A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260

Termékkatalógus
Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260
5 3 értékelés
Daráló -fából készült, 15 cm-es
Kód:  PEUMS003 Termékszám:  2/24260 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260 Megszűnt

Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260

A Tahiti elnevezésű egyedülálló borsszóró és a sószóró nem hiányozhat a konyhádból. A frissen őrölt kristálysó minősége és a bors zamata akár egy következő szintre emelheti az étel ízét.A komplex ételek alapja az ízesítés. Az exkluzív készletet a Peugeot márkatermékeként jelképe a klasszikus francia konyhának és hagyományoknak, amely kézműves munkafolyamat végterméke. A darálók kiváló minőségi bükkfából készült és polírozott rozsdamentes acél korona díszíti. Első pillantásra beleszerethetsz a letisztult eleganciába és a díszes formatervezésbe.

Legfontosabb jellemzők

  • A kiváló minőségű bükkfából készült
  • Kézműves francia termék
  • Két színárnyalat S és P szimbólumokkal
  • A darálók mérete:15 cm
  • Állítható darálás
  • Az őrlési mechanizmusa rozsdamentes acél

Mindig éles és erőteljes csiszoló mechanizmus

A csiszoló mechanizmus 18/10-es rozsdamentes acél kivitelben arantált, amelyet szabadalmazott eljárással a korrózió és a kopás jobb ellenállása érdekében garantáljuk. Ugyanakkor, biztosítja a tartós élességet és az élettartam-garanciát. Mindkét darálóban konfortosan álltható az őrlési vastagság afelső gyűrű segítségével. Mindkét daráló színben és a rajtuk levő P és S szimbólumok elhelyezsben is különbözik.

Bors

Borsőrlő elegáns festett fekete színű. Ez egy spirális csiszoló mechanizmussal és két oldalas horoggal rendelkezik, így a szemes borsot tökéletesen megőrli. Javasoljuk, hogy fehér, fekete vagy zöld borsot használjon, a legnagyobb átmérő 6 mm legyen. Továbbá keveréket is készíthet színes bors és koriander segítségével.

Sódaráló kontrasztos fehér színben kapható. Őrlő mechanizmussal rendelkezik, amely porrá zúzza durva sót - a tengeri és kősót. Legfeljebb 4 mm átmérőjű sókristályokkal töltsük meg a készüléket. A só és a bors őrlők átgondoltak kerültek megtervezésre, így nem okozhat gondot az adott problémák megoldása a készülékkel.

 

Paraméterek

Típus
Mechanikus Kész!
Rendeltetés
Bors, Só Kész!
Anyag
Fa Kész!

Típus

Típus
Mechanikus Kész!

Használat

Rendeltetés
Bors, Só Kész!

Anyag

Anyag
Fa Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PEUGEOT TAHITI mlýnky pepř/sůl 2/24260. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peugeot Tahiti Pfeffer- / Salzmühle 2/24260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peugeot Tahiti Pfeffer- / Salzmühle 2/24260.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ