A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Philips EasySpeed Advanced GC2670/20

Termékkatalógus
Philips EasySpeed Advanced GC2670/20
4,7 12 értékelés
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 2300 W, vízkőtelenítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), gyorsmelegítés és vízspriccelés, 300 ml-es tartály, gőzteljesítmény: 35 g/perc, gőzlövet: 170 g/perc, kerámia vasalótalp, 2 m hosszú kábel, fehér
Kód:  PHIES007 Termékszám:  GC2670/20 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips EasySpeed Advanced GC2670/20

A Philips EasySpeed Advanced GC2670/20 gőzölős vasaló kiváló választás mindenkinek, aki megbízható segítséget keres a gyűrött ruhák elleni küzdelemhez. A nagy, 2300 W energiafelvétel jóvoltából gyorsan felmelegszik, és 30 másodperc alatt készen áll a tökéletes teljesítményre. A 35 g/perc folyamatos gőzkibocsátás olyan minőségi és megbízható energiát jelent, amellyel gyorsan és könnyedéneltüntetheted ruháid összes gyűrődését. Az extra tartós eredmény eléréséhez az akár 170 g-os gőzlövet is rendelkezésedre áll. Ennek az intenzitásnak köszönhetően a gőz mélyebbre hatol az textíliába, így még az igazán makacs gyűrődéseket is megbízhatóan ki lehet simítani. 

A Philips EasySpeed Advanced GC2670/20 vasaló legfontosabb jellemzői

  • A világhírű Philips márka minőségi gőzölős vasalója
  • Megbízható, biztonságos segítő a könnyű és gyors vasaláshoz
  • Nagy teljesítményű vasaló megfelelően erős gőznyomással
  • Akár 170 g/perc erősségű gőzlövet
  • A vasaló kényelmesen kezelhető, karbantartása egyszerű
  • Calc Clean automatikus tisztító funkció az egyszerű vízkőmentesítésért
  • Kitűnő és rendkívül ellenálló kerámia vasalótalp
  • Rendkívül nagy vízbetöltő nyílás a víztartály a gyors és kényelmes feltöltéséhez
  • Nagy víztartály
  • Csapvízzel is használható
  • A ruhák függőlegesen is gőzölhetők vele
  • Könnyen tárolható és a tápkábel csipesszel rögzíthető

 Nagy kerámia vasalótalp, hegyes vasalóorr

A bevált márka GC2670/20 modern, gőzölős vasalója azonban nem csak a gőz erejét kínálja. Ez túl kevés lenne egy olyan híres márkától, mint a Philips. A vasaló tökéletes kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely minden vasalható ruhaneműn könnyedén siklik. Karcállósága kiváló, teljesen tapadásmentes, valamint könnyen karbantartható. A hegyes végződésű, keskeny Triple Precision vasalóorr segítségével még alegnehezebben vasalható területekkel, például az inggombokkal is megküzdhetsz. A gombok körülvasalását segítő mélyedéssel ellátott precíziós vasalóorrnak köszönhetően, mindig optimálisan irányíthatod a vasalót az ilyen kényes részeken. Az EasySpeed Adavanced vasalóval nem is vasalhatnál másképp, mint simán és gyorsan.

A Calc Clean funkció megküzd a vízkővel

A vasalás egyszerű ezzel a kiváló Philips modellel, amelyhez  nyilvánvalóan hozzájárul az is, hogy az EasySpeed Advanced vasalót közönséges csapvízzel használhatod. Biztosan örülsz majd a vasaló extra nagy vízbetöltő nyílásának is. Segítségével a tartály megtöltése és kiürítése mindig kényelmes, egyszerű és nagyon gyors. Mivel 300 ml-es víztartálya elég nagy, nem kell a forró vasalóval állandóan avízcsaphoz szaladgálnod. Mi több, ne aggódj a bonyolult karbantartás miatt sem. A gyártó nem csak a kényelmedre gondolt, hanem a pénztárcádra is, így mindent megtett terméke tartósságáért és hosszú távú minőségéért, ezért a vasalót ellátta a Calc Clean funkcióval is. Ez a beépített tisztító funkció lehetővé teszi a kalcium- és vízkőlerakódások egyszerű eltávolítását. Ennek eredményeként még a közönséges csapvíz használata semveszélyezteti a készülék nagyszerű teljesítményét és hosszú élettartamát.

A Philips vasaló praktikus és modern

Egy korszerű, jó minőségű vasalóból nem hiányozhat az a magától értetődő funkció sem, amely megakadályozza a  víz szivárgását, és megvédi a ruhát a vasalás során esetlegesen előforduló foltosodástól. A Philips EasySpeed Advanced GC2670/20 gőzölős vasaló ebből a szempontból sem okoz csalódást. A Drip Stop rendszer lehetővé teszi, hogy gond nélkül vasalj bármilyen hőmérsékleten. És ha néha igazán sietős a vasalás, akkor méga vasalódeszkát sem kell elővenned. Ez a modern vasaló függőleges gőzölési lehetőséget is biztosít, így közvetlenül a fogason vasalhatod ki a ruhát. A vasaló használatát nemcsak ez teszi könnyebbé, hanem a szabadon forgó kábel is. A hossza 2 m, amely megadja neked a mozgás szabadságát, és biztosan értékeled majd a felcsévélés átgondolt módját is. Egyszerűen tekerd a vasaló talpa köré, és rögzítsd a mellékelt csipesszel. APhilips EasySpeed Advanced gőzölős vasalóval az egyszerű használat garantált.

A Philips GC2670/20 gőzölős vasaló összes funkciója
Gőzölés - Erős gőz, amely mélyre hatol a textíliába, akár 170 g erősségű gőzlövettel
Calc Clean funkció - Automatikus tisztítás, valamint a kalcium- és vízkőlerakódások eltávolítása
Drip Stop rendszer - Megakadályozza a vasaló vízszivárgását, és megvédi a ruhákat a foltosodástól vasalás közben
Energiatakarékos üzemmód
Különbözőgőzfokozatok
Permetező funkció

 

Csapvízzel használható:
igen


Tömege:
1,160 kg


A csomag méretei (szélesség × magasság × mélység):
31,50 × 16,00 × 14,00 cm


Kábeltárolás:
igen + kábel csipesz


Szabad kábel (forgó):
igen - szabad mozgás, 360°-ban forgó kábel


Paraméterek

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 300 W Kész!
Gőzkibocsátás
35 g/perc Kész!
Gőzlövet
170 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Světle modrá, bílá Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips EasySpeed Advanced GC2670/20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC2670/20 EasySpeed Advanced. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips GC2670/20 EasySpeed Advanced. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips EasySpeed Advanced GC2670 / 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips EasySpeed Advanced GC2670 / 20.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ