Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT6600R

Termékkatalógus
Philips BT6600R
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, hordozható, kompatibilis iPhone/iPad készülékekkel, 3,5 mm-es csatlakozó, Bluetooth, NFC, beépített mikrofon, 2 x 8W RMS teljesítmény, ellenáll a megnövekedett páratartalomnak, piros
Kód:  JPI403t1 Termékszám:  BT6600R/12 Gyártó honlapja:

Philips BT6600R

Vezeték nélküli, vízálló, hordozható hangszóró, mely 360°-ban biztosítja a hangzást. A passzív hangszórók és neodímium hangszórók tiszta, kiegyensúlyozott és tökéletes hangzást hoznak létre, kihangsúlyozva a basszust. A vezeték nélküli zenét a Bluetooth technológia biztosítja. Egyszerre akár három eszköz is párosítható. Ennek köszönhetően a zene lejátszható további eszköz párosítása nélkül. A hangszóró egy érintéssel vezérelhető az NFC-technológiának köszönhetően. Az USB porton keresztül az okostelefon is feltölthető. A beépített újratölthető akkumulátorral akár 12 órán át hallgathatod kedvenc zenédet bárhol, bármikor.

Fő előnyei

  • Bluetooth
  • NFC
  • USB
  • Nedvesség ellenállás
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Beépített mikrofon

Magasszintű technológia

A beépített Li-ion akkumulátor könnyen tölthető hagyományos töltéssel vagy egy USB-kábel segítségével. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli kapcsolatot iPod/iPhone/iPad-del, valamint okostelefonokkal, tabletekkel vagy laptopokkal.  Egyszerre akár 3 eszköz is csatlakoztatható. Zenelejátszásnál csak szüneteltesd az eredeti dalt, majd folytasd a hallgatást egy másik eszközről. Az NFC technológiával könnyű a párosítás egyetlen gombnyomással.

Te is értékelni fogod az IPX4 vízállóságot, amely lehetővé teszi a nedves környezetben való használatot is. Zenét hallgathatsz a fürdőszobában, a medence partján vagy esős időben a szabadban. A teljes kimeneti teljesítmény 2 x 8 W. Nagy előnye ennek a nagy teljesítményű hangszórónak a beépített mikrofon, amellyel kihangosításkor a hangszóróknak köszönhetően is kifogástalan a beszélgetés. A zenehallgatás ugyanúgy folytatódhat a háttérben, miközben csendben lefolytatsz egy telefonhívást. Élvezd kábelek nélkül a zenét a Philips vezeték nélküli hangszórójával bárhol, bármikor.  

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT6600R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6600R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT6600R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6600R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6600R.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ