A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips DS1600

Termékkatalógus
Philips DS1600
4,4 11 értékelés
Dokkoló állomás - 8W RMS, iPod/iPhone/iPad töltőállomás, USB, 3,5 mm-es audio bemenet
Kód:  JPI401f1 Termékszám:  DS1600/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips DS1600

A Philips DS1600 egy kompakt dokkoló, amely kis mérete miatt szinte bárhol elfér. A külön ehhez a készülékhez készített alkalmazás, a ClockStudio segítségével, számos más extra funkcióhoz is hozzáférést kap. Megnézheti az időjárást, az időt, vagy beállíthatja kedvenc képét háttérképnek. Az applikáció segítségével több ezer internetes rádiócsatornát is hallgathat. Várhatóan még több újdonság fog az elkövetkező időkben érkezni. a készüléken található egy USB port is, amellyel feltölthet egy második mobil telefont is. 

A dinamikus basszuskiemelés lényege a basszus hangok erős kiemelése a zenehallgatás élvezetének érdekében. Ha biztosítani akarjuk, hogy a basszus akkor is mély és erős legyen, amikor a zene halk, ajánlott bekapcsolni a készülék erre vonatkozó gombját. A termék védelmező funkciójának köszönhetően a dokkoló állomásba állított telefon biztonságban van.

Bluetooth technológián keresztül is lejátszhatja kedvenc zenéit. Teremtsen vezeték nélküli kapcsolatot hordozható eszköze és a dokkoló állomás között, és indítsa el kedvenc zeneszámait. Ha készüléke nem támogatja a Bluetooth-t, AUX bemenetet is biztosítunk a dokkolón, illetve jack bemenetet, fülhallgatói számára.

A Lightning csatlakozó biztosítja az iPhone 5, hetedik generációs iPod nano, ötödik generációs iPod touch, iPad mini és retinaszkenneres iPad kompatibilitását. a 30 tűs csatlakozónak hála a dokkoló használható iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod classic, iPod mini, iPod nano, első generációs iPod nano, második generációs iPod nano, harmadik generációs iPod nano, negyedik generációs iPod nano, ötödik generációs iPod nano, hatodik generációs iPod nano, iPod touch, második generációs iPod touch, iPad, második generációs iPad töltésére is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips DS1600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DS1600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips DS1600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DS1600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DS1600.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ