényképezőgép H.264 tömörítési formátumban képes Full HD videó rögzítésére (1920 x 1080 felbontás; 60i/30p fps). A vázon egy sztereó mikrofon és egy fejhallgató csatlakozó is helyet kapott. 


Beépített GPS és iránytű

A beépített GPS modulnak köszönhetően a K-1 fejlett GPS funkciókat kínál, úgy, mint az adott pozíció, szélességi- és hosszúsági fok, magasság, UTC idő és az irány rögzítése. A felhasználó könnyen hozzáférhet a GPS adatokhoz egy számítógépen böngészve az elkészített fotókat. Ez a funkció különösen akkor hasznos, amikor a kép elkészítéséhez fontos előkészületekre van szükség, például napkelte vagy égi testek fotózása esetén. 

 
Megjegyzés: A következő objektívek SIGMA, nem K-1 kombináltak.
 
Az új sorozat ,amellyel inkompatibilis:
30 mm-es F1.4DC HSM | Art
35 mm-es F1.4DG HSM | Art
APO50-500mm F4.5-63 DG OS HSM
 
Régebbi sorozat, amellyel inkompatibilis:
50 mm F1.4EX DG HSM
85 mm F1.4EX DG HSM
24-70mmF2.8 IF EX DG HSM
APO70-200mm F2.8 EX DG OS HSM
APO70-200mm F2.8 II EX DG MACRO HSM
APO50-150mm F2.8 II EX DC HSM
APO120-400mm F4.5-56 DG OS HSM
APO150-500mm F5-63 DG OS HSM
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX K-1 fekete váz
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX K-1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX K-1 telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX K-1 Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX K-1 Gehäuse.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ