A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Petwant PF-105 Automata adagoló 5 adag

Termékkatalógus
Petwant PF-105 Automata adagoló 5 adag
Automata etető - száraz és nedves eledelekhez, kézi vezérlés, az edény kialakításának köszönhetően macskáknak, kis és közepes méretű kutyáknak egész napra biztosít eledelt
Kód:  PWT002a Termékszám:  P37085 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Petwant PF-105 Automata adagoló 5 adag

Egész nap dolgozol és nincs senki, aki megetetné a kisállatodat, ha este éppen vacsorázni mennél? A PF-105 automata adagoló a nap folyamán akár 5 adaggal is ellátja az állatokat. Száraz granulátumok és lédús húsok adagolására is kiválóan alkalmas. Macskák, kis és közepes méretű kutyák számára is megfelelő. Még ha nem is érsz haza időben, akkor is biztosítani tudod, hogy négylábú barátodnak ne korogjon a gyomra.

A Petwant PF-105 eledel adagoló legfontosabb jellemzői

  • Intelligens eledel-adagoló
  • Alkalmas macskák, kis és közepes kutyák számára
  • 5 külön doboz
  • Az adagolási időket közvetlenül a készüléken állíthatod be
  • Ideális granulátumhoz és húskonzervekhez
  • Egyszerű karbantartás és egészségre nem ártalmas anyag
  • Méret: 33 × 33 × 15,2 cm

Akár 5 adagolási idő beállítható

A tároló nem más, mint egy 5 külön dobozra osztott tányér. Minden alkalommal, amikor bekapcsol, az egyik tál hozzáférhetővé válik. Az adagolási idők könnyen beállíthatók közvetlenül a kijelzőn a vezérlőgombok segítségével. Emellett a Petwant PF-105 adagolót egy biztonsági zárral látták el, hogy megakadályozza a fedél véletlen kinyílását. ABS anyagból készült, így nem tartalmaz Bisfenol A-t. Így a kisállatodat egy teljesen biztonságos tányérral lepheted meg.

Modern design és megbízható működés

Nagyon elegáns külseje tökéletesen illeszkedik egy modern otthonba. Tartalék tápegységgel is rendelkezik, amennyiben az elsődleges meghibásodna. A karbantartás rendkívül egyszerű, hiszen a belső tálca eltávolítható és könnyen mosható.


Paraméterek

Rendeltetés
Kutyáknak, Macskáknak Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kutyáknak, Macskáknak Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petwant PF-105 Automata adagoló 5 adag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petwant F2 Wi-Fi Automatický dávkovač 5 porcí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ