Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Philips Fidelio M2L/00

Termékkatalógus
Philips Fidelio M2L/00
Fej-/fülhallgató - 7-25000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszórók, neodímium mágnes, Lightning csatlakozó
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JPI839b6 Termékszám:  M2L/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips Fidelio M2L/00

Off
Nagy felbontású hang

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Nagy felbontású hang

Az M2L fejhallgatók a tipikus Fidelio nagyfelbontású hangot közvetlenül a iOS készülékekhez hozzák , torzítás vagy áthallás nélkül , a Lightning Plug és a beépített DAC révén. Élvezze a világos, részletes hangzást bárhol, stílusosan.


Villámcsatlakozó

A Philips Fidelio M2L fejhallgató egy villámcsatlakozóval van ellátva, amely közvetlenül tiszta digitális jelet szolgáltat . A digitális jel segít megszüntetni az áthallásokat és javítja a sztereó csatornák elválasztását.

Off
Villámcsatlakozó

Off
Élvezze a legmagasabb minőséget

Élvezze a legmagasabb minőséget

A Philips Fidelio M2L segítségével élvezheti a legmagasabb minőségű 24 bites, 48 ​​kHz-es, streaminget az iOS-tól a Villámcsatlakozó segítségével.


Integrált DAC átalakító

A Philips Fidelio M2L digitális-analóg (DAC) adó biztosítja a szabadságot és a mobilitást, hogy élvezhesse a legmagasabb minőségű zenét bármikor, bárhol. 

Off
Integrált DAC átalakító

Off
Tiszta autentikus hang

Tiszta autentikus hang

Mindegyik hangszóró-váltót gondosan kiválasztják , hangolják és tesztelik a párosítás előtt, hogy biztosítsák a kiegyensúlyozottabb természetes hangzást.


Akusztikus pecsét

A Fidelio fejhallgatók hangszigeteléssel vannak ellátva - egy speciálisan kialakított rögzítőpánt , amely a belső kamrába van beépítve, hogy megakadályozza a szükségtelen hangszivárgást és megőrizze a hangeladást. 

Off
Akustické těsnění

Off
Bass Reflex rendszer

Bass Reflex rendszer

Az akusztikusan zárt fülhallgató szerkezet a Bass Reflex rendszerrel van ellátva, amely fülbevalóApproxól áll, stratégiailag elhelyezett nyílásokkal .


Az igényes hallgatók számára

Az igényes zenés szerelmeseik körében kiterjedt felmérést végeztek annak érdekében, hogy megismerjék a hallgatói preferenciáikat - például az optimális hangzásbeli egyensúlyt. 

Off
Az igényes hallgatók számára

Off
Luxus fülbevalók

Luxus fülbevalók

A Fidelio M2L fejhallgatók előállításához felhasznált anyagokat gondosan választották ki , hogy hosszú távú kényelmet biztosítsanak a hanghatás viselése és növelése mellett.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Fidelio M2L/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio M2L/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips M2L/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2L/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2L/00.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ