AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Philips AJ1000

Termékkatalógus
Philips AJ1000
4,3 22 értékelés
Rádiós ébresztőóra LCD, kettős ébresztés, AM / FM tuner, állítható fényerő, 230
Kód:  JPI701h Termékszám:  AJ1000/12 Gyártó honlapja:

Philips AJ1000

Az elegáns, tükrös kijelző teszi PHILIPS AJ1000 ideális társ az ágyhoz. A beépített FM / MW rádió természetesen hallgathatja kedvenc rádió állomások és ébredéskor. Hogy csatlakozzon a hordozható zenei rendszer fel van szerelve ext. bemenet.
Ébredjen a hangok a kedvenc rádióállomás vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádió felébreszteni a rádióállomás legutóbb hallgatott, vagy úgy dönt, hogy felébredjen hangjelzés. Ha a jelzés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja egy állomás vagy egy hangjelzésre.
Kezdje a napot közvetlenül ébredés óvatosan a fokozatosan növekvő riasztó. Normál riasztás megszólal egy előre beállított hangerőt, vagy túl alacsony az ébresztést, vagy annyira kellemetlenül hangos, hogy Ön durván rángatni ébren. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, rádióállomás vagy az ébresztő jelzésére. Kíméletes ébresztő a fokozatosan növekvő hangerő, amely áthalad a finoman alacsony ahhoz, hogy ésszerűen hangos kellemes ébredést. Továbbá, kínál két ébresztési időt, így Ön és partnere történhet különböző időpontokban
Annak elkerülése érdekében, átalvási, a Philips órás rádió, szundi funkcióval. Ha az ébresztés gyűrűk és szeretné alszik egy kicsit, csak az egyik nyomja meg a szundi gombot és menjen vissza aludni. Kilenc perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Szundi gomb akkor nyomja kilenc percenként akárhányszor teljes fordulatot a riasztót.
Elalváskapcsolóval eldöntheti, milyen hosszú ideig szeretné hallgatni a zenét vagy rádióállomást, amelyet választott elalvás előtt. Egyszerűen állítson be egy időhatárt (egészen 1 óráig), majd válasszon a kívánt állomást hallgatni, míg elalszik. A rendszer továbbra is játszani a kiválasztott időtartamig, majd automatikusan átvált néma készenléti állapotban alacsony fogyasztás. Timer segítségével elaludni kedvenc rádió DJ bárányokat számolnia, sem aggódnia az energiapazarlást.

Műszaki adatok:

hang
Hangrendszer: Mono
Hangerőszabályzás: forgatógomb (analóg)
Kimeneti teljesítmény: 100 mW RMS
Tuner / Vétel / Adás
Antenna: FM antenna, antenna SV
Tuner sávok: FM, MW

kényelem
Ébresztők: Rádiós ébresztés, Berregő riasztás, 24 órás ciklus, Riasztás ismétlése (szundítás)
Kijelző számjegyek: 4
Óra: Digitális, elalváskapcsoló

méretek
Csomagolás típusa: D-doboz
Termék súlya: 0.9kg
Központi egység mélysége: 61 mm
Magasság Fő egység: 140 mm
Központi egység szélessége: 140 mm

fogyasztás
Elem típusa: 6F22 9 V
Elemek száma: 1
Akkumulátor feszültség: 9 V
Táplálás típusa: AC bemenet

Paraméterek

Szélesség
14 cm Kész!
Magasság
14 cm Kész!
Mélység
6,1 cm Kész!
Tömeg
900 g Kész!
Funkció
Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Szundi, Alvó mód Kész!

Méret & súly

Szélesség
14 cm Kész!
Magasság
14 cm Kész!
Mélység
6,1 cm Kész!
Tömeg
900 g Kész!

Funkciók

Funkció
Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Szundi, Alvó mód Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips AJ1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AJ1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips AJ1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips AJ1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips AJ1000.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ