A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

PENTAX RICOH WG-M1 fekete

Termékkatalógus
PENTAX RICOH WG-M1 fekete
4,7 6 értékelés
Kamera alkalmas extrém sportok, 1080p, vízálló (10m), ütésálló (2m), 14 megapixeles kamera, Li-ion akkumulátor, WiFi, HDMI, USB
Kód:  OX191o1b Termékszám:  08272

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PENTAX RICOH WG-M1 fekete

Rögzíti az egyedi tapasztalatok

PENTAX RICOH WG-M1 egy kompakt és könnyű fényképezőgép alkalmas extrém sportok. Lehetővé teszi, hogy rögzítsék, és képeket az egyedi tapasztalatok a szárazföldön és a víz alatti magas minőségű FullHD. CMOS érzékelő felbontása 14 megapixel lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű fényképeket, és hála egy tisztességes kamera szöge 170 ° nem marad le semmiről, még videófelvétel közben. A kamera egy beépített sztereó mikrofon, HDMI és USB csatlakozó. Wifi felület segítségével ellenőrzik a kamera segítségével a smartphone. Adatrögzítés kamera támogatja az SD és SDHC kártyákat.

Víz alatti otthon

Vitathatatlan előnye kamerák PENTAX RICOH WG-M1 biztosan, hogy a forgatás alatti nincs szükség további vízhatlan, hiszen a legtöbb kamera ebben a kategóriában. Csak akkor kell telepíteni a víz védelmére az objektív és a fényképezőgép tud merülni, hogy a mélysége 10 m. Anélkül, hogy szükség van a további csomagolási is felvételi hangminőséget minden körülmények között sokkal jobb.

Funkcionális, mégis tartós kialakításával

A kamera van optimalizálva használata szélsőséges körülmények között. Ez megfelel a tervezés a test, amely ütésálló, magassága 2 m. Robusztus LCD 1,5 "arra szolgál, hogy gyorsan böngészhet képeket és felvételeket közvetlenül a terepen. Műveletet nagy gombok, így nem probléma, például a fényképezőgép működtetésekor kesztyűben. Az alsó oldalon van egy klasszikus szálról állvány, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a kamera egyéb kiegészítők szinte bárhol.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX RICOH WG-M1 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RICOH WG-M1 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX RICOH WG-M1 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-M1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-M1 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ