Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT3600B fekete

Termékkatalógus
Philips BT3600B fekete
Bluetooth hangszóró Vezeték nélküli hordozható mikrofon, amely kompatibilis egyes modellek iPhone / iPad / iPod, Bluetooth, NFC, többeres funkció, újratölthető akkumulátor, 10W RMS
Kód:  JPI403o6 Termékszám:  BT3600B/00 Gyártó honlapja:

Philips BT3600B fekete

A hordozható hangszóró Philips BT3600B nagyszerű hangzás bárhol lehet gondolni. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs interfész egy kis hatótávolságú, amely egyszerre kényelmes és energiatakarékos. Ez a technológia lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli kapcsolatot a iPod / iPhone / iPad és más Bluetooth-eszközök, mint például okostelefonok, tabletta, vagy akár laptop.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Erőteljes hangzás, stílusos design

Még őszinte hang, hogy elférjen egy kis, stílusos design az úton, amely büszkélkedhet világszínvonalú alumínium részleteket. Anti-Sajtó funkcióval zenélni hangosan, miközben a magas minőségű, akkor is, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.Bluetooth többeres viszont lehetővé teszi az azonnali megosztását zene két eszköz között. Ez a legjobb megoldás a közös zenét a barátaival, bulikon vagy csak zenélni tárolt különböző eszközöket.

A beépített mikrofon működik ez a hangszóró, valamint a kihangosító. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zene elnémul, és beszélhet a hangszóró.

legfontosabb jellemzői

  • A kimeneti teljesítmény 10 W
  • Működési idő egy feltöltéssel akár 10 óra
  • 3,5 mm-es jack vezetékes hangforrást
  • NFC egyszerű párosítás
  • Lehetőség konferencia hívások

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT3600B fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT3600B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT3600B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT3600B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT3600B schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ