Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips BT6900B fekete

Termékkatalógus
Philips BT6900B fekete
Bluetooth hangszóró - hordozható, 10W, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, vízálló, az akkumulátor élettartama akár 10 óra
Kód:  JPI403t81 Termékszám:  BT6900B/00 Gyártó honlapja:

Philips BT6900B fekete

Élvezze kedvenc zenéit bárhol, bármikor és főleg a maximumig. Ezt a hordozható Philips hangszóró lehetővé teszi. Tiszta, természetes, erőteljes hangzás mély és dinamikus basszusok, amelyeket a neodímium hangszóró biztosít. Minden zenei stílust ennek köszönhetően kitűnik. Az anti-clipping funkció lehetővé teszi a zene hangos lejátszását, miközben megőrzi a magas minőséget, akkor is, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Különleges basszus sugárzók, kivételes basszuskiterjesztést és -javítást biztosítanak.

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a nagyon hatékony és leggazdaságosabb átvitelt. Ennek a funciónak köszönhetően nagyon egyszerűen kapcsolatot létesít gyakorlatilag minden készülékkel, mint pl. tablett, okostelefon vagy notebook. A hangszóró lehetővé teszi a csatlakozást a szabványos 3,5 mm-es jack.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, használható mindenütt
  • Kiváló hangzás
  • Stílusos design
  • Anti-clipping funkció
  • Bluetooth funkció, 3.5 mm Jack
  • Robusztus kialakítás
  • Ellenáll a víznek, a por és rázódásnak

Minden körülményre felkészült

A hangszóró úgy van kialakítva, hogy a zenét ott is tudja élvezni, ahol azt más hangszórók nem tennék lehetővé. Az IP57 tanúsítvány alapján ellenáll vízbe merítés esetén akár 30 percen át. Így tökéletesen alkalmas zenehallgatásra a zuhany alatt vagy a medence mellett. Hangszóró ellenáll a por és rázódásoknak is. A DuraFit anyag biztosítja a hangszóró felületének csúszásgátlását, könnyű tisztíthatóságát és ellenállást a karcolásoktól. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT6900B fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6900B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT6900B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6900B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6900B schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ