Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips GC2148/30 EasySpeed Plus

Termékkatalógus
Philips GC2148/30 EasySpeed Plus
5 3 értékelés
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 2100 W, függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, anti-drip rendszer (csöpögés ellen) és biztonsági lekapcsolás, 270 ml-es tartály, gőzteljesítmény: 30 g/perc, gőzlövet: 110 g/perc, kerámia vasalótalp, 1,9 m hosszú kábel, lila
Kód:  PHIES006 Termékszám:  GC2148/30 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips GC2148/30 EasySpeed Plus

A Philips EasySpeed Plus GC2148/30 gőzölős vasaló kiváló választás mindenkinek, aki megbízható segítséget keres a gyűrött ruhák elleni küzdelemhez. A nagy, 2100 W energiafelvétel jóvoltából gyorsan felmelegszik, és készen áll a tökéletes teljesítményre. A 30 g/perc folyamatos gőzkibocsátás olyan minőségi és megbízható energiát jelent, amellyel gyorsan és könnyedén eltüntetheted ruháid összes gyűrődését. Az extra tartós eredmény eléréséhez az akár 110 g-os gőzlövet is rendelkezésedre áll. Ennek az intenzitásnak köszönhetően a gőz mélyebbre hatol az textíliába, így még az igazán makacs gyűrődéseket is megbízhatóan ki lehet simítani. 

A Philips EasySpeed Plus GC2148/30 vasaló legfontosabb jellemzői

  • A világhírű Philips márka minőségi gőzölős vasalója
  • Megbízható, biztonságos segítő a könnyű és gyors vasaláshoz
  • Nagy teljesítményű vasaló megfelelően erős gőznyomással
  • Akár 110 g/perc erősségű gőzlövet
  • A vasaló kényelmesen kezelhető, karbantartása egyszerű
  • Calc Clean tisztító funkció az egyszerű vízkőmentesítésért
  • Kitűnő és rendkívül ellenálló kerámia vasalótalp
  • Nagy víztartály
  • Csapvízzel is használható
  • A ruhák függőlegesen is gőzölhetők vele
  • Biztonságos gőzölős vasaló, automatikus kikapcsolás funkcióval

Nagy kerámia vasalótalp, hegyes vasalóorr

A bevált márka GC2148/30 modern, gőzölős vasalója azonban nem csak a gőz erejét kínálja. Ez túl kevés lenne egy olyan híres márkától, mint a Philips. A vasaló tökéletes kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely minden vasalható ruhaneműn könnyedén siklik. Karcállósága kiváló, teljesen tapadásmentes, valamint könnyen karbantartható. A hegyes végződésű, keskeny Triple Precision vasalóorr segítségével még a legnehezebben vasalható területekkel, például az inggombokkal is megküzdhetsz. A gombok körülvasalását segítő mélyedéssel ellátott precíziós vasalóorrnak köszönhetően, mindig optimálisan irányíthatod a vasalót az ilyen kényes részeken. Az EasySpeed vasalóval nem is vasalhatnál másképp, mint simán és gyorsan.

A Calc Clean funkció megküzd a vízkővel

A vasalás egyszerű ezzel a kiváló Philips modellel, amelyhez  nyilvánvalóan hozzájárul az is, hogy az EasySpeed Plus vasalót közönséges csapvízzel használhatod. Mivel 270 ml-es víztartálya elég nagy, nem kell a forró vasalóval állandóan a vízcsaphoz szaladgálnod. Mi több, ne aggódj a bonyolult karbantartás miatt sem. A gyártó nem csak a kényelmedre gondolt, hanem a pénztárcádra is, így mindent megtett terméke tartósságáért és hosszú távú minőségéért, ezért a vasalót ellátta a Calc Clean funkcióval is. Ez a beépített tisztító funkció lehetővé teszi a kalcium- és vízkőlerakódások egyszerű eltávolítását. Ennek eredményeként még a közönséges csapvíz használata sem veszélyezteti a készülék nagyszerű teljesítményét és hosszú élettartamát.

A Philips vasaló biztonságos és modern

Egy korszerű, jó minőségű vasalóból nem hiányozhat az a magától értetődő funkció sem, amely megakadályozza a  víz szivárgását, és megvédi a ruhát a vasalás során esetlegesen előforduló foltosodástól. A Philips EasySpeed Plus GC2148/30 gőzölős vasaló ebből a szempontból sem okoz csalódást. A Drip Stop rendszer lehetővé teszi, hogy gond nélkül vasalj bármilyen hőmérsékleten. És ha néha igazán sietős a vasalás, akkor még a vasalódeszkát sem kell elővenned. Ez a modern vasaló függőleges gőzölési lehetőséget is biztosít, így közvetlenül a fogason vasalhatod ki a ruhát. A Philips nem feledkezett meg a készülék automatikus kikapcsolásáról sem. Ha a vasalót hosszabb ideig felügyelet nélkül hagyod, a biztonsági leállítás funkciónak köszönhetően nem kell aggódnod a ruhák vagy a háztartás biztonsága miatt. Ha a vasalót talpán fekve magára hagyod a vasalódeszkán, 30 másodperc elteltével automatikusan leáll, ha pedig a saroktámaszára állítva marad, 8 percen múlva kikapcsol. Röviden szólva, a Philips EasySpeed Plus gőzölős vasalóval a biztonság garantált.

A Philips GC2148/30 gőzölős vasaló összes funkciója
Gőzölés - Erős gőz, amely mélyre hatol a textíliába, akár 110 g erősségű gőzlövettel
Calc Clean funkció - Könnyű tisztítás, valamint a kalcium- és vízkőlerakódások eltávolítása
Drip Stop rendszer - Megakadályozza a vasaló vízszivárgását, és megvédi a ruhákat a foltosodástól vasalás közben
Függőleges gőz - A fellógatott textíliák és ruhák gyors és egyszerű felfrissítésére szolgáló funkció
Biztonsági funkció- Automatikusan kapcsolja ki az eszközt, ha az hosszabb ideig nincs mozgásban

Csapvízzel használható:
igen

Tömege:
1,10 kg

A csomagolás mérete (szélesség × magasság × mélység):
30,50 × 16,00 × 13,00 cm

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 100 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 100 W Kész!
Gőzkibocsátás
30 g/perc Kész!
Gőzlövet
110 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretném megkérdezni,hogy mit jelent a használt raktáron kifejezés.

Kérdések és válaszok: Philips GC2148/30 EasySpeed Plus
Kiegészítők: Philips GC2148/30 EasySpeed Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC2148/30 EasySpeed Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips GC2148/30 EasySpeed Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips EasySpeed Plus GC2148 / 30 Dampfbügeleisen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips EasySpeed Plus GC2148 / 30 Dampfbügeleisen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ