A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Philips AVENT SCD630/52

Termékkatalógus
Philips AVENT SCD630/52
4,9 9 értékelés
Bébiőr - 3,5"-es színes kijelző, 2x digitális zoom, hatótávolság beltéren 50m/kültéren 300m, hangerőszabályzó, állítható látószög, 5 altatódal, akár 10 óra működési idő, töltés miniUSB-n keresztül
Kód:  EAZ4001t Termékszám:  8710103745471 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips AVENT SCD630/52

Legyen mindig a gyermeke közelében

A Philips Avent SCD630 lehetővé teszi, hogy állandóan a baba közelében maradjon- egy biztonságos és bizalmas megoldással. Gyermekét kiváló hangminőségben hallhatja majd és a 3,5 "-ös LCD kijelzőn keresztül kristálytisztán is látja majd éjjel-nappal.

Biztonságos, privát kapcsolat

Szabadság, rugalmasság, nyugalom és a kényelem

Megbízhatóság és biztonság

le
Biztonságos, saját kapcsolatok

Biztonságos, privát kapcsolat

A bizalmas és biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy folyamatos rálátására legyen gyeremekére. Emellett egy 3,5 "-es nagy felbontású képernyő is a rendelkezésére áll. A kiváló minőségű mikrofonoknak köszönhetően minden apró neszt rendkívül tisztán fog hallani.

Szabadság, rugalmasság, nyugalom és a kényelem

A megbízható elektronikus monitorok nem csak széles hatótávolságban működnek (ami ezesetben akár 300 méter), hanem a nyugtató altatódalok lejátszására is alkalmasak. 

le
Dostatečný dosah
le
Kontrolky stavu

Megbízhatóság és biztonság

A Philips Avent Baby Monitornak három szabályozható audio szintje van, és egy jelzőfénye a funkcionális kapcsolat jelzésére. Másik előnye, hogy ellenőrzi a hőmérséklet megfelelőségét a gyerekszobában.

le
Philips AVENT SCD630/52

Mindig közel a gyermek

le
3,5" barevná obrazovka

3,5 "színes kijelző, nagy felbontás és kristálytiszta éjjellátó

Tartsa szemmel gyermekét éjjel és nappal, a kristálytiszta infravörös éjjellátó automatikusan bekapcsol éjszaka. Élvezze ki a nagy felbontású 3,5"-es átlójú, kivételesen nagy színes kijelzőn azokat a pillanatokat, amikor a gyermeke alszik. A 2-szeres digitális zoom nagyítás funkció segíti az extra biztonság fenntartását, hogy nyomon követhessen mindent ami a gyerkemével történik. 

le
Hatótávolság 300 m

Hatótávolság 300 m

Beltéri hatótávolság 50 méter, a kültéri eléri a 300 métert.

le
Ukolébavky

A kellemes éjjeli fényhatás és az altatódal megnyugtatják gyermekét

Semmi sem tudja olyan jól csillapítani a nyugtalan gyermeket, mint egy szép altatódal és egy meleg, nyugtató fényt. Válasszon ki egyet az öt nyugtató dallamból vagy kapcsolja be az éjszakai fényt akár távolról is, hogy a gyermeke könnyen és gyorsan el tudjon aludni.

le
Legyen kéznél beszélni a baba

Maradjon a közelben és beszéljen gyermekéhez

Néha az is elég a gyerekeknek, ha hallhatják a megnyugtató szülői hangot.  Ezzel a fontos funkcióval könnyedén tarthatja a kapcsolatot a gyermekével egyetlen gombnyomással bárhol is tartózkodjon az otthonában. 

le
rezgő hívásjelző

Rezgő figyelmeztető jelzés

Testreszabhatja az értesítéseket hogy a rezgő és csendes figyelmeztető funkciók elérhetővé váljanak a szülői egységen.

le
Nézze meg a hőmérséklet a gyerekszobában

Figyelje meg a hőmérséklet a gyerekszobában

A figyelmeztető riasztásokkal ellátott hőmérséklet-érzékelő által figyelemmel tudja kísérni a gyermeke állapotát a gyerekszobában. A gyermeke még nem rendelkezik olyan beállított testhőmérséklet szabályozással, mint a felnőttek, így akár egy enyhe hőmérséklet-változás is megzavarhatja a nyugalmát. Ha megváltoznak feltételek a gyerekszobában, a személyre szabott nedvesség érzékelő azonnal figyelmezteti a szülői egység digitális kijelzőjén.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Vox funkció, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips AVENT SCD630/52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD630/52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips AVENT SCD630 / 52.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ