A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Philips BT6900P rózsaszín

Termékkatalógus
Philips BT6900P rózsaszín
Bluetooth hangszóró hordozható, 10W teljesítmény, Bluetooth, 4.0, 3,5 mm jack csatlakozó, vízálló, porálló, az akkumulátor élettartama akár 10 óra
Kód:  JPI403t82 Termékszám:  BT6900P/00 Gyártó honlapja:

Philips BT6900P rózsaszín

Élvezd kedvenc zenéidet bárhol, bármikor! Ebből a hordozható Philips hangszóróból akár 10 órán át szólhatnak kiváló minőségben, torzításmentesen és megfelelő hangerővel kedvenc számaid. Tiszta, természetes, erőteljes hangzás mély basszussal, ez a neodímium hangszóró nem ismer kompromisszumokat a minőségi hangzás terén. Az Anti-clipping funkciónak köszönhetően akkor is hangos és kiváló minőségű zenében lehet részed, ha az akkumulátor már merülőfélben van. Bármilyen stílusú zenéhez tökéletes, melyet a szabadban vagy a négy fal között is lejátszhatsz.

A Bluetooth kapcsolat révén könnyedén tudod csatlakoztatni a hangszórót okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz is. Erős Bluetooth-kapcsolat akár 30 m-ig, így szabadon mozoghatsz okostelefonoddal anélkül, hogy félned kéne a zene megszakadásától. A további bővítési lehetőségeket a 3,5 mm jack csatlakozó biztosítja. 

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, vezeték nélkül használható
  • Kiváló minőségű, torzításmentes hangzás
  • Stílusos design
  • Anti-clipping funkció
  • Bluetooth kapcsolat, 3.5 mm jack csatlakozó
  • Robusztus kialakítás
  • Ütés-, por-, vízálló

Bárhol használhatod

Ezzel a hangszóróval szinte bárhol tudsz zenét hallgatni köszönhetően a strapabíró ütés-, por- vízálló kialakításnak. Az IP57 tanúsítvány alapján a hangszóró 1 méter mélységig és maximum 30 perc vízben töltött ideig vízálló, így kár medencében vagy a zuhany alatt is használhatod. A hangsugárzót borító DuraFit anyag funkcionális és esztétikus előnyöket biztosít.  A csúszásmentes, karcálló és mosható anyag kiváló védelmet biztosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT6900P rózsaszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6900P růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT6900P ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6900P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6900P rosa.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ