Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips DLP2220

Termékkatalógus
Philips DLP2220
5 1 értékelés
Töltő - univerzális, 2x USB, cserélhető EU, USA, AU, UK csatlakozókkal, 5V / 3.1A
Kód:  EAZ4000a9b Termékszám:  DLP2220/10 Gyártó honlapja:

Philips DLP2220

Azok közé az utazók közé tartozol, akik több kontinensen keresztül utaznak, mint Európa, Amerika, Ausztrália és mások? Akkor a Philips DLP2220 most biztos fel fogja kelteni a figyelmedet. Egy olyan töltőről van szó, amely több csatlakozóval is rendelkezik a különböző aljzatokhoz. Ezen felül a töltő rendelkezik két további USB porttal, amelyek lehetővé teszik két eszköz egyidejű töltését. A töltő rendelkezik túlmelegedés és túlfeszültség védelemmel.

A Philips DLP2220 töltő kiemelt jellemzői

  • A fehér design uralja a kellemes testet a szürke Philips logóval
  • A csomag tartalmazza a négy különböző csatlakozót különböző aljzatokhoz
  • A töltő lehetővé teszi szinte bármilyen okostelefon feltöltését USB segítségével
  • Két USB slot a kettős töltéshez
  • A Philips rendkívüli sebességgel büszkélkedhet
  • Méretek 44 x 88 x 30 mm
  • Tömeg 120 g

Töltő, amely szinte bármilyen okostelefont feltölt

A töltő nem csak, hogy 4 különböző csatlakozóval van felszerelve, amely lehetővé teszi ugyanazon konnektor használatát Angliában, Amerikában, Ausztráliában vagy Európában, de rendelkezik két további USB A típusú csatlakozóval is, amelyeknek köszönhetően az okostelefonok, mint pl. Apple iPhone/iPad, LG, Samsung, Nokia, Lenovo, HTC és tabletek töltése sem lesz probléma.

A Philips gondol a biztonságra

Ahhoz, hogy a legnagyobb biztonságban tudhasd a töltést a töltő fel van szerelve intelligens túlmelegedés elleni, és túlfeszültség védelemmel. Ez a védelem gondoskodik a stabil és folyamatos kimeneti feszültségről bármilyen körülmények között, továbbá megelőzi az eszközök károsodását.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips DLP2220
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DLP2220. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips DLP2220. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DLP2220. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DLP2220.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ