A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Phanteks Eclipse P400S, fehér

Termékkatalógus
Phanteks Eclipse P400S, fehér
Számítógépház - ATX, 2x 3,5 hüvelykes, 2 x 2,5 hüvelykes, 2 x USB 3.0, 2 x 120 mm-es ventilátor, tápellátás nélkül, átlátszó oldalfalak, fehér
Kód:  PHan6n Termékszám:  PH-EC416PSC_WT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Phanteks Eclipse P400S, fehér

Ez a ház minden szempontból izgalmas kompromisszumokkal lepi meg a felhasználókat. Nem nagy, mégis elfér szinte minden, ami az ember eszébe jut. Nem tartozik a legdrágábbak közé, ennek ellenére egy felsőbb osztályú ház funkcióit nyújtja. Nagyobb erőfeszítés nélkül kialakíthat benne egy szép, modern rendszert. Így megfelel mind kezdőknek, mind tapasztalt számítógép építőknek, akik értékelik az extra funkciókat, melyekkel maximálisan bővíthetik számítógépüket.

Legfontosabb jellemzők

  • Felhasználóbarát, tágas ház
  • Alacsony zajszintű kialakítás
  • Állítható fordulatszámú ventilátor (3 fokozat)
  • Elegáns megjelenés + RGB megvilágítás
  • Hely 5 ventilátornak (2 ventilátor a tartozékok között)
  • Vízhűtés támogatása
  • Porszűrők teljes rendszere
  • A gyakran használt csatlakozók kézhez álló helyen

Álmaink konfigurációja elérhető áron

Ebben a házban szinte semmilyen módon nem korlátozzák, még ha csak a miditorony kategóriába esik. Az új számítógép alapkövének választhat alaplapot a létező legnagyobb eATX formátumúak közül is, amely ezt több bővítési lehetőséggel hálálja meg. A grafikus kártya határa 395 mm, így komoly játékokat támogató darabokhoz is nyúlhat. A 6 meghajtó (ebből 2 SSD) számára biztosított hely bőven elég a legtöbb felhasználónak, de akár a legigényesebbeknek is.

Megbízható szellőzés

Biztosítani szeretné a hardvernek a megfelelő környezetet? A 3 nagy szűrőből álló rendszer sikeresen megakadályozza a por bejutását a ház belsejébe. Így a ventilátorok tiszták maradnak, hatékonyabb és csendesebb lesz a hűtés. Ez még mindig nem elég? Válassza a vízhűtéses rendszert, amely akár 360 mm-es elülső és 120 mm-es hátsó radiátorból is állhat. A hatékony hűtésnek hála nem lesz probláma, hogy növelje a processzor vagy a grafikuskártya órajelét.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Phanteks Eclipse P400S, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phanteks Eclipse P400S bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Phanteks Eclipse P400S biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Phanteks Eclipse P400S, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Phanteks Eclipse P400S, weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ