Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Petcube Play

Termékkatalógus
Petcube Play
Kamera - kutyáknak és macskáknak, láthatod, hallhatod a háziállatokat és beszélhetsz hozzájuk távolról az okostelefonon keresztül, beépített lézer, 1080p HD videó, 3x digitális zoom, éjjellátó, iOS és Android kompatibilis
Kód:  IFPET02 Termékszám:  P6459 Gyártó honlapja:

Petcube Play

Hiányzik munka közben a kiskedvenced? A legjobb megoldás a Petcube Play kamera. A széles látószögű objektív mellett kétirányú mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy beszélj a kutyáddal vagy a macskáddal. A képet Full HD felbontásban közvetíti, és ha feliratkozol a Petcube Care szolgáltatásra, a teljes felvételt rögzítik és felhőben tárolják.


A Petcube Play kamera főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi a háziállatok felügyeletét, ha otthonodtól távol vagy
  • Full HD felbontás és 138 ° látómező (akár 3x zoom)
  • Kétirányú mikrofon, éjszakai üzemmód és mozgásérzékelő
  • Beépített lézer - kézi vagy automatikus vezérlési mód
  • Mobilalkalmazás értesítése (Android vagy iOS eszközök esetén ingyenesen letölthető az iTunes és a Google Play kínálatából)
  • Az alsó rész lehetővé teszi, hogy bárhol felállítsd
  • Kompatibilis a Petcube Bites adagolóval
  • Támogatja a felvétel rögzítését és felhő alapú tárolását *


* A felvétel funkció csak akkor működik, ha előfizetsz a  Petcube Care -re


Szórakoztass a Petcube Play kamerába integrált lézerrel

A kamera nevének második tagjából következik, hogy nem csak videórögzítésre használhatjuk. A Petcube Play kamerában található lézerrel felkelthetjük kedvencünk érdeklődését, vagy elszórakoztathatjuk ha unatkozik. Egy mozgás- és hangérzékelő is rendelkezésünkre áll, amely értesítést küld a mobilalkalmazáson keresztül, amikor tevékenységet rögzít.


Együtt, amikor hiányzik

A Petcube Play kamerával nem kell elszakadnotok egymástól még ha kilométerek választanak is el. A Petcube App mobilalkalmazással rendelkező mobiltelefonon keresztül beszélhetsz vele, és bármikor nagyíthatod vagy kicsinyítheted a képet. És ez nem csak nappal, hanem éjszaka is lehetséges. Nem hiába rendelkezik a fényképezőgép érzékelője éjszakai üzemmóddal.


Polc, asztal vagy állvány - különböző lehetőségek a Petcube Play elhelyezéséhez

A kompakt dizájn mellett bónusz, hogy a Petcube Play-t bárhol elhelyezheted. Az alsó részen található csúszásgátlóknak köszönhetően, polc, asztal vagy bármely más sík felület megfelel. A mellékelt állvány segítségével a gép néhány centiméterrel megemelhető.


Intelligens mozgásérzékelő és mobiltelefon értesítések

A kamera intelligens mozgásérzékelőt is tartalmaz. Amint a kisállat akcióba lép, a Petcube Play küld egy értesítést a telefonodra. Ha azonban nem olyan a szituáció, hogy értesítést fogadhass, a Petcube mobilalkalmazásban egyszerűen aktiváld a „Ne zavarjanak” (DND) módot.


Prémium funkciók a Petcube Care használatával

Szeretnéd megörökíteni azokat a pillanatokat, amiket kedvencedről a kamerával élsz át? Egy jelképes havidíjért a Petcube Care biztosítja a Cloud Recording funkciót és egyéb bónuszokat, amelyekhez a normál felhasználók nem férhetnek hozzá.



Tökéletes rálátás, hogy mi történik az otthonban

Telepíts több Petcube Play kamerát otthonodba, és tökéletes rálátást kapsz majd arról, hogy a kutyád vagy macskád mit csinál egész nap. Érdemes megfontolnod a Petcube Bites használatát is: a kompatibilis adagolóval megetetheted kedvencedet akkor is, ha épp nem tartózkodsz otthon.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petcube Play
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petcube Play. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petcube Play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Petcube Spielen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Petcube Spielen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ