Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9352i Fekete Made in Solingen

Termékkatalógus
PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9352i Fekete Made in Solingen
3,8 4 értékelés
Manikűr szett - 7 eszköz, eszközök anyaga rozsdamentes acél (INOX), tok színe fekete, tok anyaga bőr
49 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSMA0022 Termékszám:  4003349005190
PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9352i Fekete Made in Solingen 49 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9352i Fekete Made in Solingen

A fekete bőrtokban kapható, luxus manikűr készlet Pfeilring Original Solingen 9352i egy sor olyan eszközt tartalmaz, amely kitűnően használható az otthoni manikűr elvégzéséhez. A manikűr olyan kozmetikai eljárás, amelynek során a kezet ápolják, különös tekintettel a körmökre és környékükre. A manikűrözés célja a körmök tisztán tartása, méretük és formájuk kiválasztása, és az elhalt bőrréteg eltávolítása. Manikűrt gyakran kínálnak speciális szépségszalonok és köröm stúdiók. Ennek ellenére egyre nő azok száma, nőké és férfiaké egyaránt, akik keresik a jó minőségű manikűr eszközöket, amelyek segítségével külsejük ápolt és tiszta marad. Továbbá egyre többen szeretnék ezt otthonuk kényelmében megkapni. Ez a luxus otthoni manikűrkészlet megfelel minden igényednek!

A luxus manikűr készlet egy fekete bőrtokban kapható. A szett része: körömolló, körömbőr olló, kutikula vágó, zafír körömreszelő, köröm reszelő, praktikus ferde csipesz, és két további körömbőr igazító tartozék. Minden szükséges eszközt megtalálsz a készletben, amelyre szükséged lesz az otthoni körömápoláshoz. A kiváló minőségű eszközök teszik a manikűrözést egy pihentető tevékenységgé, amelyet ezzel a készlettel otthonodban is elvégezhetsz.

A kezek ápolása és a manikűrözés nem csak kozmetikai, hanem egészségügyi okok miatt is fontos, hiszen nincs vonzóbb egy szépen ápolt kéznél és az egészséges körmöknél. Mindenkinek ajánlatos ápolni a körmeit, hogy az esetleges fertőzések ne terjedjenek át a család többi tagjára. Azonban, ha a otthonodban manikűrözöl, illik követned bizonyos higiénés gyakorlatot, amelyek az eszközök lemosását és fertőtlenítését jelenti a használatuk után. Alkalmanként hasznos megolajozni a manikűrkészlet elemeit, és száraz környezetben kell tartani őket. A Pfeilring Original Solingen 9352i szettet egy praktikus bőrtokban tárolhatod.

A Solingen manikűr készlet elemei kiváló minőségű, tartós anyagból készültek, amely a Solingen nevet ismertté tette. A készlet valódi bőrből készült tokban vásárolható meg, és az eszközök kiváló minőségű és tartós anyagból készültek. Fogadj a minőségre és szerezd be a Solingeni manikűr készletet!

A készlet tartalma:
  • Körömolló
  • Körömbőr olló
  • Zafír körömreszelő
  • Ferde élű csipesz
  • Kutikula vágó
  • 2 manikűr/pedikűr kiegészítő a kutikula ápolásához

Tok:
Négyszögletes cipzárral, anyaga valódi bőr

A tok színe:
fekete

A készlet elemeinek anyaga:
Inox (rozsdamentes acél)

 

Paraméterek

Típus
Uniszex Kész!
Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Rozsdamentes acél (INOX) Kész!
Eszközök száma
7 Kész!
A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Anyag

Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Rozsdamentes acél (INOX) Kész!

Eszközök száma

Eszközök száma
7 Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Motívum

Motívum
Motívum nélküli Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9352i Fekete Made in Solingen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFEILRING SOLINGEN Luxusní manikúrová sada 9352i Černá Made in Solingen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PFEILRING SOLINGEN Luxusná manikúrová súprava 9352i Čierna Made in Solingen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ