AP+ nový vizuál Shop roku

Philips Fidelio B1

Termékkatalógus
Philips Fidelio B1
SoundBar 5.1 csatornás, 320W, vezeték nélküli mélysugárzó, Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic 2, HDMI bemenet, HDMI kimenet ARC, USB, 3,5mm jack, Bluetooth, digitális optikai bemenet,távirányító
Kód:  WC505pk1 Termékszám:  B1/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips Fidelio B1

Mindig is szerette volna a házimoziratot, de nincsenek helyük a véres hangrendszerekre? Ha igen, akkor az 5.1 csatornás Philips Fidelio B1 oundbar ideális választás az Ön számára. A DTS Digital Surround és a Dolby Digital elve alapján működik, az egyik legjobb a piacon. Szinte mindenütt megy, és mégis remek helyiségekről beszélhet. Ez a 320 wattos és a Microbeam technológiának köszönhetően nagyméretű és precíz hangzást biztosít, miközben a kompakt méreteket biztosítja. Amit mindenki értékelni fog, a hangszórók tetején található magas hangcsövek kristálytiszta világosságot és hifi minőségű megjelenítést biztosítanak. Természetesen van egy 3,5 mm-es jack, USB, Bluetooth aptX és AAC, két HDMI bemenet, optikai digitális bemenet és digitális vezérlés.

A Philips Fidelio B1 SoundBar legfontosabb jellemzői

  • Masszív teljesítmény a kompakt méretek fenntartása mellett
  • 5.1 csatornás vezeték nélküli rendszer
  • DTS Digital Surround és Dolby Digital hangosítás
  • Kit teljesítmény akár 320 W, beleértve a 200 W-os mélysugárzót
  • Egyedülálló Microbeam technológia és csúcsminőségű filmzene
  • 3,5 mm-es jack, USB, Bluetooth aptX és AAC, két HDMI bemenet, optikai digitális bemenet és távirányító

Áttöréses Microbeam technológia

Az innovatív Microbeam technológia nagy mennyiségű, kiváló minőségű hangot biztosít, miközben megtartja a kompakt hangszórók méretét. Négy érzékeny exciter található a kereszten, hogy a hang a 180 fokos hangtéren keresztül áramolhasson. Az eredmény egy kompakt hang, amely rohanni fog a dolgok örvényébe.

Crystal hangzás a csúcs szívóvaknak köszönhetően

A hangszóró tetején található szívóvak világosabbá teszik a hangot, és élvezhetik a kristálytiszta hallgatást. Minden hangsávban egy puha kúp alakú, magas hangszóró és neodímium mágneses rendszer van saját erősítővel és hangolással.

Paraméterek

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Fidelio B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio B1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Fidelio B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ