A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange

Termékkatalógus
PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange
Digitális fényképezőgép CMOS 16 MP, 4x zoom (25-100 mm), 3 "LCD, Li-ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, GPS modul, vízálló 14m, ellenáll a por, homok, sokk 2m, alacsony hőmérséklet -10 C, nyomás 100 kg-ig
Kód:  OX191x1b Termékszám:  04663

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange

Amennyiben a szokásos kompakt nem, akkor ezt a kemény kamera fogja érezni, mint hal a vízben, szó szerint. A teste úgy tervezték, hogy ellenálljon még a legkeményebb körülmények között. Pentax Ricoh WG-5 GPS mélységig vízálló 14 méter, por-és ütésálló. Feddhetetlenek és képes ellenállni egy esés a magasból a 2,2 méter. Sem a fagy ne aggódj, a kamera ellenáll a hőmérséklet akár -10 ° C, anélkül, hogy tudatában annak teljesítményét és a képminőséget. 

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló 14 méter
  • Ellenáll a por, homok és ütésektől 2,2 m
  • FullHD videó
  • GPS modul
  • elektronikus iránytű
  • légnyomásmérő
  • 16 megapixeles érzékelő
  • Bright objektívvel
  • 6x LED
  • Li - Ion akkumulátor élettartama akár 240 fénykép vagy 65 percnyi videó

Ellátott Backside Illumination CMOS érzékelő nagy felbontású 16 millió pixel, mely képek alacsony zajszint. A kamera kiválóan alkalmas befogják éjszakai jeleneteket, víz alatti jelenetek vagy gyorsan mozgó tárgyak. Ő domén egy nagy teljesítményű objektív nagy fényerejű, 4x-es optikai zoom és nagy fényerejű, f / 2. Mivel a lencse elég világos ez lehetővé teszi, hogy képeket és videókat Full HD felbontás mellett is rossz fényviszonyok között is. 

Optimalizált közeli

Optimalizálása WB elnyomja kékes jelenetet, különösen gyakori a víz alatti felvételeket. Az eredmény sokkal természetesebb színeket. Praktikus is hat LED köré a kerülete a lencse és értékelem, főleg, ha a felvételt a kis tárgyak. Photoshoot tárgy világít, ezáltal minimalizálva árnyékok képeket. Van GPS rögzíti a helymeghatározási információk és pontos nyomásérzékelő.

Hátoldalon magában foglalja a 3 hüvelykes TFT színes kijelző, kiváló látószöget biztosít. Az adatok tárolása, akkor a belső memória kapacitása 70 MB Ez növelheti az SD-memóriakártya, SDHC és SDXC kompatibilitás biztosítása érdekében Eye-Fi vezeték nélküli kártyákat. A tv-kamera csatlakoztatása a videó kimenet (NTSC / PAL) vagy HDMI kábellel. Természetesen van még egy nagy sebességű USB 2.0 csatlakozó.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
3,92 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
25 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
100 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/4,9 Kész!
Optikai zoom
4 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
240 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
925 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX RICOH WG-5 GPS Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-5 GPS-orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-5 GPS-orange.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ