30 dnů na vrácení Shop roku

PH-ET7-V

Termékkatalógus
PH-ET7-V
Okos termosztát - Pocket Home rendszerbe sorolt, tápellátás: 2x AA, 5-39°C, 6x hőmérséklet változás naponta, akár 9 elektromos fűtőberendezés vezérlése, fokozatos kapcsolás, információkat küld a vezérlőegységnek, hiszterézis: 0,2°C, Csehországban gyártva
15 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHterm22_03 Termékszám:  PH-ET7-V
PH-ET7-V 15 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

PH-ET7-V

PH-ET7-V egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

PH-ET7-V intelligens vezeték nélküli termosztát

A PH-ET7-V vezeték nélküli termosztáttal intelligens fűtési rendszerré alakíthatod otthonod fűtését, amely megkönnyíti az elektromos fűtés vezérlését és az egyes zónák hőmérsékletének egyszerű beállítását. A megfelelő szabályozással akár 30%-ot is megtakaríthatsz a fűtésre fordított energiából. Az automata rendszer figyeli helyetted az otthonodban lévő hőt. A hőforrás kikapcsol, amint kinyitod az ablakot, vagy a helyiség kellően felmelegszik. Bővítsd a lehetőségek és pénzt takaríthatsz meg a PocketHome®intelligens rendszerrel!

Naponta akár 6 hőmérsékletváltozás

Nyitott ablak érzékelése

Amint a PH-ET7-V termosztát érzékeli, hogy kinyitottál egy ablakot, automatikusan leállítja a helyiség fűtését, hogy megakadályozza a felesleges hőveszteséget. A nyitott ablak pontosabb érzékeléséhez lehetőség van a PH-OP ablakérintkező megvásárlására, amely érzékeli az ablak pontos helyzetét, és tökéletes áttekintést nyújt az ablak nyitásáról/csukásáról.

Egyszerű hőmérséklet-beállítás

Minden intelligens eszköz kényelmesen vezérelhető okostelefonon keresztül. Nincs ez másként a PH-ET7-V vezeték nélküli termosztát esetében sem. Ne állj fel a kanapéról csak azért, mert arra gondoltál, hogy a következő napokban vagy órákban megváltoztatod a szobahőmérsékletet vagy más hőmérsékleti beállításokat. Az intuitív alkalmazásban meglelheted az otthonodban található összes termosztát beállítását. A beállítás lehet egyedi minden egyes termosztátra külön-külön vagy közös minden zónára.

Alkalmas különböző típusú hőforrásokhoz

A PH-ET7-V vezeték nélküli termosztát alkalmas közvetlen tüzelésű fűtőtestekhez, elektromos padlófűtéshez, sugárzó panelekhez, infravörös panelekhez stb.

Több kapcsolóelem vezérlése

A PH-ET7-V vezeték nélküli termosztát képes a következők vezérlésére
akár 9 vevőkészülék, amely fokozatosan kapcsol, és így megakadályozza a
a hálózatban fellépő áramingadozások.

Padlóhőmérséklet-ellenőrzés

A PH-ET7-V vezeték nélküli termosztátot a PH-BP7-P vevőegységhez csatlakoztatva egy külső padlóérzékelőt lehet csatlakoztatni a maximális padlóhőmérséklet ellenőrzéséhez.

A vevőkészülékek változékonysága

A PH-ET7-V vezeték nélküli termosztát kommunikál a PH-BP7-P, PH-SP1, PH-SP2 és PH-SP3, PH-BP1-P9 vevőkészülékekkel.

PocketHome® rendszer

Az új PocketHome® vezeték nélküli rendszer növeli az otthoni készülékek vezérlésének kényelmét. Vezérelf az összes eszközödet könnyedén a mobiltelefonodról. Akár a ház vagy a lakás fűtését, akár a világítást kell beállítanod, vagy a kávéfőzőt elindítanod, mielőtt felkelsz az ágyból - a PocketHome® vezeték nélküli rendszer számára semmi sem jelent túl nagy gondot. Természetesen a biztonsági funkciókkal, például tűzjelzőkkel vagy különböző betörésjelzőkkel is kommunikál. A rendszert elsősorban idő- éspénzmegtakarításra tervezték, de mindenki értékelni fogja a kényelmet, amelyet nyújt. A rendszer szíve a PH-CJ39 WiFi és PH-CJ39 WiFi-GST vezeték nélküli vezérlőegység, amely a rendszer eszközeinek és érzékelőinek csatlakoztatására és vezérlésére szolgál.

PocketHome® rendszer

Csatlakozás

A központi egység Wi-Fi vezeték nélküli hálózaton, Ethernet kábelen és GSM-en keresztül biztosít csatlakozási lehetőséget

PocketHome® rendszer

Gazdaságos működés

Energiát és pénzt takarít meg

PocketHome® rendszer

Biztonság

A központi egység a Szerverünkön keresztül kommunikál, amely a legújabb biztonsági szabványokat használja

Intelligens alkalmazás a kényelmes vezérléshez

A PocketHome® vezeték nélküli rendszer kényelmes vezérlésére szolgáló egyszerű, intuitív alkalmazás elérhető az App Store-ban, a Microsoft és a Google Play alkalmazásban. Telepítsd az alkalmazást a mobiltelefonodra, és irányítsd az összes PocketHome® készülékedet bármikor és bárhol.

Minden ingatlanhoz megfelelő rendszer

A PocketHome® rendszert minden típusú ingatlanhoz tervezték, legyen szó lakásról, házról vagy üzlethelyiségről. Otthonod ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Rendszeropciók

Az ELEKTROBOCK CZ új PocketHome® vezeték nélküli rendszere növeli az otthoni készülékek vezérlésének kényelmét.

PocketHome® rendszer

MELEGVÍZ-FŰTÉS

Szükséged van arra, hogy szabályozhasd a melegvizes radiátorokat a házadban/lakásodban, és így állandó kényelemben lehetsz felesleges aggodalmak nélkül?

PocketHome® rendszer

PADLÓFŰTÉS

Egy kényelmesebb és egészségesebb fűtési módot használsz - a padlófűtést? A PocketHome® rendszerelemekkel sokkal kényelmesebb lesz a vezérlésük.

PocketHome® rendszer

ELEKTROMOS FŰTÉS

Az elektromos padlófűtést, a közvetlen fűtőelemekkel történő fűtést vagy a modern infravörös fűtést részesíted előnyben?

PocketHome® rendszer

A REDŐNYÖK VEZÉRLÉSE

Sötételők, redőnyök, napellenzők és más típusú árnyékolástechnikai termékek vezérlése. Mentsd meg magad a napi gondoktól.

PocketHome® rendszer

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Mindig a megfelelő hangulatot szeretnéd otthon a megfelelő időben? Az intelligens világításvezérlés lehetővé teszi ezt.

PocketHome® rendszer

KÉSZÜLÉKVEZÉRLÉS

A vezeték nélküli készülékvezérlés számos lehetőséget kínál életed egyszerűsítésére.

PocketHome® rendszer

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Betörés, tűz, vízszivárgás stb. elleni védelemre szolgáló termékek is rendelkezésre állnak, így elutazhatsz nyaralni, és közben naprakész maradhatsz az otthoni eseményekkel kapcsolatban.


Paraméterek

Összehasonlít
Elhelyezés
Kazán Kész!
Programozható
Heti, Napi Kész!
Kijelző
Háttérvilágításos Kész!

Tulajdonságok

Elhelyezés
Kazán Kész!
Programozható
Heti, Napi Kész!
Kijelző
Háttérvilágításos Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Fűtés és hűtés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PH-ET7-V
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ