A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Philips AEA2700

Termékkatalógus
Philips AEA2700
4,6 42 értékelés
Bluetooth adapter - Hi-FI rendszerét vezeték nélküli zenelejátszóvá alakítja, Multipair, Bluetooth aptX és NFC v3.0, A2DP, AVRCP, 3,5 mm-es jack csatlakozó és RCA, Bluetooth tartomány: akár 10m
17 530 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JPI390f Termékszám:  AEA2700/12 Gyártó honlapja:

Philips AEA2700

Philips AEA2700 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A Philips AEA2700 adapter tökéletes megoldást kínál meglévő hangrendszerek fejlesztéséhez a kiváló minőségű vezeték nélküli zenemegosztás érdekében. Bluetooth technológiát és intuitív NFC (Near Field Communivations) párosítási módszert használ, így egyetlen koppintással csatlakoztatható a forrásezköz, például egy mobiltelefon. A multipair funkciónak köszönhetően akár 3 eszköz egyidejű csatlakoztatása is megoldható, amelyek között szabadon váltogathatunk. 
 
Az adapter nagy felbontású aptX és AAC Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmaz, ezáltal gazdag, erőteljes és kristálytiszta hangzást nyújt. Könnyedén csatlakoztathatunk szinte bármely hangsugárzó rendszert a szabványos analóg RCA (L/R), vagy 3,5mm-es jack csatlakozón keresztülEzen kívül digitális optikai kábel csatlakoztatására is képes. Mindez exkluzív dizájnnal párosul, amely impozáns eleme lehet bármely háztartásnak.
 

Műszaki adatok:

Csatlakozás:
Bluetooth: 3.0 (NFC)
Profilok: A2DP, AVRCP 1.3
Kodekek: AAC és APTX
Bluetooth hatótávolság: akár 10 m
 
Csatlakozók:

RCA L/R (2x RCA)
3,5 mm jack
Digitális optikai kimenet
 
Áramellátás:

100-240 V, 50/60 Hz (AC adapter)
 
Kialakítás:

Méretek: 74 x 22 x 74 mm (SzxHxM)
Tömeg: 40 g

A csomag tartalma:
Hálózati adapter
Használati útmutató
RCA kábel-3,5 mm-es jack átalakító

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips AEA2700
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ