Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Philips AJ3800

Termékkatalógus
Philips AJ3800
Rádiós ébresztőóra
Kód:  JPI700t6 Termékszám:  AJ3800/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips AJ3800

Philips AJ3800 rádiós ébresztőóra egy nagy és könnyen olvasható kijelző és vetítővászon a falra, vagy bármilyen más felületre. A nagy kijelző háttérvilágítással, így a probléma nem fogja látni az időt akár éjszaka is. Természetesen van egy érzékeny FM és AM rádióállomások, és egy nagy előnye, hogy képes tárolni maximum 5 kedvenc állomások, amelyek nem mindig kell keresni kézzel. Philip AJ3800 tápellátását a hálózatról és az áramkimaradás esetén, a mentés kész 9V elem (nem tartozék).

Legfontosabb jellemzők

  • Projektor állítható erősségű
  • háttérvilágítású kijelző
  • FM / AM tuner akár 5 előre beállított
  • Szundi 9. percében
  • Sleep Timer
  • Órás rádió vagy hangjelzés
  • kettős ébresztés

Van is egy kettős riasztás növekvő intenzitású hangot, amely biztosítja, hogy ébredés mindig szép. Ha nem tetszik az ébresztési hangot, akkor meg a rádiós riasztó. Szerelmesek az alvás, akik szeretnék élvezni egy pár perc alvás készen áll a szundi riasztás - az első csengetés csak nyomja a gombot, és a riasztás megismétlődik kilenc perc. Nagyon praktikus ez a kikapcsolás időzítő. Ez akkor lehet hasznos, ha elalszik. Tune a kedvenc állomást, elalváskapcsoló beállításához (60 perc), és a rádiós órát játszik egy adott idő után, akkor váltson normál üzemmódra.  

Paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
5 × Kész!
Szélesség
118 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
107 mm Kész!
Tömeg
0,31 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
5 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
118 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
107 mm Kész!
Tömeg
0,31 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips AJ3800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AJ3800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips AJ3800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips AJ3800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips AJ3800.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ