A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Phanteks Eclipse P400 szürke

Termékkatalógus
Phanteks Eclipse P400 szürke
5 1 értékelés
Számítógépház ATX, 6x 3,5 ", 2x 2,5", 2x USB 3.0, 4x 120mm ventilátor, áram nélkül, átlátszó oldalfalak, szürke
Kód:  PHan6d Termékszám:  PH-EC416P_AG Gyártó honlapja:

Phanteks Eclipse P400 szürke

Ez a ház meglepte érdekes kompromisszum minden oldalról. Ez nem nagy, mégis elfér szinte bármit lehet gondolni. Ez nem a legdrágább, és még mindig az a funkciója a magasabb osztályban. Nem sok erőfeszítést a szekrényben, hogy hozzon létre egy szép látszó modern rendszer. Ez a számítógép játszóház alkalmas arra, hogy mind a kezdők és a tapasztalt építők, akik értékelik az extra funkciók bővülő PC készletek a legnagyobb.

Legfontosabb jellemzők

  • Felhasználóbarát, tágas gardrób
  • Elegáns megjelenés + RGB világítás
  • Pozíciók 5 rajongók (2 tartozék)
  • Támogatás vízhűtés
  • Komplett rendszer porszűrő
  • A gyakran használt csatlakozók kéznél

Álom csapat elérhető az osztályban

A házat szinte nem korlátozzák semmilyen módon, még ha jön a kategóriába Miditower. Mivel a sarokköve egy új számítógépet, akkor válasszon ki egy alaplap és az egyik legnagyobb termelt eATX formátumban jutalmazza meg több berendezés interfész a további terjeszkedésre. Korlátozza a grafikus kártya akár 395 mm, így túlmutat játék darabjai. Hely 6 lemezt (beleértve a 2 SSD) kell lenniük, több mint elég a legtöbb felhasználó számára is az egyik legnagyobb kihívást.

Megbízható hőleadás

Hogy élvezze a jobb hardver környezet? 3 nagy szűrőrendszer sikeresen megakadályozza a por bejutását a belső. Rajongók annyira tartja tisztán, majd hűtés hatékonyabb és csendesebb. Ez még mindig nem elég? Eléri a vízhűtéses rendszer, amely támogatja az akár 360 mm hőcserélő elülső és hátsó 120 mm. Díky výkonnému chlazení nebude problém zvýšit frekvenci procesoru nebo grafiky.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Phanteks Eclipse P400 szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phanteks Eclipse P400 šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PHANTEKS Eclipse P400 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Phanteks Eclipse-P400 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Phanteks Eclipse-P400 grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ