A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Owlet ponožky

Philips Avent SCD506 / 52

Termékkatalógus
Philips Avent SCD506 / 52
5 14 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), 330 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia és öko mód
Kód:  EAZ4001r Termékszám:  SCD506/52 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips Avent SCD506 / 52

Gyermeke teljes biztonságban lesz, még akkor is, ha éppen  nincs vele a szobában, így teljes nyugalomban érezheti magát.  A fejlett DECT-technológiával ellátott bébi monitor kiváló minőségű kétirányú kommunikációt tesz lehetővé mindenféle zaj nélkül. ECO üzemmódban csak akkor kapcsol be az adó, ha az általad beállított hangerőt érzékeli. A visszahívó funkcióval, az altatókkal és az éjszakai fényekkel gyermeke boldogan szenderül álomba. Hatósugara 330 m szabadterületen, falakon át 50 m. A szülői egység azonnal riaszt, ha kilép a hatósugárból vagy ha merül az akkumulátor, így mindig összeköttetésben lehet gyermekével.

Fő előnyök

  • Kiváló minőségű  kétirányú hangátvitelt
  • DECT technológia a zaj nélküli hangokhoz és beszédhez
  • Aktiválása adók alapján az Ön által megadott mennyiség
  • Visszahívó
  • Altatók és színes éjszakai fény
  • Figyelmeztetés alacsony akkumulátor esetén és ha kilépsz a hatósugárból
  • Új, modern design

DECT technológia

Még a legkisebb kuncogást, zörejt vagy csuklást is teljesen tisztán lehet  hallani. A DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) technológia kiváló minőségű, kristálytiszta hangot biztosít. Az általa kibocsájtott jelet semmi sem zavarhatja meg: se telefon, bébiőr vagy más készülék. Az adattitkosításnak hála biztos lehetsz benne, hogy gyermeked csak téged hall

 

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa
AA, Ni-MH AAA Kész!
Elemek száma
5 db Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
330 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Avent SCD506 / 52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD506/52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips AVENT SCD506 / 52.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ