Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT2600W, fehér

Termékkatalógus
Philips BT2600W, fehér
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli hordozható hangszóró, beépített mikrofonnal, kompatibilis egyes iPhone / iPad / iPod modellekkel, Bluetooth, Multipair funkció, tölthető akkumulátor, RMS 4W
Kód:  JPI403l6 Termékszám:  BT2600W/00 Gyártó honlapja:

Philips BT2600W, fehér

A hordozható Philips BT2600B hangszóróval bárhol és bármikor nagyszerű zenei élményben lehet része. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs felület rövid hatótávolságú, mely egyszerre kényelmes és energiatakarékos. Ez a technológia könnyű vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé iPod / iPhone / iPad készülékekkel és más Bluetooth-eszközökkel, mint például okostelefonokkal, tabletekkel, vagy akár laptopokkal.

Erőteljes hangzás, stílusos design

Ne tévessze meg a méret! Ez az apró, ám annál stílusosabb hangszóró elképesztő teljesítményre képes, ráadásul világszínvonalú alumínium alkatrészekkel büszkélkedhet. Az Anti-Clipping funkcióval úgy is teljes hangerővel, valamint magas minőségben élvezheti a zenét, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. A Multipair technológia pedig lehetővé teszi az azonnali zene megosztást két eszköz között. A Philips BT2600B tehát a  legjobb megoldás, ha barátaival szeretne zenét megosztani, vagy különböző eszközökön zenét lejátszani.

A beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszóró kihangosítóként is tökéletesen funkciónál. Amikor bejövő hívása érkezik, a zene elnémul, így beszélhet a hangszórón keresztül.

Legfontosabb jellemzői

  • 4W-os kimeneti teljesítmény
  • 8 órás üzemidő egy feltöltéssel
  • 3,5 mm-es audiobemenet
  • Konferencia hívás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT2600W, fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT2600W bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT2600W biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT2600W weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT2600W weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ