30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Philips HD8651 / 09

Termékkatalógus
Philips HD8651 / 09
4,8 5 értékelés
Automata kávéfőző 1400W, 15 bar, víztartály 1l, kávébab tartály 180 g, kerámia darálók, jet Pannarello
Kód:  EAN3530j Termékszám:  HD8651/09 Gyártó honlapja:

Philips HD8651 / 09

100% kerámia őrlőbetétekkel a tökéletes ízhatásért

Bármilyen kávékeveréket szeretne, frissen őrölheti meg a kávét, és a kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően a kávészemek túlmelegítése nélkül nyerheti ki a maximális ízt. A tejhabosító segítségével pedig krémes tejhabbal koronázhatja meg kávéját.

Találatok

Kávéválaszték egyetlen gombnyomásra
  • Friss szemes kávéból készült eszpresszó egyetlen gomb megnyomásával
A friss kávé élménye
  • Tökéletes ízhatás a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően
  • Állítható őrlési beállítás a kívánt ízhatáshoz
  • Állítson be személyre szabott kávéhosszúságot a Memória funkciónak köszönhetően
  • Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval
Egyszerű használat
  • Az intuitív felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék
  • A kis méretnek és az elülső hozzáférésnek köszönhetően bármely konyhához illeszkedik
Könnyen tisztítható és összeállítható
  • Egyszerű tisztítás a teljesen kivehető központi egységnek köszönhetően
  • Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program

Friss szemes kávéból készült eszpresszó egyetlen gomb megnyomásával

A végeredmény egy tökéletesen lefőzött kávé - vagy akár egyszerre kettő is - mely azonnal csészéjébe csorog, s a frissen őrölt kávészemekből egyetlen gomb megnyomásával néhány másodperc alatt elkészül.


Tökéletes ízhatás a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően

A 100% kerámia őrlőbetétek kialakításuknak köszönhetően nem melegítik túl a kávészemeket, így Ön örökre búcsút mondhat az odaégett kávé ízének. A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít.


Állítható őrlési beállítás a kívánt ízhatáshoz

Az őrlőbetéteket 5 különböző szemcseméretre lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen az enyhébb hangsúlyú kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.


Állítson be személyre szabott kávéhosszúságot a Memória funkciónak köszönhetően

Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be és mentheti el a bögréjében lévő kávé hosszúságát és erősségét. Élvezze kedvenc csészéjében egy kitűnő kávé élményét, mindezt egyetlen gomb megnyomásával.


Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

A Klasszikus tejhabosító, melyet a baristák pannarellónak is neveznek, gőzt bocsát ki, melynek révén könnyedén készíthet lágy habot cappuccinójához. Engedje szabadjára az Önben rejlő baristát és készítsen ízletes tejkülönlegességeket hagyományos módon!


Az intuitív felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék

A nagy gombokkal rendelkező, egyszerű és intelligens felhasználói felület segít a készülékkel való kommunikáció megkönnyítésében és a legjobb teljesítmény elérésében.


A kis méretnek és az elülső hozzáférésnek köszönhetően bármely konyhához illeszkedik

A konyha mérete nem mérvadó: ez a készülék még a legkisebb helyen is elfér, emellett a használata kifejezetten kényelmes, mivel Ön elölről tud hozzáférni a vízhez és a hulladéktartályhoz. Ezt a készüléket arra tervezték, hogy még egyszerűbbé tegye a kávézás élményét.


Egyszerű tisztítás a teljesen kivehető központi egységnek köszönhetően

A központi egység minden automata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.


Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program

Ezt a kávéfőzőt úgy tervezték meg, hogy bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A rendszeres vízkőmentesítés meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát. Ez a készülék nemcsak jelzi, ha vízkőmentesítésre van szükség, hanem végig is vezeti Önt az automatizált vízkő-mentesítési folyamaton, és szükség esetén egyértelmű képernyő-üzenetek jelennek meg.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HD8651 / 09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8651/09. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HD8651/09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8651/09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8651/09.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ