Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT6900A kék-zöld

Termékkatalógus
Philips BT6900A kék-zöld
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 10W, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es csatlakozó, vízálló, akkumulátor feltöltés utáni működési ideje akár 10 óra
Kód:  JPI403t83 Termékszám:  BT6900A/00 Gyártó honlapja:

Philips BT6900A kék-zöld

Élvezze kedvenc zenéjét bárhol, bármikor és hozza ki belőle a legtöbbet. Ez a hordozható  Philips hagszóró ezt lehetővé teszi. Tiszta, természetes, erőteljes hangzás mély és dinamikus basszussal az elől lévő neodímium hangszórók által nyújtott teljesítménynek köszönhetően. Nagyszerűen kezel minden zenei stílust, mert az anti-clipping, pattogásgátló zajszűrő funkció segítségével a hangos zenélés hangminőség vesztés nélkül lehetséges, akkor is, amikor az akkumulátor töltöttsége alacsony. Ezen felül különleges basszus hangzás van, kivételes fénykiemeléssel és basszus hangzás kiterjesztéssel.

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a nagyon hatékony és mindenek felett a leggazdaságosabb megvalósítható hangátvitelt. Hála ezen jellemző tulajdonságának, gyakorlatilag bármelyik készüléket, a tablettől, az  okostelefonon keresztül a laptopig gyerekjáték kezelni vezeték nélkül. Természetesen, a hangszóróval a szabványos 3,5 mm-es csatlakozón keresztül  is lehet összekötettést létesíteni.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, mindenütt használható
  • Kiváló hangzás
  • Stílusos design
  • Anti-clipping, pattogásgátló, zajszűrő funkció
  • Bluetooth funkció, 3.5 mm csatlakozó
  • Robusztus kialakítás
  • Víz-, por és rézgésálló

Bármilyen körülmények közötti használatra tervezték

A hangszóró úgy van kialakítva, hogy még ott is tudja élvezni a zenét, ahol már más hangszórók nem tudnak helytállni. Az IP57 szabvány szerinti tanúsítás alapján ellenáll akár 30 perc időtartamig a vízbe merítésnek.  Így tökéletesen alkalmas arra, hogy szóljon a zene zuhanyozás közben vagy a medence közelében. A hangszóró por és rezgésálló. A hangszóró alapanyaga DuraFit, garantáltan csúszásgátló, könnyen tisztítható és karcálló. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT6900A kék-zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6900A modro-zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT6900A modro-zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6900A blau-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6900A blau-grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ