Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philco PMD 2501BIX

Termékkatalógus
Philco PMD 2501BIX
Mikrohullámú sütő Beépített, 900W, 1000W grill teljesítmény, hangerő 25 liter 8 program 5 teljesítményszint, három mód a kombinált főzés, kiolvasztás idő / súly, átmérő 31 cm lemezjátszó, főzés fázisban, gyerekzár
Kód:  FAC27210b Termékszám:  PMD2501BIX Gyártó honlapja:

Philco PMD 2501BIX

A beépített mikrohullámú sütő grillezővel ideális problémamentes elkészítése napi étkezést. A hotel belső térfogata 25 l, nagy 31 cm lemezjátszó és legfeljebb 8 automata programokat. Ebben a rozsdamentes fog működni fantasztikus mind a modern és a retro konyha. 

legfontosabb jellemzői

  • A beépített mikrohullámú sütő
  • 8 automatikus programok
  • 5 teljesítményszint
  • Gyors indítás
  • kombinált sütők
  • Főzés fázisban
  • Az időzítő 95 perc
  • Gyermekzár
  • Gyönyörű rozsdamentes acél kivitel

Fűtés, főzés, grillezés

Csúcstechnológia kiváló felhasználói kényelmet és a könnyű kezelhetőség kész gomb, gombok és a LED kijelző, amely tétlen állapotban mutatja az aktuális időt. Ennek része a kurzus időzítő, amely egyszerűen beállíthatja a melegítési időt 95 percre. Nem tudja használni a mikrohullámú főzés, hanem a grill vagy kombinált főzés három üzemmódban. Kedvenc gyors indítás, amelynek során a mikrohullámú belül alakul ki az első 30 másodpercben 100% -os teljesítményt, és jelentősen felgyorsítja a készítmény. Felolvasztás eldöntheti szerint súly vagy idő.

automata programokat

Automatikus menü nagyban megkönnyíti az ételek elkészítésére. Csak készenléti állapotban, forgassa, hogy válasszon egy programot, válassza ki a súlyt, az élelmiszerek és elkezdhetjük. Ön elkészíti kissé pizzák, húsok, zöldségek, halak, sőt popcorn a legnagyobb kényelem, miközben nézi a filmet. Kisgyermekes családok értékelik majd a kíváncsi vár, amely blokkolja a változások lehetőségét a funkciókat.Ajtó nyitás, nyomja meg a gombot.

Jellemzők:
Visszaszámlálás, Grill, kombinált főzés, gyors főzés, kiolvasztás súly, leolvasztás idő, Gyermekzár, Auto menü

Automatikus menü:
Pizza, hús, zöldség, tészta, burgonya, hal, Drink, Popcorn

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philco PMD 2501BIX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PMD 2501BIX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PHILCO PMD 2501BIX.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ