Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT7900A kék-zöld

Termékkatalógus
Philips BT7900A kék-zöld
Bluetooth hangszóró - hordozható, 14W, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, vízálló, az akkumulátor élettartama akár 10 óra
Kód:  JPI403v53 Termékszám:  BT7900A/00 Gyártó honlapja:

Philips BT7900A kék-zöld

Élvezze kedvenc zenéit bárhol, bármikor és főleg a maximumig. Ezt a hordozható Philips hangszóró lehetővé teszi. Tiszta, természetes, erőteljes hangzás mély és dinamikus basszusok, amelyeket a neodímium hangszóró biztosít. Minden zenei stílust ennek köszönhetően kitűnik. Az anti-clipping funkció lehetővé teszi a zene hangos lejátszását, miközben megőrzi a magas minőséget, akkor is, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Különleges basszus sugárzók, kivételes basszuskiterjesztést és -javítást biztosítanak.

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a nagyon hatékony és leggazdaságosabb átvitelt. Ennek a funciónak köszönhetően nagyon egyszerűen kapcsolatot létesít gyakorlatilag minden készülékkel, mint pl. tablett, okostelefon vagy notebook. A hangszóró lehetővé teszi a csatlakozást a szabványos 3,5 mm-es jack.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, használható mindenütt
  • Kiváló hangzás
  • Stílusos design
  • Anti-clipping funkció
  • Bluetooth funkció, 3.5 mm Jack
  • Robusztus kialakítás
  • Ellenáll a víznek, a por és rázódásnak

Minden körülményre felkészült

A hangszóró úgy van kialakítva, hogy a zenét ott is tudja élvezni, ahol azt más hangszórók nem tennék lehetővé. Az IP57 tanúsítvány alapján ellenáll vízbe merítés esetén akár 30 percen át. Így tökéletesen alkalmas zenehallgatásra a zuhany alatt vagy a medence mellett. Hangszóró ellenáll a por és rázódásoknak is. A DuraFit anyag biztosítja a hangszóró felületének csúszásgátlását, könnyű tisztíthatóságát és ellenállást a karcolásoktól. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT7900A kék-zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT7900A modro-zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT7900A modro-zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT7900A Blau-Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT7900A Blau-Grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ