Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Philips EXP2546

Termékkatalógus
Philips EXP2546
4,0 21 értékelés
Discman - hordozható, CD-R, CD-RW, CD/MP3, LCD, 100s buffer, AA elemekkel működik
Kód:  JPI040f Termékszám:  EXP2546/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips EXP2546

Hozzd magad jó hangulatba az EXP2546 MP3-CD lejátszóval és élvezd az akár 10 órányi zenelejátszást egyetlen MP3-lejátszóról kihagyások nélkül. Ez az LCD kijelzővel ellátott kedvelt klasszikus audio rendszer kitűnő választás, ha gondtalan hallgatási élményre vágysz.

A Philips cég termékei köztudottan a legtöbb lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgass zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhatsz. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatod a készüléken. A CD-R lemezekre csak egyszer lehet felvenni, de bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezek többször újraírhatóak, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszhatóak.

A Magic Electronic Skip Protection (Magic elektronikus rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3 vagy WMA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

A Dynamic Bass Boost dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dynamic Bass Boost beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így kiegyenlített hanghatást élvezhetsz a csökkentett hangerő esetén is.

Műszaki adatok:

Hang:
D/A átalakító: 1 bit
Frekvenciaátvitel: 20 - 20000 Hz
Jel/zaj arány:> 85 dB
Hang javítása: Dinamikus basszuskiemelés
Kimeneti teljesítmény: 2 x 4 mW (RMS)
Hangerőszabályzó: digitális

Audio lejátszás:
Adathordozók lejátszása: MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW
Lemezlejátszási módok: Tartás, album keresés, következő / előző műsorszám keresés, Következő / előző, Ismételt Repeat Play (ismételt lejátszás), Véletlenszerű
Elektronikus rázkódásvédelem (CD): 45 másodperc
Magic ESP funkció (MP3-CD): 100 másodperc
MP3 bitsebesség: 32-320 kB/s
Támogatott fájlrendszerek: ISO-9660, Jolliet

Csatlakozási lehetőségek:
DC in: 4,0 mm, 4,5 V, center +
Fejhallgató: 3,5 mm-es

Kijelző típusa:
LCD

Mutatók:
Album száma, elem állapota, CD funkciók, DBB, ESP, idő, dal

Tartozékok:
fülhallgató
felhasználói kézikönyv

Termék méretei:
140 mm x 140 mm x 27,5 mm-es

Tömeg:
0.38 kg

Fogyasztás
MP3-CD lejátszási idő elemmel: 24 óra
CD lejátszási idő elemmel: 15 óra

Elem típusa:
AA, LR6, UM3

Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips EXP2546 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips EXP2546. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips EXP2546. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips EXP2546. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips EXP2546.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ