30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Philips HP8233/00

Termékkatalógus
Philips HP8233/00
4,7 86 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás, 6 sebességfokozat, 6 hőmérséklet fokozat, diffúzor, 1,8 m-es kábel, lila
Kód:  EAT3067v Termékszám:  HP8233/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips HP8233/00

Philips Logo

Philips DryCare Advanced
HP8233/00

Gyors és kíméletes szárítás alacsonyabb hőmérsékleten

Védd a hajadat, miközben gyorsan meg is szárítod a stílusos Philips DryCare Advanced hajszárítóval, amely 2 200 wattos professzionális teljesítménnyel büszkélkedhet és nagy hangsúlyt fektet a teljesítményre és a minőségre. Hat légsebesség- és hőmérsékletbeállítást kínál, illetve egy Turbo funkciót a rendkívül gyors hajszárításhoz és a CoolShot funkciót a frizura fixálásához, így az tartósabb. Emellett a hajszárító az úgynevezettThermoProtect technológiával érkezik, amely azt jelenti, hogy kíméletes hőmérsékleten, ionizáló ápolássalszárítja meg a hajadat gyorsan, a gyönyörűen fényes haj érdekében. A készülék eltávolítható ráccsal könnyíti meg és teszi gyorssá a tisztítást, a könnyű használatról pedig az 1,8 méteres tápkábel gondoskodik.

Philips HP8233/00 hajszárító

2 200 W-os teljesítmény

Philips HP8233/00 hajszárító

ThermoProtect technológia

Philips HP8233/00 hajszárító

Rendkívüli ionizáló technológia

Philips HP8233/00 hajszárító
Philips HP8233/00 hajszárító

Professzionális teljesítmény

A 2200 W teljesítményű professzionális hajszárító a nagy teljesítményt és a gyors hajszárítást kombinálja a könnyebb hajformázás érdekében. A hat különböző sebesség- és hőmérsékletbeállítás segítségével precíz és személyre szabott hajformázást élvezhetsz. Továbbá a Turbo gomb megnöveli a légáramlás sebességét, így még gyorsabban megszáríthatod a hajadat.

Philips HP8233/00 hajszárító

ThermoProtect

A ThermoProtect technológia gondoskodik az optimális hőmérsékletbeállításról a hajszárításhoz, emellett további védelmet nyújt a haj túlmelegedése ellen. Így azonos teljesítményű légáramlás áll a rendelkezésedre, mégis kíméletesen, a legjobb végeredmények érdekében.

Philips HP8233/00 hajszárító

Ionizáló ápolás

A tökéletes ionizáló technológia negatív töltésű ionokat képez, hogy csökkentse a haj elektromos töltöttségét, emellett kisimítja a hajszálakat, megkönnyíti a hajformázást és növeli az egyes hajszálak ragyogását és puhaságát. A végeredmény pedig lenyűgözően fényes és sima haj, gubancok nélkül. Meglátod, csak úgy ragyogsz majd.

Philips HP8233/00 hajszárító

Fokozott ápolás a kerámia betéttel

A kerámia betét nagy hatósugarú infravörös hőt sugároz, amely enyhe melegséggel védi meg a hajat és megelőzi a haj elvándorlását anélkül, hogy az befolyásolná a készülék gyorsaságát vagy hatékonyságát. A dús hatás érdekében a hajszárító 6 rugalmas légsebesség- és hőmérsékletbeállítást kínál, maximális teljesítményt biztosít a páratlan frizura megalkotásához.

Philips HP8233/00 hajszárító

CoolShot a frizura fixálásához

A készülék egyik elengedhetetlen professzionális hajformázó funkciója – ez a CoolShot funkció, amely a hideg levegő intenzív áramlását nyújtja, ennek segítségével a hajformázás végén fixálhatod a frizurádat. Használd ki a 6 elérhető sebesség- és hőmérsékletbeállítás előnyeit és rögzítsd az elkészített frizurádat egyetlen gomb megnyomásával, a CoolShot gombbal.

Philips HP8233/00 hajszárító

Aszimmetrikus diffúzor

A dúsító hatású diffúzor olyan egyedülálló, asszimetrikus formatervezéssel rendelkezik, amely igazodik a fej formájához és lehetővé teszi a könnyű, intuitív használatot a légies frizura elkészítéséhez. A diffúzor kiterjeszti a légáramlás útját az egész fej területére, és amikor a hajad megszárad, az egészségesebb és dúsabb hatású lesz. A legjobb eredmények érdekében tartsd a készüléket a fejtetőn a haj tövénél, így a diffúzor kis, kiemelkedő részei a lehetőlegdúsabb hatást és megformázott loknikat biztosítanak.

Philips HP8233/00 hajszárító

Rendkívül vékony szűkítőfej

Az igazán vékony szűkítőfej tartozék egy 11 mm-es fúvókán juttatja át a levegőt, így igazán precíz hajformázást garantál az egyes területeken. Nagyszerű választás a frizura formázásához vagy az elkészült stílus fixálásához egyaránt.

Philips HP8233/00 hajszárító
Philips HP8233/00 hajszárító
Philips HP8233/00 hajszárító
Philips HP8233/00 hajszárító

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Feszültség

220-240 V

Energiafelhasználás

2 200 W

A kábel hossza

1,8 m

Frekvencia

50-60 Hz

Motor

DC motor

Funkció

Összecsukható fogantyú

Nem

Hideg levegő funkció

Igen

Akasztófül

Igen

Ionizáló technológia

Igen

Diffúzor

Masszírozó diffúzor a légies frizurához

Fúvóka/ szűkítőfej

Rendkívül vékony 11 mm-es szűkítőfej

A tartozékok száma

2

Turbó funkció

Igen

Szolgáltatás

2 év garancia

Igen

További információk

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HP8233/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HP8233/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HP8233/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HP8233/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HP8233/00.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ