Alza TOP - dovča Smart home

A Philips 8000 Series Aqua vezeték nélküli rúdporszívó egyszerre szívja és törli fel a port (ÁTTEKINTÉS))

Termékkatalógus
Recenze bezdratového tyčového vysavače Philips SpeedPro Max Aqua 3v1

Teszt

Frissítve

Az egyidejű porszívózás és feltörlés és a teljes háztartás egyszerű kitakarítása egy olyan kényelem, amelyért érdemes egy kis extrát fizetni. A Philips márka már mutatott be korábban ilyen készüléket, és a Philips SpeedPro Max Aqua rúdporszívó bizonyította is kiválóságát mind az Alza tesztje, mind pedig a több ezernyi törzsvásárló általi használat során. A Philips most bemutatott egy másik, új terméket, amely 45 napos pénzvisszafizetési garanciát is foglal magában - a Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívót, amelynek a már eddig is csúcskategóriás porszívó még fejlettebb verziójának kell lennie. A promóciós anyagokat tekintve a Philips 8000 Series modellel történő tisztítás csak egy könnyed sétának tűnik a virágoskertben. 14 napos alapos tesztelést követően most megosztjuk tapasztalatainkat a normál otthoni működésről is. 

A Philips Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése

Philips 8000 SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben (ÁTTEKINTÉS) – TARTALOM

 1. A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porszívó tesztelése
 2. Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívó – leírás és paraméterek
 3. A Philips SpeedPro Max Aqua egyszerre szív és feltöröl
 4. Hatékony porszívózás és kényelmes kezelés
 5. Nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó hosszú akkumulátor élettartammal
 6. Kiegészítők az egész háztartás és autó takarításához
 7. A Philips 8000 Series Aqua rúdporszívó karbantartása
 8. A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porzsák nélküli porszívó alkalmas allergiások számára
 9. Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben – értékelés

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porszívó tesztelése

Körülbelül egy évvel ezelőtt teszteltem a Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben rúdporszívók FC6904/01 modelljét, amelynek legnagyobb előnye az volt, hogy egyszerre tudott felporszívózni és feltörölni. Vezeték nélküli rúdporszívóként, továbbá, a teljesítmény, akkumulátor élettartam és a sokoldalúság tekintetében is kiemelkedő volt. Nem gondoltam volna, hogy többet is elvárhatok egy rúdporszívótól, ám a Philips nemrég mutatta be az új Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149/01 vezeték nélküli rúdporszívóját, amely még erősebbnek bizonyul, és felhasználása is sokoldalúbb, hála a praktikus kiegészítők széles választékának - így nem csak a lakást, de autót és egyéb területeket is tisztíthatunk vele.

A Philips prémium porszívója által meglepett, kellemes elvárásokkal kezdtem el tesztelni a készüléket, amely abból állt, hogy a padlótól a plafonig kitakarítottam az egész lakást. A feltörlő funkcióval rendelkező porszívóra várakozott a normál leülepedett por és szennyeződések, a foltok a konyhai csempéken, a kanapé matraca mögé bújt morzsák, a hajszálak a szőnyegen és a kanapén, az autó tisztítása, amellyel a gyerekeket hordozom, valamint a különféle módon szimulált bőséges rendetlenség annak érdekében, hogy alaposan megvizsgálhassam a készüléket és meggyőződhessek arról, hogy ára tükrözi-e a minőségét, és hogy megéri-e belefektetni.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
 Philips 8000 SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149/01, miután kivettem a dobozból.
 • Rúdporszívó felül elhelyezkedő portartállyal
 • Hosszabbító cső integrált porkefével
 • Univerzális 360°-os szívófej turbókefével és LED világítással
 • Aqua szívófej az egyidejű porszívózáshoz és feltörléshez
 • Három mikroszálas párna
 • Mini turbókefe a szőr, hajszálak és állatszőr eltávolításához
 • Rugalmas hosszabbító cső
 • 2 az 1-ben kefe (puha kefe, por/kárpitkefe)
 • Résszívófej
 • Fali rögzítőelem
 • Adapter a Li-Ion akkumulátor töltéséhez
 • Extra szűrő
 • Útmutató részletes képes utasításokkal

Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívó – leírás és paraméterek

Az egyes önálló részek magas minősége a korábbi Philips SpeedPro Max Aqua szériából származó modell után már nem lep meg. Azonban, ami már rögtön a kicsomagoláskor lenyűgözött, az a felszereltség és a kiegészítők széles választéka, amelyek alkalmasak az egész lakás kitakarításához és a különféle típusú szennyeződések eltávolításához. A mellékelt képes útmutatóban egyértelmű utasítások szerepelnek arra vonatkozóan, hogyan kell összeszerelni a készüléket, hogyan tisztítanak az egyes kiegészítők és hogyan használhatjuk őket otthon.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A Philips 8000 Series Aqua rúdporszívó kiegészítőinek széles választéka az egész lakás kitakarításához.

A Philips 8000 Series Aqua rúdporszívó paraméterei

Paraméterek Philips 8000 Series Aqua
Működési idő energiatakarékos üzemmódban 80 perc
Működési idő normál üzemmódba
35 perc
Működési idő turbó üzemmódban
28 perc
Porszívózható terület egy töltéssel, MAX beállítással 125 m²
Töltési idő 5 óra
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Légáram (max.) 1 100 l/perc
Portartály kapacitása 0,6 l
Tömeg 2,7 kg
Zajszint 84 dB

A készülék vezérlése

A Philips 8000 SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó követlenül a fogantyúról vezérelhető. Három szívási fokozatot kínál - az 1. fokozat keménypadlóhoz ideális, a 2. fokozat szőnyeghez alkalmas, a turbó fokozat pedig minden felület alapos porszívózásához ajánlott, beleértve a szőnyegeket is. A porszívó ciklonos technológiával rendelkezik, ezért porzsákok helyett a szennyeződés egyenesen a kukába üríthető. A fali rögzítőelemnek köszönhetően a készüléket fel is akaszthatjuk és hagyhatjuk tölteni. Keskeny testének hála a porszívó szinte bárhová felakasztható, így mindig kéznél lesz.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A porszívó teljesítménye közvetlenül a fogantyún szabályozható, a digitális kijelző pedig megmutatja, hogy az akkumulátor hány százaléka áll még rendelkezésre.

A Philips SpeedPro Max Aqua egyszerre szív és feltöröl

4 + 1 szobás lakásunkban a keménypadló dominál, amelyet a tisztításához először fel kell porszívózni, majd feltörölni. Azok számára, akik nem szeretik a hosszú takarítást, ugyanakkor igénylik a rendet és a tisztaságot, az egyidejű porszívózás és feltörlés lehetősége hatalmas megkönnyebbülés, mind időben, mind fizikai szempontból.

Az egész lakás alapos kitakarításához vagy a "balesetek" gyors feltakarításához nincs szükség semmilyen előkészületre. Egyszerűen csak emeld le a porszívót az állványról és már takaríthatsz is. Ha egyszerre szeretnél porszívózni és feltörölni, a mopot egy perc alatt felhelyezheted. Töltsd meg a víztartályt, helyezd fel a tépőzáras párnát és pattintsd rá a szívófejre. Ha higiénikus tisztaságú padlót szeretnél, tisztítószert is tehetsz a víztartályba, amely nem csak a szennyeződéseket, de a baktériumokat is eltávolítja.

A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A nedvesítő szalaggal ellátott mop a kíméletes tisztítás érdekében szabályozza a padló optimális nedvesítését. A higiénikus tisztaságú padlóért tisztítószert is adhatsz a víztartályhoz.

A Philips 8000 Series Aqua vezeték nélküli rúdporszívó először felszívja a port és a száraz szennyeződéseket, majd eltávolítja a padlón található finom port és foltokat. Nem halmozza fel vagy tolja maga előtt a szennyeződéseket, így én sem kentem össze a lakást a porszívózás és feltörlés során. A vízadagolást egy funkcionális aqua rendszer szabályozza, a kiváló minőségű szilárd mikroszálas törlőkendőnek - amelyet jól tart a tépőzár - köszönhetően pedig még a legfinomabb port is eltávolítja. A vízszabályozásnak hála a padló nem ázik el, csak nedves lesz. Ezáltal a feltörlésnél még a finom fa anyagok sincsenek veszélyben.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A vízszabályozás biztosítja, hogy a padló ne ázzon el, csak nedves legyen.

A padló felmosásától a szőnyegek porszívózásáig

Amikor a szőnyeghez értem, egyszerűen lecsatoltam a mopot és felporszívóztam a hagyományos módon. Ezután visszacsatoltam a szívófejet és folytattam a feltörlést. Az Aqua 2 az 1-ben szívófejjel a szőnyeges szobát is felporszívóztam és egyúttal fel is mostam, megszakítás nélkül, fele annyi idő alatt. Ez a takarítás egy rendkívül kényelmes módja, ráadásul minőségbeli kompromisszumok nélkül, hiszen alaposan feltöröltem a padlót és a szőnyeget is mélytisztításnak vetettem alá. Csatolok egy videót a szimulált kosz bemutatásához. A Philips 8000 Series Aqua a túlzott mennyiségű szennyeződés (liszt, őrölt kávé, málnalé folt, morzsák) ellenére is szépen megtisztította a padlót.

Aqua 2 az 1-ben szívófej AquaBoost funkcióval

Az Aqua 2 az 1-ben szívófej főleg az optimális vízadagolás szempontjából számít kivételesnek, ráadásul, ahogy fentebb is említettem, lehetőség van tisztítószer hozzáadásához, ezáltal a padló nem csak tiszta, de baktériumoktól mentes is lesz. Szükség esetén az Aquaboost funkció révén nagyobb mennyiségű vizet is adagolhatsz, így a rászáradt vagy ragacsos szennyeződésektől is könnyedén megszabadulhatsz, majd a moppal újra felmoshatsz. Minden konyhában történnek balesetek nap mint nap, amikor főzéskor valami kicsurog a földre vagy a gyerekek rálépnek valamire, és még mielőtt feltörölnéd, a szennyeződés szétkenődik vagy megszárad. De most már csak annyi a dolgod, hogy leveszed a a Philips 8000 Series Aqua-t a falról és végigmész vele a padlón, amely egy pillanat alatt ismét tiszta lesz.

Hatékony porszívózás és kényelmes kezelés

A Philips 8000 Series Aqua rúdporszívó nagyon könnyű, jól tartható és üzemeltethető. Még fél órányi kézben tartás után sem volt gondom a kezelésével. A szívófejek csatlakozásai rugalmasak és a porszívózás során neked csak a porszívó irányításával kell törődnöd. A készülék kezelése még az akadályokkal teli területeken is kényelmes, és egy kézzel is könnyen irányítható a különféle irányokba. Mivel a portartály felül helyezkedik el, a porszívó alacsonyabb szögben is használható, így akár teljesen laposan is, az alacsony bútorok alá is befér, és a legtávolabbi sarkokba is elér.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A nagyon rugalmas Philips 8000 Series Aqua vezeték nélküli porszívó alapos és kényelmes tisztítást tesz lehetővé. 

Univerzális szívófej 360°-ban forgó turbókefével és LED világítással

Nekem nagyon tetszik az univerzális szívófej, amely révén minden egyes mozdulattal felszedheted az összes szennyeződést a porszívózás alatt. A forradalmi 360°-os szívási technológia mindent összegyűjt a szívófej oldalain, ez pedig magas fokú porszívózási hatékonyságot eredményez minden egyes mozdulatnál. A felszínen történő haladásnál a szívófej nem csak a közvetlenül vele érintkező koszt szedi össze, hanem a környezetben található szennyeződéseket is. Ennek köszönhetően a a készülék a falak mentén és a bútorok körül is nagyon hatékony porszívózást biztosít. A szívófej belsejében található motoros turbókefe magas sebességen forog, és a hajtásnak hála semmiféle nyomást nem kell kifejtened a porszívóra. Úgy tűnik, a szívófej jól mozog a felületen, míg a zseniálisan kialakított felülete még a legfinomabb port is megfogja. A kefe sörtéi így az összes szőrt, hajszálat és állatszőrt képesek összegyűjteni.

Az univerzális szívófejen elhelyezett LED világítás rendkívül praktikus. Még a legapróbb porszemcsét is jól megvilágítja és láthatóvá teszi, így egyetlen részt sem fogsz kihagyni takarítás közben.

Ideális porszívó lépcsők takarításához

A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua otthon akár a lépcsők tisztítására is használható. Az univerzális szívófej közvetlenül a kézi porszívóra történő csatlakoztatásával egy nagyszerű eszköz jön létre, amellyel a vezetékes porszívók számára gyakran problémás lépcsőtakarítás is megoldható. Itt ismét különösen értékelni fogod a készülék alacsony súlyát, könnyű manőverezhetőségét és nagyfokú rugalmasságát.

Nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó hosszú akkumulátor élettartammal

Philips 8000 Series Aqua porszívó nagy teljesítményű digitális Powerblade motorral lett felszerelve, amely rendkívüli légáramot biztosít. A teljesítményszabályozás a fogantyún kényelmes be-/kikapcsolást tesz lehetővé. Mivel a vezeték nélküli porszívók várhatóan gyengén teljesítenek, ennek a vezeték nélküli porszívónak a szívóteljesítménye még inkább ámulatba ejtő. A Philips 8000 Series Aqua egyértelműen vetekszik a nagy teljesítményű vezetékes porszívókkal. Amikor először porszívóztam vele szőnyeget, meglepődtem, mennyi koszt volt képes kiszedni belőle, mivel hetente legalább kétszer kiporszívózom a szőnyeget, ráadásul egyáltalán nem is volt koszos. Szóval csináltam egy tesztet. Áthelyeztük a szőnyeget egy olyan helyre, ahol nem járkálunk olyan sokat és nem porszívóztam ki 5 napon keresztül. Alapvetően csak a por hullt rá, amely általában a lakásban kering és az utcáról szűrődik be. Amit végül a Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívóval kiszedtem a szőnyegből, az alábbi videóban és a portartályról készített fotókon látható.

Philips 8000 Series Aqua – rendkívül erős vezeték nélküli porszívó Philips 8000 Series Aqua – rendkívül erős vezeték nélküli porszívó
A Philips 8000 Series Aqua vezeték nélküli porszívó extra nagy teljesítménye elképesztő. Nem csak a keménypadlókon, de szőnyegeken is megmutatja erejét, amelyeket rendkívül ÓVATOSAN tisztít meg.

Akár az egész lakást kitakaríthatod egyetlen töltéssel

A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua rúdporszívó nagy teljesítményű, 25.2 V feszültségű Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 80 percig is bírja a menetet. Azonban nem kell megijedned a maximális tisztítási eredmény és az alapos takarítás érdekében bevetett turbó üzemmódtól sem. Habár a többi vezeték nélküli porszívó akkumulátora MAX üzemmódban hamar lemerül, a Philips 8000 Series Aqua-val akár az egész lakást is kitakaríthatod turbó üzemmódban. Az új PowerCyclone 10 technológia a többi modellhez viszonyítva hosszabb ideig garantál maximális teljesítményt. A teljes feltöltés mindössze 5 órát vesz igénybe. A Philips 8000 Series Aqua még turbó beállítás mellett is majdnem fél óráig bírja, amely a leghosszabb üzemidő a piacon a többi modellhez képest. Ha négyzetméterben kellene átszámolnom, maximális üzemmódban ez 125 m²-t jelentene.

iAz új lítium-ion akkumulátor a Philips 8000 Series Aqua vezeték nélküli porszívóban akár 125 m² terület felporszívózását is lehetővé teszi TURBÓ üzemmódban, maximális teljesítménnyel.

Kiegészítők az egész lakás és autó takarításához

Ez az egyetlen készülék oly sok kiegészítőt kínál, hogy teljesen kiváltja a vezetékes porszívómat, a felmosómat, a porolómat és részben a törlőrongyomat is. A különféle hosszabbításoknak köszönhetően az egész lakást ki tudtam vele takarítani a padlótól a mennyezetig, és jól szuperált az autóm belsejének tisztításakor is.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése – kézi porszívó A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése – integrált kiegészítő a hosszabbításhoz A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése – porkefe kiegészítő kemény felületekre
A Philips 8000 Series Aqua rengeteg kiegészítőjének köszönhetően egyszerűen távolíthatod el a morzsákat és pókhálókat a mennyezeten vagy a bútorok alatt.

A MiniTurbókefével ellátott rúdporszívó ideális a kisállatos otthonokba

A kisállatos háztartásokban jó szolgálatot tesz a rendkívül hasznos kézi porszívó MiniTurbókefével. A motorhajtású MiniTurbókefe könnyedén és gyorsan távolítja el az állatszőrt és a hajszálakat a puha felületekről. Nálunk nincs kisállat otthon, de nekem hosszú szőke hajam van, amelynek eltávolítása a szőnyegből vagy a kanapéról nem egyszerű feladat. Azonban, a MiniTurbókefével különösebb erőfeszítés nélkül is sikerült. Ráadásul a kefe levehető és könnyen kiszedhető belőle a haj, még a nagyon hosszú szálak is.

Autóbelső tisztítására alkalmas porszívó

Mivel nincs garázsunk, amelynek konnektorába bedughatnánk a vezetékes porszívónkat, az autóbelső tisztítása nehézkesebb a számunkra, és mindig el kell mennünk a benzinkútra. Amíg nálunk volt a Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívó, minden egyszerűbb volt, hiszen a kézi porszívóval és a kiegészítőkkel a házunk előtti parkolóban is ki tudtuk takarítani az autót.

Először is, az akkumulátor élettartama itt sem okozott csalódást. Csak 60%-át használtuk el az akkumulátor kapacitásának, hogy az egész autót kiporszívózzuk 2. fokozaton és turbó üzemmódban. A hosszú és keskeny résszívófej szintén jól jött, amellyel elértem a szűk helyeket is, ahol a régi Philips SpeedPro Max Aqua modell már nem járt sikerrel. A rugalmas hosszabbító csőnek és a puha kefének köszönhetően a műszerfalról is eltávolítottuk a szennyeződéseket, a kárpitkefével pedig a hátsó háttámlák közötti részt is meg tudtuk tisztítani.

A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése ŠA Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
Kézi porszívó rugalmas hosszabbító csővel, résszívófejjel és kárpitkefével az autó alapos kitisztításához, beleértve a keskeny és nehezen elérhető helyeket is.

A Philips 8000 Series Aqua rúdporszívó karbantartása

A Philips 8000 Series Aqua tisztítása és karbantartása olyan egyszerű és gyors, mint a takarítás vele. Porszívózás után egy gombnyomással leveheted a portartályt és anélkül ürítheted ki, hogy hozzá kellene érned a kukához. Ha pormaradvány ragad a tartály falára, egyszerűen mosd el folyó víz alatt és töröld szárazra. A portartály, azonban, nem tisztítható mosogatógépben.

Még a feltörlés után sem vár komolyabb karbantartás. Vedd le a mopot a tépőzárról és öblítsd ki folyó víz alatt. Ha nagyon koszos, mosógépben 60 °C-on kimoshatod. A maradék vizet öntsd ki a víztartályból, öblítsd el és hagyd megszáradni. 

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
Porzsák nélküli rendszer egyszerűen tisztítható portartállyal.

A turbókefés szívófej tisztítása és karbantartása sem fog gondot okozni. Habár a hosszú haj rátekeredett a kefére, annak alapos megtisztítása alig 2 percet vett igénybe, pedig egyéb esetben ez egy nehezebben kivitelezhető művelet. Vedd le a kefét a szívófejről, vágd le a hajszálakat olló segítségével, majd távolítsd el kényelmesen. Pattintsd vissza a kefét a sörtékkel hátrafelé.

Philips 8000 Series Aqua – rendkívül erős vezeték nélküli porszívó Philips 8000 Series Aqua – rendkívül erős vezeték nélküli porszívó
A turbókefe tisztítása rendkívül egyszerű és gyors. Bár a hosszú szálak, különösen a hosszú hajszálak hajlamosak fennakadni, vedd le és tisztítsd meg a kefét.

Az antiallergén szűrő, amely része a porszívó szűrőrendszerének, mosható. Állapota közvetlen hatással van nem csak a szűrési hatékonyságra, de a motor teljesítményére is. Ezért fontos tisztán tartani. Az intelligens digitális kijelző megmutatja, mikor jött el a szűrőcsere ideje. Normál tisztítás során elég havonta egyszer megtisztítani. Én tapasztalatszerzés céljából jobban megterheltem a porszívót, ezért a szűrőt hamarabb kellett kitisztítanom. Kihúztam a portartályból, megütögetem, hogy kihulljon belőle a por, majd folyó vízzel mostam el, kifacsartam és hagytam megszáradni. Ezt követően visszahelyeztem a száraz szűrőt a portartály aljába. A porszívó csomagolása egyébként egy csere szűrőt is tartalmaz.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porzsák nélküli porszívó alkalmas allergiások számára

Ha allergiások is vannak otthon, a Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porszívó hatékony segítséget nyújt a por és szennyeződések elleni harcban. Alaposan szívja fel összes koszt a padlóról és távolítja el a finomabb port és a baktériumokat a feltörlés során, biztonságos módon távolítja el az állatszőrt és a hajszálakat a puha felületekről, ráadásul, az innovatív PowerCyclone 10 ciklontechnológiának köszönhetően semmit sem hagy a levegőben. A mosható antiallergén szűrőt könnyen működőképesen tarthatod az élettartama végéig, hogy 100%-ig betöltse szerepét.

A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése A Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A tiszta szűrő fontos mind a szűrőrendszer, mind a motor megfelelő működéséhez. Karbantartása egyszerű.

Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben – értékelés

Ha tényleg a lehető legegyszerűbbé szeretnéd tenni a mindennapi takarítást, én mindenképpen ajánlom, hogy add át a stafétabotot a Philips SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben széria egyik vezeték nélküli modelljének. Nem csak többcélű porszívók, amelyek hatékonyan szívnak és törölnek fel egyszerre. Olyan porszívókról van szó, amelyek maximális kényelemmel és gyorsan takarítanak.

Mindenek előtt, a legújabb Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149/01 a Philips SpeedPro Max legszélesebb termékcsaládjával együtt egy sokoldalú háztartási segítőtárs, amely alkalmas minden padlótípusra, puha és kemény bútorfelületekre, minden sarokba és zugba, beleérte az autóbelső alapos tisztítását is.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó – sokoldalú háztartási segítőtárs

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben tökéletesen porszívózza és törli fel a padlót. A porszívó felszívja a makacsabb szennyeződéseket és port, mielőtt a mopra kerülne a sor, amellyel végül a finomabb koszmaradványokat és foltokat is feltörli. Az optimalizált vízszabályozással rendelkező Aqua szívófej ideális a padlók és parketták felmosására, amelyek nem lesznek feleslegesen eláztatva. Az Aquaboost funkciónak köszönhetően még a rászáradt, ellenálló foltoknak sincs esélyük a csempén.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A Philips 8000 Series Aqua egy mozdulattal szívja fel a koszt és törli fel a maradványokat.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó egyedülállóságát rendkívül magas teljesítménye fokozza, amelyhez erőteljes, digitális Powerblade motor és a legújabb porzsák nélküli PowerCyclone 10 ciklontechnológia járul hozzá. A tartós, hosszú élettartamú, 25.2V-os lítium-ion akkumulátor energiatakarékos üzemmódban akár 80 percig, turbó üzemmódban pedig 28 percig is üzemképes, teljes feltöltése pedig csupán 5 órába telik.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó áttekintése
A Philips 8000-es sorozatú SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149 / 01 egyedülálló nagy teljesítményű szívóerejének, a legújabb, PowerCyclone 10 porzsák nélküli technológiának és az új lítium-ion akkumulátor hosszú élettartamának köszönhetően.

A Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben mindig kéznél van, és szükség esetén csak érte kell nyúlnod. Nincs bonyolult hosszabbítás, nincsenek hosszadalmas előkészületek, nincs komplikált utólagos tisztítás és karbantartás. A vezeték nélküli működés mozgásszabadságot biztosít, a hosszú akkumulátor élettartam pedig lehetővé teszi az alapos és zavartalan porszívózást, amikor csak szükséges. A maximális rugalmasság és az alacsony súly a legnagyobb kényelmet garantálja, amelyet csak elvárhatsz egy porszívótól. 2,7 kg-jával és kényelmesen elhelyezett súlypontjával könnyen tartható és minden irányba egyszerűen mozdítható. Beférhetsz vele az alacsony bútorok alá és felérheted a mennyezet magasságát, de a helyiségek osztott tere sem okoz számára gondot. És ha előkerül a MiniTurbókefe, a kárpiton pihenő állatszőrnek és hajszálaknak esélyük sincs.

iTapasztald meg te magad a Philips 8000 Series Aqua 3 az 1-ben porszívók minőségét. A Philips most 45 napot ad arra, hogy kipróbáld megvásárolt Philips SpeedPro Max készülékedet, és visszafizeti a pénzed, ha nem válik be. A promóció 2020. január 1-től 2021. december 31-ig tart, további információ a feltételekről a 45 napos pénzvisszafizetési garancia a Philips SpeedPro Max vezeték nélküli porszívókra című cikkünkben található. 

A tesztelés alatt semmilyen említésre méltó hátrányt nem tapasztaltam. A véleményem az alapos tesztelés után az, hogy ez a modell a számos kiegészítőjével a felhasználási lehetőségével együtt megéri az árát.

Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149/01 vezeték nélküli rúdporszívó

Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3v1

Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben XC8149/01

Akkumulátoros rúdporszívók

A Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua 3 az 1-ben egy padlóporszívó, mop és kézi porszívó egyben a kiegészítőivel együtt az egész lakás és autó egyszerű és gyors kitakarításához. Rendkívül erős teljesítménnyel és a leghosszabb üzemidővel emelkedik ki, amely jelenleg maximális üzemmódban fellelhető a piacon. Ideális a kisállatos háztartások számára. Mindig kéznél van, magas tisztítási kényelmet biztosít, valamint időt és pénzt spórolhatsz vele.

Előnyök

 • Padlóporszívó, kézi porszívó és mop egyben
 • Egyszerre felszív és feltöröl
 • Magas szívóteljesítmény
 • Hosszú akkumulátor élettartam
 • Vízadagolás-szabályozás
 • Szőnyegekhez is alkalmas
 • Integrált kiegészítők
 • Az állatszőrt is eltávolítja
 • Autóbelső tisztításhoz alkalmas kiegészítők
 • Vezeték nélküli működés
 • Kényelmes kezelhetőség
 • Gyors feltöltés
 • Digitális kijelző
 • Egyszerű karbantartás
 • Mindig kéznél van

Hátrányok

 • Nincs

Nyomtatás
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ